Czokolyová Tünde


MIBEN SEGÍT ANNA?

várandósság, meddőség és perinatális veszteség, határhelyzetek és gyászfeldolgozás


EGYEZTESS IDŐPONTOT Tündéhez:

06 70 520 8482

BEMUTATKOZÁS

“Az emberek olyan csodálatosak, mint a naplemente, ha hagyod őket. Amikor megnézem a napsugárzást, nem próbálom irányítani. Meglepetéssel megfigyelem, hogyan fejlődik.”

Czókolyová Tünde vagyok, pszichológus, felnőtt klinikai szakpszichológus jelölt. Azt gondolom, hogy a nehézségeink vagy egyéni kríziseink egyben hatalmas potenciált hordozhatnak a változásra, poszttraumás növekedésre, amihez szükség esetén egy megfelelően támogató, tartalmazó jelenlét és a biztonságos légkör segítséget nyújthat. Ezek mentén kínálom a kapcsolat és a jelenlét által szakmai segítségem a hozzám fordulóknak.

Dinamikus szemléletben gondolkodom, azonban nehézségtől, problémától függően a munkám során szívesen használok kognitív terápiás gyakorlatokat, relaxációt (autogén tréning, imagináció), művészetterápiás elemeket. 


KÜLDETÉSEM

Hiszek abban, hogy az ember változásra és fejlődésre képes, aki a kreativitás, a benne rejlő belső erő és optimizmus képességeit szem előtt tartva képessé válhat az általa elképzelt „legjobb” önmaga kiteljesítésére. Szakmai jelenlétemmel klienseimben a változás elősegítésére törekszem. Lényegesnek tartom a nehézségek okának és megértésének közös körbejárását és gyökereinek felfedezését.

Az egészségügyben szerzett tapasztalataimból kiemelném Parádfürdőt, ahol a rehabilitáció területén különböző szomatikus osztályon volt lehetőségem pszichológusként dolgozni (mozgásszervi, krónikus bel- és nőgyógyászat, rehabilitációs medicina). A várandósság, a meddőség és a perinatális veszteség témájával is megismerkedhettem, amit azóta is közel érzek magamhoz. Határhelyzetekkel és gyászfeldolgozással foglalkozva közelebb tudtam kerülni a krízisállapotokkal való munkához, amiért szakmailag és emberileg is hálás vagyok.  

Pszichológusként fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, szakmai ismereteim és eszköztáram bővítését. 


GYERE EL HOZZÁNK, SEGÍTÜNK.

EGYEZTESS IDŐPONTOT Czokolyová Tünde PSZICHOLÓGUSHOZ:

06 70 520 8482

Miért nálunk válassz pszichológust?


KI A LEGJOBB PSZICHOLÓGUS NEKED?

Amikor felhívsz bennünket, asszisztensünk veszi fel a telefont, aki megkér Téged, hogy töltsd ki az online kérdőívünket. Ezt a klinikai szakpszichológus kollégánk értékeli ki, mert ő pontosan ismeri a munkatársaink szakterületét, jártasságát a különböző problémákban és ennek megfelelően javasol pszichológust számodra.


MEGOLDÁS MOST

A JELENRE FÓKUSZÁLUNK

A terápia kezdeti fázisában a jelen problémáira koncentrálunk, hiszen a kliens a jelenben él, most van szüksége új, kielégítőbb működésmódokra. A tartós pszichés jól-lét kulcsa az, hogy a pszichológus ne csupán tüneti kezelést adjon, hanem a mélyen gyökerező, kiváltó okokat is segítsen felderíteni.

GYÓGYSZER NÉLKÜL?

A pszichoterápia és a pszichológiai konzultáció alapvetően gyógyszerek nélkül zajlik. Viszont amennyiben szakemberünk úgy ítéli meg, hogy gyógyszeres kiegészítő kezelésre is szükség van, akkor pszichiáter kolléga bevonását javasolja, amire rendelőnk keretei között is lehetőség nyílik.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz:


A TE FEJLŐDÉSEDRE KONCENTRÁLUNK

Munkatársaink elkötelezetten azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban, tartós állapotjavulást érjenek el.

Természetesen mi sem "varázspirulát" kínálunk, hiszen a valódi változás benned zajlik, amiért aktívan tenned kell, de szakembereink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megértsd a nehézségeidet és egy örömtelibb életet élhess.


Ha azt akarod, hogy a terápia valóban használjon is, és ne csak "eljárj" valahova, kérj időpontot hozzánk:

06 70 520 8482

SZERETETTELJES SZEMÉLYISÉG

Munkatársnak olyan pszichológus kollégákat választunk, akik szakmailag elhivatottak, tapasztalattal rendelkeznek és személyiségükben is bizalmat hordoznak. Kollégáinkat olyan embereknek tartjuk, akikhez mi magunk is bátran fordulnánk segítségért, és kezdenénk közös munkába velük.

ELÉGEDETT KLIENSEK

A klienseink visszajelzési és a több ajánlás útján érkező ügyfelek megerősítenek bennünket abban, hogy szakmailag kompetens kollégákkal dolgozunk, és a hozzánk fordulók problémáin a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni.

ALAPOS SZAKÉRTELEM

Rendelőnk szakmai színvonalának garanciái:

  • Pszichológus munkatársaink a pszichológus diploma megszerzése után is folyamatosan képzik magukat. Klinikai szakpszichológiai vagy PhD és különféle módszerspecifikus képzéseken vesznek részt.
  • Egészségügyi tevékenységüket az ÁNTSZ engedélyezte mind a tanácsadás, mind a pszichoterápia (klinikai szakpszichológusi képesítéssel) területén.
  • Pszichológus munkatársaink részt vesznek legalább egy módszerspecifikus képzésben is pl: Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar Pszichodráma Egyesület, Magyar Hipnózis Egyesület, Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület.

SOKSZÍNŰ SZEMÉLYISÉG

A kiválasztás során olyan jellemzőket kerestünk a kollégák szűrése során, amelyeket értékesnek tartunk egy pszichológus személyiségében, mint például életszeretet, sokszínűség, empátiás készség és hatékonyságra törekvés, hiszen a jó szakember a személyiségével is részt vesz a gyógyításban.

Munkatársainkat nyilvános álláspályázatokon keresztül választottuk ki. Vezérelvünk az egyediség tiszteletben tartása, a tolerancia, valamint az ügyfél- és célközpontúság.


GYERE EL HOZZÁNK, SEGÍTÜNK.

EGYEZTESS IDŐPONTOT PSZICHOLÓGUSUNKHOZ:

06 70 520 8482

SZAKÉRTŐI FELKÉRÉSEK

Központunk munkatársai rendszeres megkeresést kapnak az alábbi médiaszereplőktől, ahol különböző témák kapcsán kikérik a véleményünk a megjelenő anyagok elkészítéséhez.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz: