Kovács Kristóf


Miben segít Kovács kristóf

Mentális felkészülés, teljesítmény, regeneráció, sport motiváció, tanácsadás, stressz-kezelés, szorongások, kiégés, krízishelyzetek, önbizalom fejlesztése, önismereti kérdések, tanácsadás szülőknek, általános életvezetési nehézségek, párkapcsolati problémákpánik.


Egyeztess időpontot Kristófhoz:

06 70 520 8482

Képzettségek

Kovács Kristóf vagyok, okleveles pszichológus, az ELTE klinikai- és egészségpszichológiai mesterszakán végeztem, jelenleg a Testnevelési Egyetem sportpszichológus szakirányú továbbképzésének hallgatója vagyok. Pszichológusi hivatásom mellett aktívan dolgozom egy labdarúgó egyesületnél projektfelelősként, illetve óvodás és alsó tagozatos gyerekek edzőjeként. Hosszú távon szeretném ötvözni ezt a kétfajta tudást a magyar sport támogatása és folyamatos fejlődésének biztosítása végett.

A sport gyerekkorom óta az életem része, órákon át tudtam játszani és a televízióban nézni bármilyen sportot. Néhány sérülés után úgy döntöttem, hogy felhagyok a profi sporttal. Azonban első egyetemi évemben már tisztává vált számomra, hogy a sport világában szeretnék elhelyezkedni. Ezért is kezdtem el edzőként dolgozni. A gyermekek mozgás-koordinációjának és labdaérzékelésének fejlesztése mellett – tanulmányaimmal párhuzamosan – kíváncsian figyeltem szellemi, értelmi fejlődésüket.

2016 nyara óta egy sportpszichológiai online magazin rovatvezetőjeként tevékenykedem. Az évek során rengeteget foglalkoztam sportpszichológiával. Több, mint 60 szakmai cikket írtam, melyekhez szükség volt az adott témában való elmélyülésre, az aktuális külföldi szakirodalom áttekintésére. Kollégáimmal előadásokat szerveztünk, amelyeken aktuális kérdéseket boncolgattunk a téma szakértőinek segítségével. Az utóbbi időben pedig sportpszichológia csapatépítők és workshopok kitervelésén és lebonyolításán munkálkodtunk.

Sportpszichológiai mentális tréning

Egyetemi éveim alatt elsajátítottam egy sportpszichológiai mentális tréning programot, amelyet kosárlabdázókkal és labdarúgókkal is végigvittem már. Szakdolgozati kutatásomban pedig azt vizsgáltam, hogy ez az intervenciós program miként hat a videojátékos, e-sportoló populációra.

„A tudás gyökerei keserűek, de a gyümölcsei édesek”

Csíkszentmihályi Mihály Flow az áramlat című könyvének elején olvastam ezt a latin közmondást. Úgy gondolom, hogy a sportra, a sportban való győzelemre is adaptálható ez a közmondás. Legalábbis sok sportember érezheti azt, hogy szenvednie kell a vágyott eredményért. Csikszentmihályival egyetértve azt gondolom, hogy a gyökereknek, az edzéseknek, a versenyekre való felkészülésnek nem kell fájdalom telinek lennie. Ezért is tartom fontosnak, hogy már gyerekkortól kezdve a sport elsősorban örömforrás legyen és a későbbiekben se vesszen el.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot Kovács Kristóf pszichológushoz:

06 70 520 8482

Miért nálunk válassz pszichológust?


Ki a legjobb pszichológus NEKED?

Amikor felhívsz bennünket, asszisztensünk veszi fel a telefont, aki megkér Téged, hogy töltsd ki az online kérdőívünket. Ezt a klinikai szakpszichológus kollégánk értékeli ki, mert ő pontosan ismeri a munkatársaink szakterületét, jártasságát a különböző problémákban és ennek megfelelően javasol pszichológust számodra.


Megoldás most

A jelenre fókuszálunk

A terápia kezdeti fázisában a jelen problémáira koncentrálunk, hiszen a kliens a jelenben él, most van szüksége új, kielégítőbb működésmódokra. A tartós pszichés jól-lét kulcsa az, hogy a pszichológus ne csupán tüneti kezelést adjon, hanem a mélyen gyökerező, kiváltó okokat is segítsen felderíteni.

GYÓGYSZER NÉLKÜL?

A pszichoterápia és a pszichológiai konzultáció alapvetően gyógyszerek nélkül zajlik. Viszont amennyiben szakemberünk úgy ítéli meg, hogy gyógyszeres kiegészítő kezelésre is szükség van, akkor pszichiáter kolléga bevonását javasolja, amire rendelőnk keretei között is lehetőség nyílik.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz:


A te fejlődésedre koncentrálunk

Munkatársaink elkötelezetten azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban, tartós állapotjavulást érjenek el.

Természetesen mi sem "varázspirulát" kínálunk, hiszen a valódi változás benned zajlik, amiért aktívan tenned kell, de szakembereink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megértsd a nehézségeidet és egy örömtelibb életet élhess.


Ha azt akarod, hogy a terápia valóban használjon is, és ne csak "eljárj" valahova, kérj időpontot hozzánk:

06 70 520 8482

Szeretetteljes személyiség

Munkatársnak olyan pszichológus kollégákat választunk, akik szakmailag elhivatottak, tapasztalattal rendelkeznek és személyiségükben is bizalmat hordoznak. Kollégáinkat olyan embereknek tartjuk, akikhez mi magunk is bátran fordulnánk segítségért, és kezdenénk közös munkába velük.

ELÉGEDETT kliensek

A klienseink visszajelzési és a több ajánlás útján érkező ügyfelek megerősítenek bennünket abban, hogy szakmailag kompetens kollégákkal dolgozunk, és a hozzánk fordulók problémáin a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni.

Alapos szakértelem

Rendelőnk szakmai színvonalának garanciái:

  • Pszichológus munkatársaink a pszichológus diploma megszerzése után is folyamatosan képzik magukat. Klinikai szakpszichológiai vagy PhD és különféle módszerspecifikus képzéseken vesznek részt.
  • Egészségügyi tevékenységüket az ÁNTSZ engedélyezte mind a tanácsadás, mind a pszichoterápia (klinikai szakpszichológusi képesítéssel) területén.
  • Pszichológus munkatársaink részt vesznek legalább egy módszerspecifikus képzésben is pl: Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar Pszichodráma Egyesület, Magyar Hipnózis Egyesület, Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület.

 

Sokszínű személyiség

A kiválasztás során olyan jellemzőket kerestünk a kollégák szűrése során, amelyeket értékesnek tartunk egy pszichológus személyiségében, mint például életszeretet, sokszínűség, empátiás készség és hatékonyságra törekvés, hiszen a jó szakember a személyiségével is részt vesz a gyógyításban.

Munkatársainkat nyilvános álláspályázatokon keresztül választottuk ki. Vezérelvünk az egyediség tiszteletben tartása, a tolerancia, valamint az ügyfél- és célközpontúság.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot pszichológusainkhoz:

06 70 520 8482

Szakértői felkérések

Központunk munkatársai rendszeres megkeresést kapnak az alábbi médiaszereplőktől, ahol különböző témák kapcsán kikérik a véleményünk a megjelenő anyagok elkészítéséhez.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz: