Általános Szerződési Feltételek

Avomed Pszichológiai Központ

  • A pszichológus és a kliens kapcsolattartása

Az első alkalmat megelőzően SMS-ben tájékoztatót küldünk a pontos helyszínről és az időpontról. A konzultáció megkezdésével a kliens személyesen a pszichológussal tartja a telefonos kapcsolatot. A továbbiakban a konzultáció az első alkalommal megbeszéltek szerint folyik tovább.

  • A konzultáció helyszíne és időpontja

A konzultációs folyamat teljes ideje alatt a kliens ugyanazzal a pszichológussal dolgozik együtt. Minden alkalommal ugyanazon a helyszínen, és rend szerint ugyanabban az időben találkoznak, hacsak nem értekeznek egymás között másként.

  • Pénzügyek

Minden ülés alkalmanként egységesen 15 900 Ft. Egy alkalom 50 percet jelent. A fizetés a pszichológusnál történik. Számlaigényét kérjük, előre jelezze! A helyszínen fizetni készpénzzel, illetve díjbekérőn keresztül előre utalással lehetséges.

  • Lemondási feltételek

Az ülés lemondását legkésőbb az időpont előtt 48 órával előre jelezze közvetlenül a pszichológusnál. Az elmaradt ülés lehetőség szerint bepótolható, ehhez a pszichológussal való személyes egyeztetés szükséges. A 48 órán belüli lemondás esetén a kliens a következő ülés előtt 3 munkanappal köteles kifizetni az elmaradt ülés árát, amiről minden esetben díjbekérőt kap – pótalkalom esetén ezt személyesen is megteheti. Kivételt képeznek a vis maior esetek, amikor valamilyen előre nem látott kényszerítő körülmény miatt marad el a konzultáció. Két egymást követő alkalommal a kliens által lemondott ülés esetén a következő alkalom díját, illetve az esetleges késői lemondás miatt fennálló tartozást a második lemondott üléstől számított 72 órán belül előre kérjük elutalni. Amennyiben ez nem történik meg a további időpontokat nem áll módunkban fenntartani, a foglalást töröljük.

  • Kizáró okok

Alkohol vagy drog hatása alatt álló klienseket nem látunk el. Az ilyen okból későn lemondott alkalmat ki kell fizetni, illetve, ha a helyszínen derül ki a befolyásoltság, a pszichológus az adott alkalmat nem tarthatja meg, ám annak díját ki kell fizetni.

A szolgáltató a fenti feltételek változtatásának jogát fenntartja, erről a klienst időben tájékoztatni köteles.

Orvosi titoktartás kötelezi a pszichológust: minden, ami a rendelőben elhangzik szigorúan bizalmas információ.