Krasznai Virág


Miben segít Virág?

Életvezetési problémák, hangulatzavarok, félelmek, szorongások, pániktünetek, önértékelési problémák, párkapcsolati problémákpánikdepresszió, pszichoszomatikus zavarok, addiktológiai problémák.


Egyeztess időpontot Virághoz:

06 70 520 8482

Szakmai tapasztalat

Pszichológus (2017 - 2018) Kanizsai Dorottya Kórház (Nagykanizsa)

- Főbb tevékenységek: Pszichiátriai osztályon és pszichiátriai gondozón belül osztályos, illetve ambuláns betegek ellátása – egyéni pszichológiai konzultációk, pszichodiagnosztikai vizsgálatok; szomatikus osztályon fekvő betegek szupportálása, mentálhigiénés ellátása.

További szakmai gyakorlatok, önkéntesség (2014 - 2017) Háló Családterápiás Munkacsoport, GraviTalent, Heim Pál Gyermekkórház

- Főbb tevékenységek: család- és párterápia követése; pszichodiagnosztikai vizsgálat; esetmegfigyelés; személyiségvizsgáló programok fejlesztésében való részvétel.

Önkéntes munka (2014 – 2016) Cseppkő Gyermekotthon

- Főbb tevékenységek: állami gondozásban lévő gyermekek pszichológiai megtámogatása egyéni ülések, csoportfoglalkozások formájában.

 

Képzettségek

  • 2012 - 2017. Pszichológia Alap- és Mesterképzés (Károli Gáspár Református Egyetem)

 

Folyamatban lévő képzések, illetve Kiegészítő Továbbképzések, önismeret

  • 2017 - Felnőtt Klinikai és Mentálhigiéniai Szakpszichológus, szakképzés (Pécsi Tudományegyetem)
  • 2017 - 2019 Hellinger-féle családállítás képzés (Dr. Angster Mária vezetésével)
  • 2014 - 2015 Autogén tréning (Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület)
  • 2015 - 2017 Hipnoanalízis sajátélmény (Magyar Hipnózis Egyesület, 150 óra)

 

Bemutatkozás

Az életünk hol kalandos utazás, hol rázós zötyögés – úgy gondolom, hogy egy-egy nehéz útszakaszon mindannyiunk számára jótékony és hasznos lehet, ha segítő, támogató személy ül mellettünk a „kocsiban”. Valami ilyesminek látom a pszichológussal történő munkát – együtt utazunk egy ideig, hogy aztán az egyén megerősödve, hatékonyabb működésmód birtokában állhasson tovább.

Minden akadály, minden nehézség, ami szembejön, lehetőséget kínál a fejlődésre – e révén lehetővé válik, hogy egyre sikeresebben küzdjünk meg a ránk váró feladatokkal, kihívásokkal. Pszichológusként, meggyőződésem, hogy az egyén működését átfogóan kell szemlélni. Fontos tényező a rendszer, amelybe beleszülettünk, amelyben élünk, és fontosak a saját megtapasztalásaink a világról, az élettörténetünk – azonban ezek feltárása mellett nélkülözhetetlennek tartom a tudatos munkát, tudatos jelenlétet, ami azt a célt szolgálja, hogy megtaláljuk itt és most, mi az, ami a jóllétünk megteremtéséhez hozzájárulhat.

Szakmai eszköztáramat áthatják a pozitív pszichológia elemei, emellett munkám során rendszeresen alkalmazom az autogén tréning módszerét, mely a szorongásos tünetek enyhítését szolgálja, illetve a transzgenerációs terhek feltárására és feloldására is törekszem 

Administration of the median Theophylline dose required to achieve a therapeutic serum Theophylline concentration in a given visit this site right here A minority of patients (approximately 17%) who tested positive for anti-albiglutide.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot Krasznai Virág pszichológushoz:

06 70 520 8482
 

Miért nálunk válassz pszichológust?


Ki a legjobb pszichológus NEKED?

Amikor felhívsz bennünket, asszisztensünk veszi fel a telefont, aki megkér Téged, hogy töltsd ki az online kérdőívünket. Ezt a klinikai szakpszichológus kollégánk értékeli ki, mert ő pontosan ismeri a munkatársaink szakterületét, jártasságát a különböző problémákban és ennek megfelelően javasol pszichológust számodra.


Megoldás most

A jelenre fókuszálunk

A terápia kezdeti fázisában a jelen problémáira koncentrálunk, hiszen a kliens a jelenben él, most van szüksége új, kielégítőbb működésmódokra. A tartós pszichés jól-lét kulcsa az, hogy a pszichológus ne csupán tüneti kezelést adjon, hanem a mélyen gyökerező, kiváltó okokat is segítsen felderíteni.

GYÓGYSZER NÉLKÜL?

A pszichoterápia és a pszichológiai konzultáció alapvetően gyógyszerek nélkül zajlik. Viszont amennyiben szakemberünk úgy ítéli meg, hogy gyógyszeres kiegészítő kezelésre is szükség van, akkor pszichiáter kolléga bevonását javasolja, amire rendelőnk keretei között is lehetőség nyílik.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz:


A te fejlődésedre koncentrálunk

Munkatársaink elkötelezetten azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban, tartós állapotjavulást érjenek el.

Természetesen mi sem "varázspirulát" kínálunk, hiszen a valódi változás benned zajlik, amiért aktívan tenned kell, de szakembereink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megértsd a nehézségeidet és egy örömtelibb életet élhess.


Ha azt akarod, hogy a terápia valóban használjon is, és ne csak "eljárj" valahova, kérj időpontot hozzánk:

06 70 520 8482

Szeretetteljes személyiség

Munkatársnak olyan pszichológus kollégákat választunk, akik szakmailag elhivatottak, tapasztalattal rendelkeznek és személyiségükben is bizalmat hordoznak. Kollégáinkat olyan embereknek tartjuk, akikhez mi magunk is bátran fordulnánk segítségért, és kezdenénk közös munkába velük.

ELÉGEDETT kliensek

A klienseink visszajelzési és a több ajánlás útján érkező ügyfelek megerősítenek bennünket abban, hogy szakmailag kompetens kollégákkal dolgozunk, és a hozzánk fordulók problémáin a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni.

Alapos szakértelem

Rendelőnk szakmai színvonalának garanciái:

  • Pszichológus munkatársaink a pszichológus diploma megszerzése után is folyamatosan képzik magukat. Klinikai szakpszichológiai vagy PhD és különféle módszerspecifikus képzéseken vesznek részt.
  • Egészségügyi tevékenységüket az ÁNTSZ engedélyezte mind a tanácsadás, mind a pszichoterápia (klinikai szakpszichológusi képesítéssel) területén.
  • Pszichológus munkatársaink részt vesznek legalább egy módszerspecifikus képzésben is pl: Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar Pszichodráma Egyesület, Magyar Hipnózis Egyesület, Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület.

 

Sokszínű személyiség

A kiválasztás során olyan jellemzőket kerestünk a kollégák szűrése során, amelyeket értékesnek tartunk egy pszichológus személyiségében, mint például életszeretet, sokszínűség, empátiás készség és hatékonyságra törekvés, hiszen a jó szakember a személyiségével is részt vesz a gyógyításban.

Munkatársainkat nyilvános álláspályázatokon keresztül választottuk ki. Vezérelvünk az egyediség tiszteletben tartása, a tolerancia, valamint az ügyfél- és célközpontúság.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot pszichológusainkhoz:

06 70 520 8482

Szakértői felkérések

Központunk munkatársai rendszeres megkeresést kapnak az alábbi médiaszereplőktől, ahol különböző témák kapcsán kikérik a véleményünk a megjelenő anyagok elkészítéséhez.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz: