Szakmai háttér

 

Szupervízió

A szakmai színvonal magasan tartása érdekében kollégáink számára a szupervízió kötelező. Szupervizoraink a heti 1 óra egyéni szupervízió és a heti csoportos esetmegbeszélő keretében segítik kollégáinkat:

Dr. Szabó-Bartha Anett klinikai szakpszichológus

Páciens elosztás

Ügyfeleink a telefonos vagy személyes bejelentkezésüket követően egy szakmai kérdőívet töltenek ki. A kérdőívet kollégánk értékeli ki, aki a megfelelő jártasságú, és személyiségében legjobban illeszkedő pszichológusunkhoz irányítja a klienseket.

Kompetencia határok

Kollégáink a tapasztalatuknak megfelelő eseteket kapnak, ha például egy páciens bipoláris zavarral érkezik, klinikus munkatársunkhoz kerül, és a kezelés pszichiáter bevonásával zajlik.

Kollégáink tudják a határaikat, és a szoros szupervízió is segítséget nyújt ebben: Egyéni és csoportos szupervíziókat tartunk minden héten, ahol kollégáink átbeszélik a kérdéses eseteket, és folyamatos támogatást kapnak.

Vezető pszichológus

Fontosnak tartjuk a kollégák közötti együttműködést, így emberileg és szakmailag támaszkodhatunk egymásra. A szakmai csapatnak van egy kinevezett vezető pszichológusa, ami azonban nem hierarchikus megkülönböztetésre utal, hanem a pszichológusok érdekeit képviseli, valamint összekötő kapocsként funkcionál a vezetőség és a szakemberek között.

Hivatalos elnevezés

Medicop Egészség Centrum Kft.

Az Avomed név az „ab ovo” szentencia és „medicus” szó összevonásából származik, szemléletmódunk alapját kívántuk kifejezni vele: a problémákat nem a felszínen kezeljük, hanem a valódi forrásuknál.

LÉGKÖR

Alkalmazottaink egy segítő, megtartó közegben dolgozhatnak, ahol nincs versengés a kollégák között, hanem támogatjuk egymást.

Ahol minden lehetőség adott: Jó vezetés mellett, jó kollégákkal megfelelő környezetben tudnak dolgozni, fejlődni. A szakterületüknek megfelelően végezhetnek munkát és a sok pozitív visszajelzés is ezt erősíti meg.


Kíváncsi vagy, hogy miért alapítottuk az Avomed Pszichológiai Központot?