Kovács-Kacsur Adrienn


 miben segít adrienn?

A témák, amellyel itt, és a terápiás helyzetben is szívesen foglalkozom: párkapcsolat, családi-, munkahelyi kapcsolatok, társadalmi problémák, szexualitás, szexuális identitáskeresés, egészségügyi problémák, stressz.

Szexuálpszichológiai kérdések

Merevedési zavar, korai magömlés, hüvelyi/csiklói orgazmus hiánya, magömlés hiánya, kapcsolatból hiányzó szenvedély újraélesztése, párkapcsolati konfliktus, kommunikációs problémák, önbizalom és testkép problémák, párkeresési problémák.


Egyeztess időpontot Adriennhez:

06 70 520 8482

Bemutatkozás

Tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végeztem, Klinikai- és egészségpszichológia szakirányon. A klinikum világa mindig is érdekelt, éppen ezért töltöttem el tíz hónapot egy fővárosi kórház neurológiai osztályán. Itt rengeteg ember életébe nyerhettem bepillantást, amelyért rendkívül hálás vagyok. Az élet számos nehézséget tud elénk gördíteni, a kérdés viszont, hogy mi mit kezdünk ezekkel? Meghátrálunk, feladjuk vagy esetleg szembenézünk velük és megteszünk minden tőlünk telhetőt annak érdekében, hogy jobban legyünk.

Már tanulmányaim alatt elkezdtem foglalkozni az Autogén Tréning Relaxációs Módszerrel. Ez egy bizonyítottan hatásos technika, amely segít fizikailag és mentálisan is ellazulni. Azért szeretem ezt a módszert, mert ha valaki elsajátítja, később képes lesz önállóan, bármilyen helyzetben használni: legyen szó egy stresszes helyzetről, előadástól való félelemről vagy akár elalvási problémáról. Bátran ajánlom bárkinek, aki úgy érzi, nehezen megy számára a pihenés, kikapcsolódás.

Küldetésem

„If you need a hero, just look in the mirror” („Ha hősre van szükséged, csak nézz a tükörbe”) – hangzik el Kali Uchis dalában.

Egyetértek az állítással: úgy gondolom mindenkiben ott lakozik az erő és kitartás ahhoz, hogy saját maga hőse legyen. Persze van, hogy úgy érezzük, problémáink túlnőnek rajtunk, legyűrnek minket, ilyenkor érdemes szakmai segítséget kérni. A mi, pszichológusi szakmánk pontosan e célt hivatott szolgálni: segíteni az embereknek, problémáik megoldásában. Véleményem szerint a negatív spirálokból – gyakran kemény munkával–, lehetséges pozitív spirálokat létrehozni. Hiszen ha valaki jól van, környezete is jobban lesz!


„A szexualitás életünk szerves része”

Jelenleg az Eötvös Loránd Tudományegyetem Szexuálpszichológiai szakképzésében veszek részt, mivel úgy gondolom a szexualitás életünk szerves része, amellyel jelenleg nem, vagy kevéssé törődünk. A szexuális identitáskeresés, szexuális kapcsolatok kialakítása gyakran járhat nehézségekkel, amelyekkel nagyon fontos, hogy foglalkozzunk!

A témák, amellyel itt, és a terápiás helyzetben is szívesen foglalkozom: párkapcsolat, családi-, munkahelyi kapcsolatok, társadalmi problémák, szexualitás, szexuális identitáskeresés, egészségügyi problémák, stressz.

Ha úgy érzed elakadtál vagy segítségre van szükséged, keress bátran! Nincs túlságosan kis probléma ahhoz, hogy ne foglalkozzunk vele!


Szexuálpszichológus mit jelent?

A szexuálpszichológus a szexuális életben felbukkanó problémákat, elakadásokat kezeli, terápiás beszélgetéseken keresztül. Adrienn az emberi lélek és személyiség működésének megismerése (pszichológus diplomája) után tanulmányait nem hagyta abba, hanem tovább képezte magát, jelenleg szexuálpszichológiai szkképzésben vesz részt.

Szexológus tanulmányai és gyakorlati munkája során külön figyelmet kap a szexualitás, a szerelem, párkapcsolat témaköre, ezáltal ezen a területen mélyebb tudással, ismerettel, tapasztalattal rendelkezik, mint a „hagyományos” pszichológusok. Ő jelenleg szexuálpszichológiai szakpszichológus jelölt.

A szexuális élet elakadásain kívül a párkapcsolati nehézségek megoldásában, az önbizalom fejlesztésében, párkeresési nehézségek, magány és egyedüllét érzésének enyhítésében is segítséget nyújt.

Mikor fordulj szexuálpszichológushoz?

”Nem megy a szex. Nem tudok ellazulni, nem tudok teljesíteni…..”

”Szeretjük egymást, de az ágyban valahogy nem az igazi….”

”Az elején annyira jó volt vele, volt szenvedély, a szex fantasztikus volt…. Nem értem mi történt…”

”Nekem valahogy nem megy a szerelem, nem tudok összehozni egy normális kapcsolatot”

Ha érzed, hogy szerelmi életed, párkapcsolatod tartósan nehézségekbe ütközik, és az elakadások megoldása egyedül vagy együtt, próbálkozás ellenére sem megy, vagy ha jóllétedet, hangulatodat és a boldog jövő képét reménytelennek és szertefoszlani látod, fordulj hozzá mielőbb.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot Kacsur Adrienn pszichológushoz:

06 70 520 8482

Miért nálunk válassz pszichológust?


Ki a legjobb pszichológus NEKED?

Amikor felhívsz bennünket, asszisztensünk veszi fel a telefont, aki megkér Téged, hogy töltsd ki az online kérdőívünket. Ezt a klinikai szakpszichológus kollégánk értékeli ki, mert ő pontosan ismeri a munkatársaink szakterületét, jártasságát a különböző problémákban és ennek megfelelően javasol pszichológust számodra.


Megoldás most

a jelenre Fókuszálunk

A terápia kezdeti fázisában a jelen problémáira koncentrálunk, hiszen a kliens a jelenben él, most van szüksége új, kielégítőbb működésmódokra. A tartós pszichés jól-lét kulcsa az, hogy a pszichológus ne csupán tüneti kezelést adjon, hanem a mélyen gyökerező, kiváltó okokat is segítsen felderíteni.

GYÓGYSZER NÉLKÜL?

A pszichoterápia és a pszichológiai konzultáció alapvetően gyógyszerek nélkül zajlik. Viszont amennyiben szakemberünk úgy ítéli meg, hogy gyógyszeres kiegészítő kezelésre is szükség van, akkor pszichiáter kolléga bevonását javasolja, amire rendelőnk keretei között is lehetőség nyílik.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz:


A te fejlődésedre koncentrálunk

Munkatársaink elkötelezetten azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban, tartós állapotjavulást érjenek el.

Természetesen mi sem "varázspirulát" kínálunk, hiszen a valódi változás benned zajlik, amiért aktívan tenned kell, de szakembereink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megértsd a nehézségeidet és egy örömtelibb életet élhess.


Ha azt akarod, hogy a terápia valóban használjon is, és ne csak "eljárj" valahova, kérj időpontot hozzánk:

06 70 520 8482

Szeretetteljes személyiség

Munkatársnak olyan pszichológus kollégákat választunk, akik szakmailag elhivatottak, tapasztalattal rendelkeznek és személyiségükben is bizalmat hordoznak. Kollégáinkat olyan embereknek tartjuk, akikhez mi magunk is bátran fordulnánk segítségért, és kezdenénk közös munkába velük.

ELÉGEDETT kliensek

A klienseink visszajelzési és a több ajánlás útján érkező ügyfelek megerősítenek bennünket abban, hogy szakmailag kompetens kollégákkal dolgozunk, és a hozzánk fordulók problémáin a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni.

Alapos szakértelem

Rendelőnk szakmai színvonalának garanciái:

  • Pszichológus munkatársaink a pszichológus diploma megszerzése után is folyamatosan képzik magukat. Klinikai szakpszichológiai vagy PhD és különféle módszerspecifikus képzéseken vesznek részt.
  • Egészségügyi tevékenységüket az ÁNTSZ engedélyezte mind a tanácsadás, mind a pszichoterápia (klinikai szakpszichológusi képesítéssel) területén.
  • Pszichológus munkatársaink részt vesznek legalább egy módszerspecifikus képzésben is pl: Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar Pszichodráma Egyesület, Magyar Hipnózis Egyesület, Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület.

 

Sokszínű személyiség

A kiválasztás során olyan jellemzőket kerestünk a kollégák szűrése során, amelyeket értékesnek tartunk egy pszichológus személyiségében, mint például életszeretet, sokszínűség, empátiás készség és hatékonyságra törekvés, hiszen a jó szakember a személyiségével is részt vesz a gyógyításban.

Munkatársainkat nyilvános álláspályázatokon keresztül választottuk ki. Vezérelvünk az egyediség tiszteletben tartása, a tolerancia, valamint az ügyfél- és célközpontúság.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot pszichológusunkhoz:

06 70 520 8482

Szakértői felkérések

Központunk munkatársai rendszeres megkeresést kapnak az alábbi médiaszereplőktől, ahol különböző témák kapcsán kikérik a véleményünk a megjelenő anyagok elkészítéséhez.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz: