Török Ágoston


MIBEN SEGÍT Ágoston?

Stresszkezelés, konfliktuskezelés, családi-, munkahelyi kapcsolatok, egészségügyi problémák, munka és pályaorientációs kihívások, álláskeresési elakadások.


EGYEZTESS IDŐPONTOT Ágostonhoz:

06 70 520 8482

BEMUTATKOZÁS

“Hallod, ahogy a szél zörgeti a fát? Így üzen nekünk a természet, hogy álljunk meg egy pillanatra, lélegezzünk és csupán legyünk.”

Ezeket a sorokat James Norbury brit író fogalmazta meg. Ez a gondolat számomra egy olyan igazságot hordoz, amit hajlamosak vagyunk elfelejteni a rohanó mindennapokban. Hiszem, hogy az egészséges élet fontos része, hogy képesek legyünk megtalálni a kapcsolatot önmagunkkal, ehhez pedig képessé kell válnunk a nyugalomra.

Török Ágoston vagyok, pszichológus és relaxációs terapeuta. Okleveles Pszichológusi végzettségemet az ELTE-n, Klinikai és Egészségpszichológiai szakirányon szereztem 2018. februárban. Tanulmányaimat követően egy éven keresztül megváltozott munkaképességű emberek elhelyezkedését támogattam pszichológusként és munkaerőpiaci tanácsadóként. Ezt követően további 3 évig dolgoztam pszichológusként, majd vezető szakértőként egy munkaerőpiaci reintegrációt elősegítő egyesületnél.

Munkám során számos nehéz élethelyzettel találkoztam, és ez segített felismerni, hogy az igazán nehéz helyzetekben is létezik megoldás, csak fontos, hogy megfelelő célokat tűzzünk ki magunk elé. A fölöslegesség érzését felválthatja az önbizalom, a belső feszültségek elcsendesíthetők. Gyakran csupán egy kis külső segítség kell a továbblépéshez.


KÜLDETÉSEM

Tanácsadói munkám során fontos számomra, hogy feltárjuk a mindennapi életet nehezítő tényezőket, és tudatosítsuk, milyen belső erőforrásaink és módszereink vannak a bennünket érő stressz és a felmerülő konfliktusok kezelésére. 2018-ban relaxációs terapeuta végzettséget szereztem a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesületnél, így tanácsadások során előszeretettel tanítom az autogén tréning relaxációs módszert, melyet ha elsajátítunk, képesek lehetünk önmagunk megnyugtatására bármilyen helyzetben.

Hiszem, hogy minden ember számos nehézséggel és kihívással találkozik élete során. Úgy gondolom, a leglényegesebb kérdés az, hogy mit kezdünk ezekkel a helyzetekkel, hogyan oldjuk meg a problémáinkat, illetve merünk-e segítséget kérni.


GYERE EL HOZZÁNK, SEGÍTÜNK.

EGYEZTESS IDŐPONTOT Török Ágoston pszichológushoz:

06 70 520 8482

Miért nálunk válassz pszichológust?


KI A LEGJOBB PSZICHOLÓGUS NEKED?

Amikor felhívsz bennünket, asszisztensünk veszi fel a telefont, aki megkér Téged, hogy töltsd ki az online kérdőívünket. Ezt a klinikai szakpszichológus kollégánk értékeli ki, mert ő pontosan ismeri a munkatársaink szakterületét, jártasságát a különböző problémákban és ennek megfelelően javasol pszichológust számodra.


MEGOLDÁS MOST

A JELENRE FÓKUSZÁLUNK

A terápia kezdeti fázisában a jelen problémáira koncentrálunk, hiszen a kliens a jelenben él, most van szüksége új, kielégítőbb működésmódokra. A tartós pszichés jól-lét kulcsa az, hogy a pszichológus ne csupán tüneti kezelést adjon, hanem a mélyen gyökerező, kiváltó okokat is segítsen felderíteni.

GYÓGYSZER NÉLKÜL?

A pszichoterápia és a pszichológiai konzultáció alapvetően gyógyszerek nélkül zajlik. Viszont amennyiben szakemberünk úgy ítéli meg, hogy gyógyszeres kiegészítő kezelésre is szükség van, akkor pszichiáter kolléga bevonását javasolja, amire rendelőnk keretei között is lehetőség nyílik.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz:


A TE FEJLŐDÉSEDRE KONCENTRÁLUNK

Munkatársaink elkötelezetten azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban, tartós állapotjavulást érjenek el.

Természetesen mi sem "varázspirulát" kínálunk, hiszen a valódi változás benned zajlik, amiért aktívan tenned kell, de szakembereink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megértsd a nehézségeidet és egy örömtelibb életet élhess.


Ha azt akarod, hogy a terápia valóban használjon is, és ne csak "eljárj" valahova, kérj időpontot hozzánk:

06 70 520 8482

SZERETETTELJES SZEMÉLYISÉG

Munkatársnak olyan pszichológus kollégákat választunk, akik szakmailag elhivatottak, tapasztalattal rendelkeznek és személyiségükben is bizalmat hordoznak. Kollégáinkat olyan embereknek tartjuk, akikhez mi magunk is bátran fordulnánk segítségért, és kezdenénk közös munkába velük.

ELÉGEDETT KLIENSEK

A klienseink visszajelzési és a több ajánlás útján érkező ügyfelek megerősítenek bennünket abban, hogy szakmailag kompetens kollégákkal dolgozunk, és a hozzánk fordulók problémáin a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni.

ALAPOS SZAKÉRTELEM

Rendelőnk szakmai színvonalának garanciái:

  • Pszichológus munkatársaink a pszichológus diploma megszerzése után is folyamatosan képzik magukat. Klinikai szakpszichológiai vagy PhD és különféle módszerspecifikus képzéseken vesznek részt.
  • Egészségügyi tevékenységüket az ÁNTSZ engedélyezte mind a tanácsadás, mind a pszichoterápia (klinikai szakpszichológusi képesítéssel) területén.
  • Pszichológus munkatársaink részt vesznek legalább egy módszerspecifikus képzésben is pl: Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar Pszichodráma Egyesület, Magyar Hipnózis Egyesület, Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület.

SOKSZÍNŰ SZEMÉLYISÉG

A kiválasztás során olyan jellemzőket kerestünk a kollégák szűrése során, amelyeket értékesnek tartunk egy pszichológus személyiségében, mint például életszeretet, sokszínűség, empátiás készség és hatékonyságra törekvés, hiszen a jó szakember a személyiségével is részt vesz a gyógyításban.

Munkatársainkat nyilvános álláspályázatokon keresztül választottuk ki. Vezérelvünk az egyediség tiszteletben tartása, a tolerancia, valamint az ügyfél- és célközpontúság.


GYERE EL HOZZÁNK, SEGÍTÜNK.

EGYEZTESS IDŐPONTOT PSZICHOLÓGUSUNKHOZ:

06 70 520 8482

SZAKÉRTŐI FELKÉRÉSEK

Központunk munkatársai rendszeres megkeresést kapnak az alábbi médiaszereplőktől, ahol különböző témák kapcsán kikérik a véleményünk a megjelenő anyagok elkészítéséhez.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz: