Működésünk alapelvei

 

Avomed alapelvek

Elégedett ügyfelek

Számunkra a legfontosabbak az ügyfeleink. Szolgáltatásunknak a legmagasabb színvonalúnak kell lennie mind szakmai szempontból mind az ügyfél élményét tekintve. Ennek érdekében kutatnunk kell, hogy hogyan tehetjük ügyfeleinket még elégedettebbé. Újabb és újabb módszereket, innovációkat kell kidolgoznunk, amivel szolgáltatásunk színvonalát emeljük, hogy állandóan biztosíthassuk, hogy az ügyfél nálunk kapja a legjobbat.

Ahol öröm dolgozni…

Felelősek vagyunk alkalmazottainkért. Méltányos fizetést, megfelelő munkafeltételeket és olyan légkört kell biztosítanunk számukra, ahol öröm dolgozni. Folyamatosan dolgoznunk kell alkalmazottaink elégedettségének növelésén és egyénként kell tisztelnünk őket.

Hozzáértő vezetés

Vezetőinknek fáradhatatlanul dolgozniuk kell üzleti szakértelmük színvonalának emelésén, hozzáértő vezetést és példamutató magatartást kell gyakorolniuk.

Fenntarthatóság

Működésünk során szem előtt kell tartanunk természeti és épített környezetünk védelmét is. Őszinte, tiszta és példamutató magatartást kell követnünk. Üzletvitelünknek etikusnak kell lennie és meg kell fizetnünk az adók ránk eső részét.

Profitabilitás

A tulajdonosi értékteremtést is szem előtt kell tartanunk. Üzleti tevékenységünknek kettős célt kell szolgálnia: Az ügyfél számára történő értékteremtés mellett a profitabilitásra is ügyelnünk kell, vállalatunknak nyereséget kell termelnie, folyamatosan növekednie kell, és meg kell őriznünk likviditásunkat.


Kíváncsi vagy, hogy miért alapítottuk az Avomed Pszichológiai Központot?