Zsoldos Lili


Miben segít Lili

Életvezetési problémák, gyász, hangulatzavarok, szorongások, indulatkezelési nehézségek, borderline személyiségzavar, önismeret fejlesztése, önértékelési problémák, párkapcsolati problémákpánikdepresszió, bipoláris zavarönbizalom fejlesztése.


Egyeztess időpontot lilihez:

06 70 520 8482

Szakmai tapasztalat

Pszichológus (2017 - ) Szent János Kórház és Észak-budai Egyesített Kórházak, Neurológiai Osztály

- Főbb tevékenységek: pszichodiagnosztikai vizsgálatok, egyéni és csoportos terápiák

Pszichológus (2016 – 2017) Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet, I. Pszichiátriai Osztály, Cegléd

- Főbb tevékenységek: pszichodiagnosztikai vizsgálatok, egyéni és csoportos terápiák

Iskolapszichológus (2015 - 2016) Bárdos Lajos Általános Iskola, Dunakeszi

- Főbb tevékenységek: egyéni vagy csoportos tanácsadás, pedagógusok és szülők támogatása

 

Jelentős szakmai tapasztalatok

 • 2012. június – 2013. február: Péterfy Sándor Kórház Krízis Intervenciós és Pszchiátriai Osztály, Budapest
 • 2010 - 2011: Flóra Alapítvány, Budapest

 

Képzettségek

 • 2010. szeptember – 2013. június: Eötvös Loránd Tudományegyetem Pszichológia mesterszak (klinikai-és egészségpszichológia szakirány); végzettség: okleveles pszichológus
 • 2010. február – július: Fontys University of Applied Sciences (Hollandia)
 • 2006. szeptember – 2009. június: Eötvös Loránd Tudományegyetem Pszichológia alapszak; végzettség: okleveles viselkedéselemző

 

Folyamatban lévő képzések

 • 2016. szeptember  -: SOTE-ÁOK, Felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológia

 

Továbbképzések

 • 2016: Vadaskert Alapítvány a Gyermekek Lelki Egészségéért (A mesterséges megtermékenyítéstől a szülés utáni depresszióig)
 • 2015: Vadaskert Alapítvány a Gyermekek Lelki Egészségéért (Önismereti csoport vezetése serdülők részére művészetterápiás eszközökkel)
 • 2012 - 2013: Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület (Autogén tréning képzés)

 

Bemutatkozás

Pszichoterápiás gondolkodásomat alapvetően több megközelítés hatja át: a személyközpontú szemlélet mellett kognitív- és viselkedésterápiás, relaxációs (pl. autogén tréning) és pszichodinamikusan orientált módszerekkel dolgozom.

Hiszem, hogy mindenkiben van fejlődési lehetőség, ezért a terápia során arra törekszem, hogy az önismeret fejlődéséhez szükséges biztonságot, megértést és elfogadást biztosítsam a hozzám fordulók számára. Nagy hangsúlyt fektetek a kapcsolati dinamikára, hiszen a fejlődés és változás támogatásának alapja a folyamatosan alakuló kapcsolaton nyugszik a segítő és a segítséget kérő között. Úgy gondolom, a bizalom és az összhang megteremtése mellett a gyógyulásra vagy változásra való motiváció is elengedhetetlen. A terápiás kapcsolatban az egyik legfontosabb dolognak tartom az egyedi vonások (személyiségvonások, megküzdési képességek, énerő) feltérképezését pszichodiagnosztikai eszközökkel, és az adott személyiséghez leginkább illeszkedő kezelési módszer kiválasztását.

Foglalkozom szorongásos-, hangulat-, és pszichoszomatikus zavarokkal, gyász-és veszteségélmények feldolgozásával, kapcsolati nehézségekkel, valamint önismereti terápiákkal is.

Herman Hesse szerint "minden ember élete kísérlet, hogy eljusson önmagához. Minden ember élete egy ösvény sejtése. Senki sem volt még teljesen és maradéktalanul önmaga, mégis mindenki igyekszik önmaga lenni: ki tapogatózva, ki ahogy éppen tud.” Terápiás munkám során abban hiszek, hogy mindig van másik út, másik ösvény, mint amin eddig jártunk, hogy bármikor kérhetünk segítséget, ha úgy érezzük, ezen az úton most nem tudunk vagy nem szeretnénk egyedül lenni.

Administration of the median Theophylline dose required to achieve a therapeutic serum Theophylline concentration in a given visit this site right here A minority of patients (approximately 17%) who tested positive for anti-albiglutide.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot Zsoldos lili pszichológushoz:

06 70 520 8482
 

Miért nálunk válassz pszichológust?


Ki a legjobb pszichológus NEKED?

Amikor felhívsz bennünket, asszisztensünk veszi fel a telefont, aki megkér Téged, hogy töltsd ki az online kérdőívünket. Ezt a klinikai szakpszichológus kollégánk értékeli ki, mert ő pontosan ismeri a munkatársaink szakterületét, jártasságát a különböző problémákban és ennek megfelelően javasol pszichológust számodra.


Megoldás most

A jelenre fókuszálunk

A terápia kezdeti fázisában a jelen problémáira koncentrálunk, hiszen a kliens a jelenben él, most van szüksége új, kielégítőbb működésmódokra. A tartós pszichés jól-lét kulcsa az, hogy a pszichológus ne csupán tüneti kezelést adjon, hanem a mélyen gyökerező, kiváltó okokat is segítsen felderíteni.

GYÓGYSZER NÉLKÜL?

A pszichoterápia és a pszichológiai konzultáció alapvetően gyógyszerek nélkül zajlik. Viszont amennyiben szakemberünk úgy ítéli meg, hogy gyógyszeres kiegészítő kezelésre is szükség van, akkor pszichiáter kolléga bevonását javasolja, amire rendelőnk keretei között is lehetőség nyílik.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz:


A te fejlődésedre koncentrálunk

Munkatársaink elkötelezetten azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban, tartós állapotjavulást érjenek el.

Természetesen mi sem "varázspirulát" kínálunk, hiszen a valódi változás benned zajlik, amiért aktívan tenned kell, de szakembereink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megértsd a nehézségeidet és egy örömtelibb életet élhess.


Ha azt akarod, hogy a terápia valóban használjon is, és ne csak "eljárj" valahova, kérj időpontot hozzánk:

06 70 520 8482

Szeretetteljes személyiség

Munkatársnak olyan pszichológus kollégákat választunk, akik szakmailag elhivatottak, tapasztalattal rendelkeznek és személyiségükben is bizalmat hordoznak. Kollégáinkat olyan embereknek tartjuk, akikhez mi magunk is bátran fordulnánk segítségért, és kezdenénk közös munkába velük.

ELÉGEDETT kliensek

A klienseink visszajelzési és a több ajánlás útján érkező ügyfelek megerősítenek bennünket abban, hogy szakmailag kompetens kollégákkal dolgozunk, és a hozzánk fordulók problémáin a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni.

Alapos szakértelem

Rendelőnk szakmai színvonalának garanciái:

 • Pszichológus munkatársaink a pszichológus diploma megszerzése után is folyamatosan képzik magukat. Klinikai szakpszichológiai vagy PhD és különféle módszerspecifikus képzéseken vesznek részt.
 • Egészségügyi tevékenységüket az ÁNTSZ engedélyezte mind a tanácsadás, mind a pszichoterápia (klinikai szakpszichológusi képesítéssel) területén.
 • Pszichológus munkatársaink részt vesznek legalább egy módszerspecifikus képzésben is pl: Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar Pszichodráma Egyesület, Magyar Hipnózis Egyesület, Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület.

 

Sokszínű személyiség

A kiválasztás során olyan jellemzőket kerestünk a kollégák szűrése során, amelyeket értékesnek tartunk egy pszichológus személyiségében, mint például életszeretet, sokszínűség, empátiás készség és hatékonyságra törekvés, hiszen a jó szakember a személyiségével is részt vesz a gyógyításban.

Munkatársainkat nyilvános álláspályázatokon keresztül választottuk ki. Vezérelvünk az egyediség tiszteletben tartása, a tolerancia, valamint az ügyfél- és célközpontúság.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot pszichológusainkhoz:

06 70 520 8482

Szakértői felkérések

Központunk munkatársai rendszeres megkeresést kapnak az alábbi médiaszereplőktől, ahol különböző témák kapcsán kikérik a véleményünk a megjelenő anyagok elkészítéséhez.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz: