Párkapcsolat kialakítási nehézségek


Te más vagy?

Társas lény

Az ember társas lény, de sokszor egy korábbi sérelem, egy mély sebet ejtő tapasztalás egy életre is bezárhatja valakinek a szívét.

Másoknak olyan egyszerű

Olyan egyszerűnek tűnik a kapcsolatteremtés, amikor figyeljük embertársainkat… Mindenki nagyon laza, beszédes és jókedvű, könnyen ismerkednek. Mégis vannak, akik nehezen vagy egyáltalán nem tudnak kapcsolatot teremteni másokkal. Te melyik csoportba tartozol és hányadán állsz az ellenkező nemmel?

Mi áll a háttérben?

A kapcsolatteremtési nehézségek sok tőről fakadhatnak. Ne aggódj, a cikk elolvasása után már nem csak azt mondhatod el majd magadról, hogy felismerted a problémát, hanem a megoldás mikéntje is tudatosulni fog benned.


Miért nem sikerül?

Magyarázatot keresünk

Azoknak, akik nehezen teremtenek őszinte és mély bizalmon alapuló kapcsolatot, nehezen „adják át magukat” partnerüknek egy kapcsolatban, sokszor fogalmuk sincs arról, hogy mi állhat a háttérben. A veszély ott rejlik, hogy az ember magyarázatot keres a dolgokra, de ebben az esetben nagyon könnyű „eltévedni”.

Téves következtetések

Például azt hiheti a személy (tévesen), hogy azért nem talál társat, mert „nem néz ki elég jól”. Sőt, olyannyira erre koncentrál, hogy szinte a rabjává válik a gondolatnak. Közben a valódi ok valahol a háttérben kényelmesen és alattomosan meghúzódva fejti ki romboló hatását.

A valódi ok

Nagyon sokszor az önbizalom hiánya, a veszteségtől, csalódástól, az érzelmek megélésétől vagy éppen az intimitástól való félelem az ok. De egy korábbi „katasztrofálisan” végződő kapcsolat, vagy gyermekkorban elszenvedett sérülés is kiváltó lehet.

Gyermekkor

Gyakori az is, hogy az ilyen témában hozzánk forduló még gyermekkorában szemtanúja volt szülei veszekedéseinek, és ez kitörölhetetlen nyomott hagyott a lelkében, amelyet felnőtt korára sem tudott feldolgozni.

Téged is meg akarnak ismerni

Nem kell magányosnak lenned

El se hinnéd, hogy egy kommunikatív, közvetlen ember havonta hány ismeretséget köt másokkal. Az egészséges életmódhoz nem csak a mozgás, a megfelelő táplálkozás, hanem a kiegyensúlyozott társasági élet is hozzátartozik. A magányos lélek sokkal hamarabb fárad el és betegíti meg a testet.

Ha bezárkózol, nem adsz esélyt magadnak

Téged is nagyon sokan szívesen megismernének, ebben egészen biztos lehetsz. Ha bezárkózol, azonban nem tudnak megjeienni az életedben.

Változtass

Most még körbe vagy véve falakkal, amelyeket évek kitartó munkájával emeltél magad köré és kilátástalannak érzed, hogy bárkivel is mélyebb kapcsolatot teremts. Pedig minden csak egy döntéssel kezdődik. Eldöntöd, hogy változni, változtatni akarsz, és megteszed az első lépést.


Szakértő segítség

Fordulj hozzánk bátran

Ha úgy érzed, kapcsolatok kialakítása terén segítségre van szükséged, vagy ha szeretnéd fejleszteni magad, hogy jobban működj szociálisan, ha több boldogságot és nagyobb harmóniát szeretnél az életedbe, fordulj hozzánk bátran!

Azért dolgozunk, hogy örömmel töltsük meg az emberek életét azáltal, hogy segítünk nekik megmutatni az utat önmagukhoz, és ezen keresztül az egészséges és boldog párkapcsolathoz.

Segítünk neked

A terápiás folyamat során segítünk neked megtalálni a boldog és szabad önmagad, aki élvezi az életét, tele van energiával, és akivel a párkapcsolatban is öröm együtt lenni.Foglalj most időpontot szakértőinkhez!


Sok-sok ember fordult már hozzánk kapcsolat kialakítási nehézségekkel,

neked is segítünk, hívj időpontért:

06 70 520 8482


Ajánlott cikkek