Küldetésünk

 

A cég létrehozása üzleti kezdeményezésnek indult és az évek során arra törekedtünk, hogy egyre közelebb kerüljenek és egyben kiegészítsék egymást a kitűzött szakmai és szervezeti célok is.

Célunk az, hogy nemzetközi viszonylatban is színvonalasnak számító rendelőt hozzunk létre, ahol olyan támogató, megtartó szakmai közösség dolgozzon, akik egymás tudását is erősítik.

Mindenkinek joga van a boldogsághoz

Lelki egyensúly

A test épségének, fittségének megőrzése igazi divattá vált. A fizikum ápolása, csiszolása nemcsak lehetőség, lassan elvárás is. 

A test azonban csak a mérleg egyik oldala. Az egyensúly megtartásához szükséges a másik pólus is, a lelki élet finomítása és gondozása.

Ha egyensúlyra vágyunk az életünkben, mind a két „alkatrészünket” karban kell tartanunk. Egy olyan világban, ahol arra bátorítanak, hogy fejezzük ki és fedezzük fel önmagunkat, fejlődjünk, megvalósítsuk önmagunkat, keressük a boldogságot, jogunkban áll, sőt, kötelességünk leszámolni azzal a tévhittel, hogy a pszichológia és a pszichológus „csak a betegeknek való”.

Nyugaton már teljesen természetes

Nyugaton ha az ember érzi, hogy lelki segítségre van szüksége, teljesen természetesnek veszi, hogy felkeres egy pszichológust.

A lelki problémák időben történő kezelése az egyén szintjén nagyobb elégedettséget, jóllétet, motiváltabb munkavégzést eredményez, társadalmi szinten a ”kollektív boldogság” növekedéséhez is hozzájárul

Magyarországon még nem ez a helyzet

Magyarországon a fejekben még az a tévhit él, hogy a pszichológushoz csak betegek fordulnak. Azért alapítottuk az Avomed Pszichológiai Központot, mert elegünk lett abból, hogy a köztudatban a pszichológust összekeverik a pszichiátriai osztállyal, és ezért sok-sok ember boldogtalan marad!

Vissza akarjuk adni az embereknek a boldogságot, mert mindenkinek joga van hozzá!

Célunk, hogy elismertté tegyük Magyarországon is a pszichológiát, hogy ne tarthassák vissza az értelmetlen tévhitek az embereket az őket megillető segítségtől. Ismertebbé, érthetőbbé, elérhetőbbé szeretnénk tenni a pszichológiát Magyarországon, hogy az emberek ne csak a filmekből látott eltorzított kép alapján ítéljenek, hanem tényleg tudják, hogy mi a pszichológia és hogyan segíthet bárkinek jobbá tenni az életét!


Jövőképünk

Szeretnénk, hogy a szervezetünk jelentős szerepet játsszon a magyar pszichológia tudományos közéletének fejlesztésében szakmai konferenciák rendezésével, kutatási tevékenységével, és ösztöndíjaival. Folyamatosan dolgoznánk a társadalom és a vállalatok edukációján, hogy felismerjék az egészséges személyes működés fontosságát.

Kitűzött célunk, hogy országos programjainknak köszönhetően Magyarországon épp oly elfogadott legyen felkeresni a pszichológust, mint elmenni a háziorvosunkhoz. A cégek egyre bátrabban és egyre könnyebben kérik majd a munkájukhoz a pszichológus segítségét, mind a szervezet, mind a munkahelyi csapat, mind a dolgozók jóléte érdekében.

Szeretnénk hozzásegíteni a szülőket ahhoz, hogy kiegyensúlyozottabb felnőttként boldogabb gyermekeket neveljenek. További célunk, hogy az emberek közti kommunikáció egyre nyitottabbá és őszintébbé válhasson.

Röviden: Célunk, hogy munkánk által hozzásegítsük az embereket, hogy boldogabban éljenek!


Ha kíváncsi vagy, hogy milyen alapelvek mentén építjük szervezetünket, kattints ide: