Online pszichológiai tanácsadás interneten keresztül, Skype segítségével

Az online pszichológiai tanácsadás lehetőséget nyújt arra, hogy gyors segítséget kapj, ha éppen valamilyen krízishelyzetbe kerültél, elakadtál az életedben és segítségre, párkapcsolati, vagy gyermeknevelései tanácsadásra van szükséged. Fontos azonban megjegyezni, hogy az online pszichológiai tanácsadás nem helyettesíti az élő, személyes konzultáció légkörét és nem alkalmas pszichiátriai betegségek kezelésére. Érdemes viszont észben tartani, hogy bizonyos esetekben szükség lehet a pszichológus közvetlen intézkedésére (pl. pánikroham), azonban ez a távolság miatt nem kivitelezhető.  

Mikor ajánljuk?

Ha nem tudod megoldani vagy a munkád miatt nincs időd, lehetőséged felkeresni a rendelőnket, de azonnali lelki segítségre van szükséged.

Ez nem helyettesíti az élő, személyes pszichológiai tanácsadást, ezért van rá mód, inkább személyesen keress fel bennünket.

Online pszichológiai tanácsadás sokat segíthet ha:

  • Külföldön élsz, és magyar szakember segítségére lenne szükséged,
  • vidéken vagy kis településen laksz, és csak így tudod felvenni a kapcsolatot egy megbízható pszichológussal,
  • mozgásodban vagy éppen pszichés problémád miatt korlátozott vagy.

Az online pszichológiai tanácsadással segítséget kaphatsz tőlünk, ha úgy érzed, nem halad az életed, ha valamilyen krízishelyzettel kell szembenézned.

Hogyan történik az online tanácsadás?

A pszichológus kollégánk az interneten, skype-on keresztül veszi fel veled a kapcsolatot. A személyes kontaktus webkamerán keresztül történik, a tanácsadási alkalmak (az élő konzultációs szituációhoz hasonlóan) 50 percesek és minden esetben előzetes időpontegyeztetést igényelnek.

Hogyan vehető igénybe az online pszichológus?

Hívd most központi számunkat, hogy időpontot egyeztess pszichológusainkhoz. Asszisztensünk segít kiválasztani a neked megfelelő szakembert illetve tájékoztat a további részletekről.


Telefonszám megjelenítéséhez kattints ide

06 70 520 8482

A telefonszám hétköznapokon 09:00-20:00 hívható. Ha mégsem tudnánk fogadni a hívást, pár órán belül visszahívunk. Az árakkal kapcsolatban telefonon tudunk tájékoztatást nyújtani. A fizetés banki átutalással történik.

A kapcsolatfelvételt követően egyeztetjük a skype elérhetőségeket, és az online tanácsadás időpontját, gyakoriságát.


Rengeteg embernek segítettünk már!

egyeztess hozzánk időpontot:

06 70 520 8482