Általános Szerződési Feltételek

Avomed Pszichológiai Központ

 • A pszichológus és a kliens kapcsolattartása
  Az első alkalmat megelőzően SMS-ben tájékoztatót küldünk a pontos helyszínről és az időpontról. A konzultáció megkezdésével a kliens személyesen a pszichológussal tartja a telefonos kapcsolatot. A továbbiakban a konzultáció az első alkalommal megbeszéltek szerint folyik tovább.
 • A konzultáció helyszíne és időpontja
  A konzultációs folyamat teljes ideje alatt a kliens ugyanazzal a pszichológussal dolgozik együtt. Minden alkalommal ugyanazon a helyszínen, és rend szerint ugyanabban az időben találkoznak, hacsak nem értekeznek egymás között másként.
 • Pénzügyek
  Minden ülés alkalmanként egységesen 11.000 Ft. Egy alkalom 50 percet jelent. A fizetés nem a pszichológusnál, hanem minden esetben a recepción történik. Számlaigényét kérjük, előre jelezze! Igény szerint egészségpénztárhoz is állítunk ki számlát. A helyszínen fizetni csak készpénzzel, illetve bankon keresztül előre utalással lehetséges.
 • Lemondási feltételek
  Az ülés lemondását legkésőbb az időpont előtt 48 órával előre jelezze közvetlenül a pszichológusnál. Az elmaradt ülés lehetőség szerint bepótolható, ehhez a pszichológussal való személyes egyeztetés szükséges. (Pót időpontot akkor tudunk csak biztosítani, ha van olyan megfelelő időpont, ami más ügyfelünk lemondása miatt felszabadult). A 48 órán belüli lemondás esetén a kliens köteles kifizetni az ülés árát, amit a következő alkalommal tesz meg. Kivételt képeznek a vis maior esetek, amikor valamilyen előre nem látott kényszerítő körülmény miatt marad el a konzultáció. (Ilyennek számít a baleset, betegség, de a munkahelyi ok nem.) Két egymást követő alkalommal a kliens által lemondott ülés esetén a következő alkalom díját, illetve az esetleges késői lemondás miatt fennálló tartozást a második lemondott üléstől számított 72 órán belül előre kérjük elutalni. Amennyiben ez nem történik meg a további időpontokat nem áll módunkban fenntartani, a foglalást töröljük.
 • Kizáró okok
  Alkohol vagy drog hatása alatt álló klienseket nem látunk el. Az ilyen okból későn lemondott alkalmat ki kell fizetni, illetve, ha a helyszínen derül ki a befolyásoltság, a pszichológus az adott alkalmat nem tarthatja meg, ám annak díját ki kell fizetni.

  A szolgáltató a fenti feltételek változtatásának jogát fenntartja, erről a klienst időben tájékoztatni köteles.