Mádai Nándor


Miben segít Nándor?

Krízis, normatív krízis, elakadás, önismeret, erőforrások, önfejlesztés, motiváció, hatékony kommunikáció, munkahelyi stressz, munkahelyváltás, életvezetés, megküzdés, megküzdési stratégia, konfliktuskezelés, önértékelés, serdülőkori nehézségek, identitás krízis, stresszkezelés, veszteségfeldolgozás


Egyeztess időpontot Nándorhoz:

06 70 520 8482

Bemutatkozás

Mádai Nándor vagyok, okleveles pszichológus.

Életünk során sokszor érezzük az elveszettséget, a kiúttalanságot, hogy a korábban világos és tiszta célok egyszerre eltűnnek és csak kérdések és bizonytalanság marad a helyükön. Meggyőződésem, hogy a labirintus, amiben ilyenkor eltévedünk nem útvesztő, hanem feladat, megoldandó és megoldható probléma.


Küldetésem

A problémákkal való megküzdésben kulcsfontosságúnak tartom az önismeretet, aminek szerves része az önelfogadás. Az önelfogadást azonban elképzelhetetlennek tartom az „egész-ség” nélkül, aminek ugyanúgy része önmagunk külső, mint a belsőnk elfogadása. Sajnos ma nagyon gyakori jelenség a testhez való problematikus viszonyulás. Már régóta foglalkoztat az a feladat, hogy ezzel a testtel, amivel benne vagyunk és teszünk-veszünk a világban, és ami által a többiek számára jelen vagyunk, harmonikus legyen a viszonyunk.

Fontosnak tartom a pályaorientációs tanácsadást is a fiatalok számára, hiszen a teljes személyt érintő kérdésről van szó egy olyan világban, ahol az egész életre szóló munkahely elképzelése már nem érvényes többé.

Mire számíthatsz

A tanácsadás legfontosabb jegyének azt tartom, hogy a közös munka során a kliens maga küzd meg a problémával. Ezt a munkát a tanácsadó nem veszi át tőle, hanem támogatja és segíti a folyamatot, ami a magasabb szintű tudatosság és önismeret révén végül a megoldáshoz vezet. Ezért mint okleveles pszichológus, a szörnyek legyőzésében nem, de a labirintusból kivezető út megtalálásában tudok segíteni. Forduljon hozzám bizalommal!


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot Mádai Nándor pszichológushoz:

06 70 520 8482

Miért nálunk válassz pszichológust?


Ki a legjobb pszichológus NEKED?

Amikor felhívsz bennünket, asszisztensünk veszi fel a telefont, aki megkér Téged, hogy töltsd ki az online kérdőívünket. Ezt a klinikai szakpszichológus kollégánk értékeli ki, mert ő pontosan ismeri a munkatársaink szakterületét, jártasságát a különböző problémákban és ennek megfelelően javasol pszichológust számodra.


Megoldás most

A jelenre fókuszálunk

A terápia kezdeti fázisában a jelen problémáira koncentrálunk, hiszen a kliens a jelenben él, most van szüksége új, kielégítőbb működésmódokra. A tartós pszichés jól-lét kulcsa az, hogy a pszichológus ne csupán tüneti kezelést adjon, hanem a mélyen gyökerező, kiváltó okokat is segítsen felderíteni.

GYÓGYSZER NÉLKÜL?

A pszichoterápia és a pszichológiai konzultáció alapvetően gyógyszerek nélkül zajlik. Viszont amennyiben szakemberünk úgy ítéli meg, hogy gyógyszeres kiegészítő kezelésre is szükség van, akkor pszichiáter kolléga bevonását javasolja, amire rendelőnk keretei között is lehetőség nyílik.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz:


A te fejlődésedre koncentrálunk

Munkatársaink elkötelezetten azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban, tartós állapotjavulást érjenek el.

Természetesen mi sem "varázspirulát" kínálunk, hiszen a valódi változás benned zajlik, amiért aktívan tenned kell, de szakembereink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megértsd a nehézségeidet és egy örömtelibb életet élhess.


Ha azt akarod, hogy a terápia valóban használjon is, és ne csak "eljárj" valahova, kérj időpontot hozzánk:

06 70 520 8482

Szeretetteljes személyiség

Munkatársnak olyan pszichológus kollégákat választunk, akik szakmailag elhivatottak, tapasztalattal rendelkeznek és személyiségükben is bizalmat hordoznak. Kollégáinkat olyan embereknek tartjuk, akikhez mi magunk is bátran fordulnánk segítségért, és kezdenénk közös munkába velük.

ELÉGEDETT kliensek

A klienseink visszajelzési és a több ajánlás útján érkező ügyfelek megerősítenek bennünket abban, hogy szakmailag kompetens kollégákkal dolgozunk, és a hozzánk fordulók problémáin a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni.

 

Alapos szakértelem

Rendelőnk szakmai színvonalának garanciái:

  • Pszichológus munkatársaink a pszichológus diploma megszerzése után is folyamatosan képzik magukat. Klinikai szakpszichológiai vagy PhD és különféle módszerspecifikus képzéseken vesznek részt.
  • Egészségügyi tevékenységüket az ÁNTSZ engedélyezte mind a tanácsadás, mind a pszichoterápia (klinikai szakpszichológusi képesítéssel) területén.
  • Pszichológus munkatársaink részt vesznek legalább egy módszerspecifikus képzésben is pl: Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar Pszichodráma Egyesület, Magyar Hipnózis Egyesület, Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület.

 

Sokszínű személyiség

A kiválasztás során olyan jellemzőket kerestünk a kollégák szűrése során, amelyeket értékesnek tartunk egy pszichológus személyiségében, mint például életszeretet, sokszínűség, empátiás készség és hatékonyságra törekvés, hiszen a jó szakember a személyiségével is részt vesz a gyógyításban.

Munkatársainkat nyilvános álláspályázatokon keresztül választottuk ki. Vezérelvünk az egyediség tiszteletben tartása, a tolerancia, valamint az ügyfél- és célközpontúság.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot pszichológusunkhoz:

06 70 520 8482

Szakértői felkérések

Központunk munkatársai rendszeres megkeresést kapnak az alábbi médiaszereplőktől, ahol különböző témák kapcsán kikérik a véleményünk a megjelenő anyagok elkészítéséhez.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz: