Szalontai Bence


MIBEN SEGÍT Bence?

Önismeret, családi -és munkahelyi kapcsolatok, stressz, korai kiégés, énhatékonyság, teljesítményszorongás, pályaorientációs -és életvezetési nehézségek, elakadások.


EGYEZTESS IDŐPONTOT Bencéhez:

06 70 520 8482

BEMUTATKOZÁS

Szalontai Bence vagyok, okleveles pszichológus. A rogers-i alapelvek meghatározóak munkám során, és úgy gondolom az ember egy életen át tartó személyiségfejlődésen megy keresztül, amelynek az önmegvalósítás az egyik legfőbb célja.

A Károli Gáspár Református Egyetem Klinikai- és Egészségpszichológia szakirányán végeztem tanulmányaimat. Az egyetem mellett a Fővárosi Gyermekvédelmi Szakszolgálatnál önkénteskedtem, majd a későbbiekben itt kezdtem el dolgozni pszichológusként. A gyermekvédelemben eltöltött idő alatt erősödött meg bennem, hogy milyen fontos az ítélkezésmentes odafordulás, amelyet a kliensekkel való munka során alapvetőnek gondolok.
Hiszem, hogy mindenkiben megvan a képesség, hogy átlendüljön problémáin és olykor csak a megfelelő környezet szükséges ennek felismeréséhez.

Az alapképzés és a mesterképzés közötti időszakban külföldön dolgoztam egy multinacionális cégnél. Az ebben az időszakban tapasztaltak nagy hatással voltak rám abban, ahogyan a világra és önmagamra tekintek. Sok, a saját életemben felmerülő kérdésre is ez idő alatt kaptam választ, mely még inkább megerősített abban, hogy az önmagunkkal való munka nélkülözhetetlen a boldog, teljes élethez.


KÜLDETÉSEM

Jelenleg iskolapszichológusként is dolgozom, és munkám során meghatározó az a szemléletmód, amelynek alapja a kliens és a pszichológus kapcsolódása. Úgy vélem mindenkiben megtalálható a motiváció a kiteljesedésre, és aktuális elakadásaink magukban hordozzák annak a lehetőségét, hogy közelebb kerüljünk ehhez. Ezt a vágyaink szerinti egyensúlyt és elégedettséget pedig önmagunk megismerésén keresztül érhetjük el leginkább.


GYERE EL HOZZÁNK, SEGÍTÜNK.

EGYEZTESS IDŐPONTOT szalontai bence pszichológushoz:

06 70 520 8482

Miért nálunk válassz pszichológust?


KI A LEGJOBB PSZICHOLÓGUS NEKED?

Amikor felhívsz bennünket, asszisztensünk veszi fel a telefont, aki megkér Téged, hogy töltsd ki az online kérdőívünket. Ezt a klinikai szakpszichológus kollégánk értékeli ki, mert ő pontosan ismeri a munkatársaink szakterületét, jártasságát a különböző problémákban és ennek megfelelően javasol pszichológust számodra.


MEGOLDÁS MOST

A JELENRE FÓKUSZÁLUNK

A terápia kezdeti fázisában a jelen problémáira koncentrálunk, hiszen a kliens a jelenben él, most van szüksége új, kielégítőbb működésmódokra. A tartós pszichés jól-lét kulcsa az, hogy a pszichológus ne csupán tüneti kezelést adjon, hanem a mélyen gyökerező, kiváltó okokat is segítsen felderíteni.

GYÓGYSZER NÉLKÜL?

A pszichoterápia és a pszichológiai konzultáció alapvetően gyógyszerek nélkül zajlik. Viszont amennyiben szakemberünk úgy ítéli meg, hogy gyógyszeres kiegészítő kezelésre is szükség van, akkor pszichiáter kolléga bevonását javasolja, amire rendelőnk keretei között is lehetőség nyílik.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz:


A TE FEJLŐDÉSEDRE KONCENTRÁLUNK

Munkatársaink elkötelezetten azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban, tartós állapotjavulást érjenek el.

Természetesen mi sem "varázspirulát" kínálunk, hiszen a valódi változás benned zajlik, amiért aktívan tenned kell, de szakembereink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megértsd a nehézségeidet és egy örömtelibb életet élhess.


Ha azt akarod, hogy a terápia valóban használjon is, és ne csak "eljárj" valahova, kérj időpontot hozzánk:

06 70 520 8482

SZERETETTELJES SZEMÉLYISÉG

Munkatársnak olyan pszichológus kollégákat választunk, akik szakmailag elhivatottak, tapasztalattal rendelkeznek és személyiségükben is bizalmat hordoznak. Kollégáinkat olyan embereknek tartjuk, akikhez mi magunk is bátran fordulnánk segítségért, és kezdenénk közös munkába velük.

ELÉGEDETT KLIENSEK

A klienseink visszajelzési és a több ajánlás útján érkező ügyfelek megerősítenek bennünket abban, hogy szakmailag kompetens kollégákkal dolgozunk, és a hozzánk fordulók problémáin a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni.

ALAPOS SZAKÉRTELEM

Rendelőnk szakmai színvonalának garanciái:

  • Pszichológus munkatársaink a pszichológus diploma megszerzése után is folyamatosan képzik magukat. Klinikai szakpszichológiai vagy PhD és különféle módszerspecifikus képzéseken vesznek részt.
  • Egészségügyi tevékenységüket az ÁNTSZ engedélyezte mind a tanácsadás, mind a pszichoterápia (klinikai szakpszichológusi képesítéssel) területén.
  • Pszichológus munkatársaink részt vesznek legalább egy módszerspecifikus képzésben is pl: Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar Pszichodráma Egyesület, Magyar Hipnózis Egyesület, Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület.

SOKSZÍNŰ SZEMÉLYISÉG

A kiválasztás során olyan jellemzőket kerestünk a kollégák szűrése során, amelyeket értékesnek tartunk egy pszichológus személyiségében, mint például életszeretet, sokszínűség, empátiás készség és hatékonyságra törekvés, hiszen a jó szakember a személyiségével is részt vesz a gyógyításban.

Munkatársainkat nyilvános álláspályázatokon keresztül választottuk ki. Vezérelvünk az egyediség tiszteletben tartása, a tolerancia, valamint az ügyfél- és célközpontúság.


GYERE EL HOZZÁNK, SEGÍTÜNK.

EGYEZTESS IDŐPONTOT PSZICHOLÓGUSUNKHOZ:

06 70 520 8482

SZAKÉRTŐI FELKÉRÉSEK

Központunk munkatársai rendszeres megkeresést kapnak az alábbi médiaszereplőktől, ahol különböző témák kapcsán kikérik a véleményünk a megjelenő anyagok elkészítéséhez.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz: