Gyüre-Lihovay Szandra


Miben segít Szandra?

Főbb témakörök, melyekkel munkám során kiemelten foglalkozom: a párkapcsolati és családi rendszerszintű problémák, a gyermeknevelési kérdések, a kommunikációs problémák, a konfliktuskezelési nehézségek, az önismeret mélyítése, az énhatékonyság növelése, a stresszkezelés és a szorongás oldása, a pályaorientációs bizonytalanság, a tehetséggondozás, valamint a krízisintervenció.


Egyeztess időpontot Szandrához:

06 70 520 8482

Bemutatkozás

Gyüre-Lihovay Szandra vagyok, tanácsadó szakpszichológus. Pszichológiai tanulmányaimat a Károli Gáspár Református Egyetemen végeztem klinikai szakirányon, szakpszichológusi címemet pedig az ELTE krízis-tanácsadás szakirányán szereztem meg. Több éves szakmai tapasztalatomat iskolapszichológusként, majd pedig a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálatnál szereztem tehetséggondozó koordinátorként.

Módszereim közé tartozik az autogén tréning mint relaxációs technika, melynek célcsoportja lehet gyermek, serdülő, felnőtt és várandós egyaránt. Ezen felül szívesen tartok család- és párterápiát, melyet családterapeuta jelöltként szupervízió mellett végzek. Jelenleg a művészetterápia területén folytatom tanulmányaimat.


Tanácsadói munkám

Tanácsadói munkám eklektikusnak tekinthető, szívesen ötvözöm a különböző módszereket, úgy mint a relaxációs, imaginációs, valamint művészetterápiás technikákat. A tanácsadási folyamat alapvetően problémafókuszú, igyekszünk alaposan körüljárni és feltérképezni az aktuális problémákat, életviteli nehézségeket, hogy közös erővel minél hatékonyabb megoldást tudjunk találni rájuk.

Munkám során rendszerszemléletben dolgozom, kiemelt figyelmet fordítok a személyiség stabilizálására, valamint az erőforrások mozgósítására. Úgy vélem, hogy a probléma felismerése és a pszichológusi segítség kérése az első fontos és bátor lépés abban, hogy megpróbáljunk túljutni életvezetési elakadásainkon. Véleményem szerint nem létezik „jelentéktelen probléma”, mindenki számára más okoz elakadást, mely sok tényezőtől függ: az adott élethelyzettől, a korábbi tapasztalatoktól, a személyiségjegyektől...


Mindenki képes a fejlődésre

Hiszek abban, hogy mindenki képes a fejlődésre, ami aktív lelki munkát igényel a kliensek részéről, hiszen ők problémájuk valódi szakértői, mi szakemberek ehhez főként külső segítséget és támogatást tudunk nyújtani.

Klienseim számára igyekszem biztonságos, elfogadó, megértő légkört teremteni, melyben bizalommal fordulhatnak felém. A pszichológiát hivatásomnak érzem, nagy hangsúlyt fektetek az önképzésre, hogy hatékony és adekvát segítséget tudjak nyújtani a hozzám fordulók számára.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot Gyüre-Lihovay Szandra pszichológushoz:

06 70 520 8482

Miért nálunk válassz pszichológust?


Ki a legjobb pszichológus NEKED?

Amikor felhívsz bennünket, asszisztensünk veszi fel a telefont, aki megkér Téged, hogy töltsd ki az online kérdőívünket. Ezt a klinikai szakpszichológus kollégánk értékeli ki, mert ő pontosan ismeri a munkatársaink szakterületét, jártasságát a különböző problémákban és ennek megfelelően javasol pszichológust számodra.


Megoldás most

A jelenre fókuszálunk

A terápia kezdeti fázisában a jelen problémáira koncentrálunk, hiszen a kliens a jelenben él, most van szüksége új, kielégítőbb működésmódokra. A tartós pszichés jól-lét kulcsa az, hogy a pszichológus ne csupán tüneti kezelést adjon, hanem a mélyen gyökerező, kiváltó okokat is segítsen felderíteni.

GYÓGYSZER NÉLKÜL?

A pszichoterápia és a pszichológiai konzultáció alapvetően gyógyszerek nélkül zajlik. Viszont amennyiben szakemberünk úgy ítéli meg, hogy gyógyszeres kiegészítő kezelésre is szükség van, akkor pszichiáter kolléga bevonását javasolja, amire rendelőnk keretei között is lehetőség nyílik.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz:


A te fejlődésedre koncentrálunk

Munkatársaink elkötelezetten azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban, tartós állapotjavulást érjenek el.

Természetesen mi sem "varázspirulát" kínálunk, hiszen a valódi változás benned zajlik, amiért aktívan tenned kell, de szakembereink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megértsd a nehézségeidet és egy örömtelibb életet élhess.


Ha azt akarod, hogy a terápia valóban használjon is, és ne csak "eljárj" valahova, kérj időpontot hozzánk:

06 70 520 8482

Szeretetteljes személyiség

Munkatársnak olyan pszichológus kollégákat választunk, akik szakmailag elhivatottak, tapasztalattal rendelkeznek és személyiségükben is bizalmat hordoznak. Kollégáinkat olyan embereknek tartjuk, akikhez mi magunk is bátran fordulnánk segítségért, és kezdenénk közös munkába velük.

ELÉGEDETT kliensek

A klienseink visszajelzési és a több ajánlás útján érkező ügyfelek megerősítenek bennünket abban, hogy szakmailag kompetens kollégákkal dolgozunk, és a hozzánk fordulók problémáin a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni.

 

Alapos szakértelem

Rendelőnk szakmai színvonalának garanciái:

  • Pszichológus munkatársaink a pszichológus diploma megszerzése után is folyamatosan képzik magukat. Klinikai szakpszichológiai vagy PhD és különféle módszerspecifikus képzéseken vesznek részt.
  • Egészségügyi tevékenységüket az ÁNTSZ engedélyezte mind a tanácsadás, mind a pszichoterápia (klinikai szakpszichológusi képesítéssel) területén.
  • Pszichológus munkatársaink részt vesznek legalább egy módszerspecifikus képzésben is pl: Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar Pszichodráma Egyesület, Magyar Hipnózis Egyesület, Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület.

 

Sokszínű személyiség

A kiválasztás során olyan jellemzőket kerestünk a kollégák szűrése során, amelyeket értékesnek tartunk egy pszichológus személyiségében, mint például életszeretet, sokszínűség, empátiás készség és hatékonyságra törekvés, hiszen a jó szakember a személyiségével is részt vesz a gyógyításban.

Munkatársainkat nyilvános álláspályázatokon keresztül választottuk ki. Vezérelvünk az egyediség tiszteletben tartása, a tolerancia, valamint az ügyfél- és célközpontúság.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot pszichológusunkhoz:

06 70 520 8482

Szakértői felkérések

Központunk munkatársai rendszeres megkeresést kapnak az alábbi médiaszereplőktől, ahol különböző témák kapcsán kikérik a véleményünk a megjelenő anyagok elkészítéséhez.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz: