Menczel Zsuzsanna


Miben segít Zsuzsanna?

Motiváció, teljesítménynövelés, kiégés, sport, válás, szülőség, életvezetés, párkapcsolat, önismeret.


Egyeztess időpontot Zsuzsannához:

06 70 520 8482

Bemutatkozás

Örömmel tölt el, ha tudok segíteni abban, hogy a hozzám fordulók felszabadultabban, nyugodtabban, elégedettebben éljék a mindennapjaikat.

Ehhez az Önmagunkkal szembeni őszinteségen keresztül vezet az út. Ez nem könnyű feladat, de mind személyes, mind szakmai tapasztalataim szerint a legcélravezetőbb lehetőség.


Küldetésem

Munkám egy speciális területe a sportolók, sportolni vágyók segítése.

Kiemelten foglalkozom hobbi sportolókkal, hiszen ők az a nagy többség, akik vágynak az egészséges, kiegyensúlyozott életmódra, de ennek megteremtése sokszor akadályba ütközik. A sport a testi egészség, változás mellett a lelki egészséget, jól létet is táplálja valamint közösségi élményt is nyújt, új ismeretségek, barátságok, akár szerelmek lehetőségét is.

A sportpszichológiáról szerzett tudásomat 2020-ban megjelent könyvemben foglaltam össze, címe: Az összkomforton túl.

Mire számíthatsz

Várom pszichológiai tanácsadásomra mindazok jelentkezését, akik úgy érzik, jelenlegi problémáik - párkapcsolati, családi, munkahelyi / iskolai - megakadályozzák abban, hogy kiegyensúlyozottan éljék meg mindennapjaikat.

A változás nehéz és sokszor fájdalmas folyamat. Mégis ez segít a fejlődésben, a továbblépésben. Én ebben a folyamatban tudok a klienseim mellé szegődni és kísérőként irányt mutatni, új szempontokat felvetni, amik segíthetik egy-egy nehéz élethelyzet megértésében, feldolgozásában, megváltoztatásában.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot Menczel Zsuzsanna tanácsadó szakpszichológushoz:

06 70 520 8482

Miért nálunk válassz pszichológust?


Ki a legjobb pszichológus NEKED?

Amikor felhívsz bennünket, asszisztensünk veszi fel a telefont, aki megkér Téged, hogy töltsd ki az online kérdőívünket. Ezt a klinikai szakpszichológus kollégánk értékeli ki, mert ő pontosan ismeri a munkatársaink szakterületét, jártasságát a különböző problémákban és ennek megfelelően javasol pszichológust számodra.


Megoldás most

A jelenre fókuszálunk

A terápia kezdeti fázisában a jelen problémáira koncentrálunk, hiszen a kliens a jelenben él, most van szüksége új, kielégítőbb működésmódokra. A tartós pszichés jól-lét kulcsa az, hogy a pszichológus ne csupán tüneti kezelést adjon, hanem a mélyen gyökerező, kiváltó okokat is segítsen felderíteni.

GYÓGYSZER NÉLKÜL?

A pszichoterápia és a pszichológiai konzultáció alapvetően gyógyszerek nélkül zajlik. Viszont amennyiben szakemberünk úgy ítéli meg, hogy gyógyszeres kiegészítő kezelésre is szükség van, akkor pszichiáter kolléga bevonását javasolja, amire rendelőnk keretei között is lehetőség nyílik.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz:


A te fejlődésedre koncentrálunk

Munkatársaink elkötelezetten azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban, tartós állapotjavulást érjenek el.

Természetesen mi sem "varázspirulát" kínálunk, hiszen a valódi változás benned zajlik, amiért aktívan tenned kell, de szakembereink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megértsd a nehézségeidet és egy örömtelibb életet élhess.


Ha azt akarod, hogy a terápia valóban használjon is, és ne csak "eljárj" valahova, kérj időpontot hozzánk:

06 70 520 8482

Szeretetteljes személyiség

Munkatársnak olyan pszichológus kollégákat választunk, akik szakmailag elhivatottak, tapasztalattal rendelkeznek és személyiségükben is bizalmat hordoznak. Kollégáinkat olyan embereknek tartjuk, akikhez mi magunk is bátran fordulnánk segítségért, és kezdenénk közös munkába velük.

ELÉGEDETT kliensek

A klienseink visszajelzési és a több ajánlás útján érkező ügyfelek megerősítenek bennünket abban, hogy szakmailag kompetens kollégákkal dolgozunk, és a hozzánk fordulók problémáin a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni.

 

Alapos szakértelem

Rendelőnk szakmai színvonalának garanciái:

  • Pszichológus munkatársaink a pszichológus diploma megszerzése után is folyamatosan képzik magukat. Klinikai szakpszichológiai vagy PhD és különféle módszerspecifikus képzéseken vesznek részt.
  • Egészségügyi tevékenységüket az ÁNTSZ engedélyezte mind a tanácsadás, mind a pszichoterápia (klinikai szakpszichológusi képesítéssel) területén.
  • Pszichológus munkatársaink részt vesznek legalább egy módszerspecifikus képzésben is pl: Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar Pszichodráma Egyesület, Magyar Hipnózis Egyesület, Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület.

 

Sokszínű személyiség

A kiválasztás során olyan jellemzőket kerestünk a kollégák szűrése során, amelyeket értékesnek tartunk egy pszichológus személyiségében, mint például életszeretet, sokszínűség, empátiás készség és hatékonyságra törekvés, hiszen a jó szakember a személyiségével is részt vesz a gyógyításban.

Munkatársainkat nyilvános álláspályázatokon keresztül választottuk ki. Vezérelvünk az egyediség tiszteletben tartása, a tolerancia, valamint az ügyfél- és célközpontúság.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot pszichológusunkhoz:

06 70 520 8482

Szakértői felkérések

Központunk munkatársai rendszeres megkeresést kapnak az alábbi médiaszereplőktől, ahol különböző témák kapcsán kikérik a véleményünk a megjelenő anyagok elkészítéséhez.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz: