Te melyik fát választanád?

Válaszd ki a 9 fa közül azt, amelyik első látásra a legjobban tetszik!

Ne gondolkozz sokáig, csak válassz, majd lejjebb görgetve megtudhatod, hogy mit árul el rólad a döntésed.

fateszt

1. Nagylelkű és erkölcsös személyiség vagy, aki mindig kész a további fejlődésre, tele vagy ambíciókkal, és magasra teszed magadnak a mércét. Néhányan azt gondolhatják, hogy nehéz veled kommunikálni, pedig egyáltalán nem könnyű a te helyzeted sem. Rengeteget dolgozol, de nem önző, személyes okokból, hanem azért, hogy a világot jobb hellyé tedd. Sajnos, nagyon kevés embert tudja értékelni a munkádat, és nyújtani azt, amit megérdemelsz. Nagyon tudsz szeretni, egészen addig, amíg meg nem bántanak téged.

2. Egy vidám, őszinte ember vagy, aki törődik másokkal, és könnyen kijön az emberekkel. Hiszel abban, hogy a tisztességes napi munka meghozza gyümölcsét, így felelősségteljesen teszed a dolgodat. Okos, vicces, és gyors észjárású vagy, akinek mindig van egy érdekes sztorija, ezért pedig mások is szeretnek a közeledben lenni.

3. Okos és megfontolt személy vagy, amellett nagyszerű gondolkodó: számodra a gondolatok és az ötletek a legfontosabbak, szeretsz egyedül lenni, és magadba fordulva elmélkedni. Habár introvertált alkat vagy, jól kijössz azokkal, akik szintén szeretnek merengeni, tanulni és elmélkedni. Sok időt töltesz erkölcsi kérdéseken való gondolkodással, azt próbálod tenni, ami helyes, ragaszkodsz az elveidhez – még, ha a társadalom többsége nem is ért egyet veled, akkor is.

4. Mivel te egy nagyon egyedi, filozofikus, intuitív, mások szerint kicsit „furcsa” személy vagy, így gyakran előfordul, hogy a környezeted félreért, ezzel pedig fájdalmat okoznak neked. Szükséged van személyes térre, de tiszteletben tartod mások igényeit is. Kifejezetten érzelmes és figyelmes ember vagy, továbbá olyan, aki képes tisztán látni egyszerre az élet sötét és a szép oldalát is.

5. Magabiztos, felelősségteljes személy vagy, erről árulkodik a mottód is: „A saját utamat járom”. Főleg magadra számítasz, és erős maradsz a nehéz helyzetekben is. Pontosan tudod, mit akarsz, és azt is, hogyan érheted el céljaidat. Az emberektől csak őszinteséget vársz el – hiszen elég erős vagy ahhoz is, hogy elfogadd az igazságot, még ha az fájdalmat is okoz neked.

6. Kedves, érzékeny, szeretetteljes ember vagy, akivel mások is szeretnek együtt lenni, éppen ezért sok a barátod is. Minden nap fáradozol és teszel azért, hogy még jobb legyél. Mindenkinél nagyobb szükséged van arra, hogy szerethess, és hogy szeressenek – így előfordul az is, hogy még azokat is szereted, akik téged nem.

7. Te egy boldog és rendíthetetlen, érzékeny és megértő ember vagy. Ezeken kívül nagyon jó hallgatóság is vagy, és sosem ítélkezel mások felett, mivel abban hiszel, hogy mindenkinek egy saját életútja van, amit be kell járnia. Nyitott vagy az új emberek és az új események felé, ritkán stresszelsz vagy aggódsz, sokkal inkább jellemző rád a nyugodtság; mindig jól érzed magad a bőrödben.

8. Bájos, energikus, kiegyensúlyozott, szeretetreméltó személy vagy, aki mindig tudja azt is, hogy hogyan nevettesse meg az embereket. Spontán és lelkes vagy, aki soha nem mond nemet egy kalandra, így fordulhat elő gyakran az is, hogy meglepő, sőt néha megdöbbentő emberek társaságában találod magad. Sok minden érdekel, és ha valami felkelti érdeklődésedet, addig nem nyugszol, amíg nem tudsz meg minél többet az adott témáról.

9. Optimista és szerencsés alkat vagy: hiszel abban, hogy az élet egy ajándék, ezért annyi mindent el akarsz érni, amennyit csak lehetséges! Nagyon büszke vagy az eredményeidre, és kitartasz szeretteid mellett jóban, rosszban. Számodra a pohár mindig félig tele van. Nagyon könnyen megbocsátasz, tanulsz és fejlődsz, mert úgy véled, az élet túl rövid ahhoz, hogy ne így tegyél.