Pszichológus árak


Ha olcsó óradíjú szakembert keresel, akkor ne minket válassz. Mi nem akciókat és olcsó árakat kínálunk, hanem valódi segítséget.

Mikor válassz minket?

  1. Ha olyan szakembert akarsz, aki mindent beleadva azon dolgozik, hogy a lehető leghatékonyabban megszüntesse a problémádat
  2. Ha azt akarod, hogy a konzultáció valóban használjon is, és ne csak "eljárj" valahova
  3. Ha olyan személyiséget akarsz kifejleszteni magadban, aki külső segítség nélkül is képes örömteli, boldog életet teremteni és működtetni

 

Pszichológus árak


EGYÉNI PSZICHOLÓGIAI TANÁCSADÁS/KONZULTÁCIÓ (NEM PSZICHOTERÁPIA)

Alkalmanként 20.000 Ft, az ülések 50 percesek.

PSZICHOTERÁPIA

Alkalmanként 23.000 Ft, az ülések 50 percesek.

Mi a különbség a pszichoterápia és a pszichológiai tanácsadás között?

A kettőnek más a célja, így azoknak a személyeknek a köre is más, akik számára hatásos lehet. A pszichoterápia elsősorban azokat a személyeket célozza, akik valamilyen mentális zavarral küzdenek. Ez egy gyógyító folyamat, amit szükség esetén pszichiáteri konzultációval és gyógyszeres kezeléssel is ki lehet egészíteni, így közelebb áll az orvosi tevékenységhez.

A tanácsadás inkább az élethelyzeti nehézségekből, krízisekből való kilábalást segíti. Mentálisan egészséges személyek veszik igénybe, elsősorban a személyiségfejlődést, a nem patológiás pszichés problémák megoldását és az önismeret mélyítését szolgálja. Pszichoterápiát csak klinikai szakpszichológus vagy pszichoterapeuta végezhet, pszichológiai tanácsadást végezhet okleveles pszichológus is.

Nem tudod eldönteni, melyikre lenne szükséged?

Nem is kell, hogy te dönts ebben a kérdésben! Amikor felhívsz bennünket, asszisztensünk veszi fel a telefont, aki megkér Téged, hogy töltsd ki online kérdőívünket. A kérdőívre adott válaszaid alapján kollégánk, aki pontosan ismeri a szakmai irányelveket és szakembereink jártasságát a különböző problémákban, ennek megfelelően javasol számodra tanácsadást vagy pszichoterápiát, illetve pszichológust.


További információ

A szolgáltatás díjáról nyugtát/számlát adunk.

Bejelentkezéshez, időpontegyeztetéshez kattints ide:


Ajánlott cikkek

 

A tartalomból:

Hogyan zajlik az első alkalom?

Miért nem ad tanácsot a pszichológus?

Miért fontos beszélni a gyerekkorról?

A pszichológus csak ül és hallgat?