Szakmai háttér

 

Szakmai Csapat

Munkatársaink mindegyikét nyilvános álláspályázatokon keresztül, sok száz jelentkező közül választottuk ki. Rendkívül erős szűrésen estek át, pszichiátriai (vagy annak megfelelő) esetvezetési tapasztalatot várunk el, pályakezdőt nem alkalmazunk.

Az ellátást végző 13 fős szakember gárdánk 2 szakpszichológusból, 8 szakpszichológus jelöltből (szakképzés folyamatban) és 3 pszichológusból áll. Őket segíti 3 szupervizorunk.

Szupervízió

A szakmai színvonal magasan tartása érdekében kollégáink számára a szupervízió kötelező. Szupervizoraink a heti 1 óra egyéni szupervízió és a heti csoportos esetmegbeszélő keretében segítik kollégáinkat:

Narancsik Gabriella pszichoterapeuta, jungi analitikus, klinikai szakpszichológus (csak szupervízori tevékenység)

Néveri Emese kiképző hipnoterapeuta, pszichoterapeuta, klinikai szakpszichológus (csak szupervízori tevékenység)

Gilyén Judit jungi analitikus, kiképző pszichoterapeuta, klinikai szakpszichológus (csak szupervízori tevékenység)

Páciens elosztás

Ügyfeleink a telefonos vagy személyes bejelentkezésüket követően egy szakmai kérdőívet töltenek ki. A kérdőívet klinikai szakpszichológus kollégánk értékeli ki, aki a megfelelő jártasságú, és személyiségében legjobban illeszkedő pszichológusunkhoz irányítja a klienseket.

Kompetencia határok

Kollégáink a tapasztalatuknak megfelelő eseteket kapnak, ha például egy páciens bipoláris zavarral érkezik, klinikus munkatársunkhoz kerül, és a kezelés pszichiáter bevonásával zajlik.

Kollégáink tudják a határaikat, és a szoros szupervízió is segítséget nyújt ebben: Egyéni és csoportos szupervíziókat tartunk minden héten, ahol kollégáink átbeszélik a kérdéses eseteket, és folyamatos támogatást kapnak.

Vezető pszichológus

Fontosnak tartjuk a kollégák közötti együttműködést, így emberileg és szakmailag támaszkodhatunk egymásra. A szakmai csapatnak van egy kinevezett vezető pszichológusa, ami azonban nem hierarchikus megkülönböztetésre utal, hanem a pszichológusok érdekeit képviseli, valamint összekötő kapocsként funkcionál a vezetőség és a szakemberek között.

Hivatalos elnevezés

Avomed Egészségközpont Egészségügyi Szolgáltató Kft.

Az Avomed név az „ab ovo” szentencia és „medicus” szó összevonásából származik, szemléletmódunk alapját kívántuk kifejezni vele: a problémákat nem a felszínen kezeljük, hanem a valódi forrásuknál.

LÉGKÖR

Alkalmazottaink egy segítő, megtartó közegben dolgozhatnak, ahol nincs versengés a kollégák között, hanem támogatjuk egymást.

Ahol minden lehetőség adott: Jó vezetés mellett, jó kollégákkal megfelelő környezetben tudnak dolgozni, fejlődni. A szakterületüknek megfelelően végezhetnek munkát és a sok pozitív visszajelzés is ezt erősíti meg.


Kíváncsi vagy, hogy miért alapítottuk az Avomed Pszichológiai Központot?