Tepliczky Csilla


Miben segít Csilla?

Stressz, teljesítmény, koncentráció, teljesítménynövelés, célkitűzés, önbizalom, önértékelés, munkahelyi probléma, életvezetési problémák, párkapcsolati konfliktus, konfliktuskezelés, asszertív kommunikáció,


Egyeztess időpontot Csillához:

06 70 520 8482

Bemutatkozás

Tepliczky Csilla vagyok, sport szakpszichológus. Mindig is foglalkoztatott a sport pszichológiai oldala, a sikeres sportolók pszichés jellemzői, és az a képesség, hogy versenyhelyzetben is a teljesítményük legjavát nyújtsák.


Küldetésem

Pszichológusi munkám során az a célom, hogy sportpszichológiai tudásom és szemléletem birtokában segítséget nyújtsak olyan személyek számára, akik megakadtak az életük valamely területén, és úgy érzik, az ebből fakadó nehézségeik megértésében és megoldásában szükségük lenne egy külső szempontra.
Úgy gondolom, mindenkiben ott rejlik a válasz az elakadásaira, és képesek vagyunk önismerettel és a viselkedésünk és gondolkodásunk mögötti mozgatórugókra való tudatos rálátással az általunk választott útra lépni. Ehhez az útkereséshez igyekszem segítő társként, támaszként jelen lenni.

Mire számíthatsz

A sportban egyre inkább elfogadottá válik, hogy a teljesítményben nem csak a fizikai, hanem a mentális tényezők is nagy szerepet játszanak, és a mentális felkészítés is elengedhetetlen a versenyekre való készülésben. A pszichológiai oldalról is támogatást kapó sportolók kiegyensúlyozottabban teljesítenek, jobban kezelik a sportolói léttel járó stresszt és versenyszorongást, és jobban tudnak megküzdeni az előttük álló kihívásokkal.

Sportpszichológusként többek között a téthelyzetek és a teljesítményszorongás hatékony kezelésében, a koncentráció és figyelem fejlesztésében, a sérüléssel, egyesületváltással és a karrier lezárásával kapcsolatos kérdésekben, valamint a mentális jóllét megőrzésében tudok segíteni sportoló klienseim számára.
Hiszem, hogy az a sportoló teljesít jól, aki fizikailag és lelkileg is jól érzi magát a bőrében.

Nem sportoló klienseimet az alábbi területeken tudom segíteni: munkahelyi stressz és konfliktusok, munkahelyváltás, munka és magánélet egyensúlya, életvezetési elakadások, pszichés jóllét.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot Tepliczky Csilla sport szakpszichológushoz:

06 70 520 8482

Miért nálunk válassz pszichológust?


Ki a legjobb pszichológus NEKED?

Amikor felhívsz bennünket, asszisztensünk veszi fel a telefont, aki megkér Téged, hogy töltsd ki az online kérdőívünket. Ezt a klinikai szakpszichológus kollégánk értékeli ki, mert ő pontosan ismeri a munkatársaink szakterületét, jártasságát a különböző problémákban és ennek megfelelően javasol pszichológust számodra.


Megoldás most

A jelenre fókuszálunk

A terápia kezdeti fázisában a jelen problémáira koncentrálunk, hiszen a kliens a jelenben él, most van szüksége új, kielégítőbb működésmódokra. A tartós pszichés jól-lét kulcsa az, hogy a pszichológus ne csupán tüneti kezelést adjon, hanem a mélyen gyökerező, kiváltó okokat is segítsen felderíteni.

GYÓGYSZER NÉLKÜL?

A pszichoterápia és a pszichológiai konzultáció alapvetően gyógyszerek nélkül zajlik. Viszont amennyiben szakemberünk úgy ítéli meg, hogy gyógyszeres kiegészítő kezelésre is szükség van, akkor pszichiáter kolléga bevonását javasolja, amire rendelőnk keretei között is lehetőség nyílik.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz:


A te fejlődésedre koncentrálunk

Munkatársaink elkötelezetten azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban, tartós állapotjavulást érjenek el.

Természetesen mi sem "varázspirulát" kínálunk, hiszen a valódi változás benned zajlik, amiért aktívan tenned kell, de szakembereink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megértsd a nehézségeidet és egy örömtelibb életet élhess.


Ha azt akarod, hogy a terápia valóban használjon is, és ne csak "eljárj" valahova, kérj időpontot hozzánk:

06 70 520 8482

Szeretetteljes személyiség

Munkatársnak olyan pszichológus kollégákat választunk, akik szakmailag elhivatottak, tapasztalattal rendelkeznek és személyiségükben is bizalmat hordoznak. Kollégáinkat olyan embereknek tartjuk, akikhez mi magunk is bátran fordulnánk segítségért, és kezdenénk közös munkába velük.

ELÉGEDETT kliensek

A klienseink visszajelzési és a több ajánlás útján érkező ügyfelek megerősítenek bennünket abban, hogy szakmailag kompetens kollégákkal dolgozunk, és a hozzánk fordulók problémáin a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni.

 

Alapos szakértelem

Rendelőnk szakmai színvonalának garanciái:

  • Pszichológus munkatársaink a pszichológus diploma megszerzése után is folyamatosan képzik magukat. Klinikai szakpszichológiai vagy PhD és különféle módszerspecifikus képzéseken vesznek részt.
  • Egészségügyi tevékenységüket az ÁNTSZ engedélyezte mind a tanácsadás, mind a pszichoterápia (klinikai szakpszichológusi képesítéssel) területén.
  • Pszichológus munkatársaink részt vesznek legalább egy módszerspecifikus képzésben is pl: Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar Pszichodráma Egyesület, Magyar Hipnózis Egyesület, Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület.

 

Sokszínű személyiség

A kiválasztás során olyan jellemzőket kerestünk a kollégák szűrése során, amelyeket értékesnek tartunk egy pszichológus személyiségében, mint például életszeretet, sokszínűség, empátiás készség és hatékonyságra törekvés, hiszen a jó szakember a személyiségével is részt vesz a gyógyításban.

Munkatársainkat nyilvános álláspályázatokon keresztül választottuk ki. Vezérelvünk az egyediség tiszteletben tartása, a tolerancia, valamint az ügyfél- és célközpontúság.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot pszichológusunkhoz:

06 70 520 8482

Szakértői felkérések

Központunk munkatársai rendszeres megkeresést kapnak az alábbi médiaszereplőktől, ahol különböző témák kapcsán kikérik a véleményünk a megjelenő anyagok elkészítéséhez.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz: