Szitár Ádám


Miben segít Ádám?

Életvezetési problémák, hangulatzavarok, félelmek, szorongások, levertség, kedvetlenség, önértékelési problémák, párkapcsolati problémák, túlzott izgulás, feszélyezettség, pszichoszomatikus zavarok, addiktológiai problémák.


Egyeztess időpontot Ádámhoz:

06 70 520 8482

Bemutatkozás

Szitár Ádám vagyok, okleveles pszichológus, a Károli Gáspár Református Egyetem mesterszakán végeztem. Jelenleg családsegítőben is dolgozom, ahol lehetőségem van mindenféle korosztállyal foglalkozni, megoldásokat keresni a problémák széles spektrumára mind egyéni, mind csoportos keretben. Alapvetően a legmélyebb és legteljesebb megértésre törekszem, amelyhez remek segítségem és választott módszerem a szimbólumokkal folytatott imaginatív munka, a K.I.P. technikája, melyben jelenleg is képződöm.


Ha a padlón vagy, nézz szét, hátha találsz ott valamit

Egyszer egy barátom azt mondta: ha a padlón vagynézz szét, hátha találsz ott valamit. Ez a mondat időről időre eszembe jut, hiszen mindenki életében lehetnek olyan időszakok, amikor nem tudjuk pontosan mi, de valami nem kerek. Szerencsére ennek nem kell igy maradnia, csak merni kell felvállalni – legfőképpen magunk előtt -, hogy nem biztos, hogy jó az irány, amit követünk, és, hogy nem feltétlen tudunk mindent egyedül megoldani.

Így hát számomra a pszichológusi munka nem csak egy foglalkozás, hanem egy egész életre szóló utazás, amelyben az arra vágyó fél belső világát kutatjuk, amellett, hogy rengeteget tanulhatunk egymástól a közös gondolkodások alkalmával. A klienssel karöltve felszállunk az ő személyvonatára és figyelünk, vizsgálódunk, felmérjük milyenek ennek az utazásnak a körülményei. Aztán közösen elindulunk felderíteni, hogy hova is tart ez a vonat, miért pont úgy lettek lefektetve a sínek, ahogy, és hogy vajon mit rejtenek a vagonok.

Ez a fajta odafigyelés lehetővé teszi, hogy úgy hallgassuk meg a másikat, ahogy neki szüksége van rá, ami szerintem igazi ritka kincs ebben a rohanó világban, és ami önmagában gyógyító erejű lehet, magában hordozva a fejlődés, változás magjait.


Szembeszállni magunkkal a legnehezebb feladat, amivel bárki is találkozhat

A magánéletemben is a folyamatos fejlődés és elmélyülés a célom, így amikor nem dolgozom, rengeteget olvasok és még annál is többet foglalkozom harcművészetekkel a test és a lélek optimális egyensúlyának elérése és megőrzése érdekében.

Célom, hogy segítséget tudjak nyújtani abban, hogy az ügyfeleim képesek legyenek alámerítkezni tudatalattijuk mélységeibe és szembeszállhassanak saját magukkal, mert ez a legnehezebb feladat, amivel bárki is találkozhat.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot Szitár Ádám pszichológushoz:

06 70 520 8482

Miért nálunk válassz pszichológust?


Ki a legjobb pszichológus NEKED?

Amikor felhívsz bennünket, asszisztensünk veszi fel a telefont, aki megkér Téged, hogy töltsd ki az online kérdőívünket. Ezt a klinikai szakpszichológus kollégánk értékeli ki, mert ő pontosan ismeri a munkatársaink szakterületét, jártasságát a különböző problémákban és ennek megfelelően javasol pszichológust számodra.


Megoldás most

A jelenre fókuszálunk

A terápia kezdeti fázisában a jelen problémáira koncentrálunk, hiszen a kliens a jelenben él, most van szüksége új, kielégítőbb működésmódokra. A tartós pszichés jól-lét kulcsa az, hogy a pszichológus ne csupán tüneti kezelést adjon, hanem a mélyen gyökerező, kiváltó okokat is segítsen felderíteni.

GYÓGYSZER NÉLKÜL?

A pszichoterápia és a pszichológiai konzultáció alapvetően gyógyszerek nélkül zajlik. Viszont amennyiben szakemberünk úgy ítéli meg, hogy gyógyszeres kiegészítő kezelésre is szükség van, akkor pszichiáter kolléga bevonását javasolja, amire rendelőnk keretei között is lehetőség nyílik.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz:


A te fejlődésedre koncentrálunk

Munkatársaink elkötelezetten azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban, tartós állapotjavulást érjenek el.

Természetesen mi sem "varázspirulát" kínálunk, hiszen a valódi változás benned zajlik, amiért aktívan tenned kell, de szakembereink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megértsd a nehézségeidet és egy örömtelibb életet élhess.


Ha azt akarod, hogy a terápia valóban használjon is, és ne csak "eljárj" valahova, kérj időpontot hozzánk:

06 70 520 8482

Szeretetteljes személyiség

Munkatársnak olyan pszichológus kollégákat választunk, akik szakmailag elhivatottak, tapasztalattal rendelkeznek és személyiségükben is bizalmat hordoznak. Kollégáinkat olyan embereknek tartjuk, akikhez mi magunk is bátran fordulnánk segítségért, és kezdenénk közös munkába velük.

ELÉGEDETT kliensek

A klienseink visszajelzési és a több ajánlás útján érkező ügyfelek megerősítenek bennünket abban, hogy szakmailag kompetens kollégákkal dolgozunk, és a hozzánk fordulók problémáin a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni.

 

Alapos szakértelem

Rendelőnk szakmai színvonalának garanciái:

  • Pszichológus munkatársaink a pszichológus diploma megszerzése után is folyamatosan képzik magukat. Klinikai szakpszichológiai vagy PhD és különféle módszerspecifikus képzéseken vesznek részt.
  • Egészségügyi tevékenységüket az ÁNTSZ engedélyezte mind a tanácsadás, mind a pszichoterápia (klinikai szakpszichológusi képesítéssel) területén.
  • Pszichológus munkatársaink részt vesznek legalább egy módszerspecifikus képzésben is pl: Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar Pszichodráma Egyesület, Magyar Hipnózis Egyesület, Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület.

 

Sokszínű személyiség

A kiválasztás során olyan jellemzőket kerestünk a kollégák szűrése során, amelyeket értékesnek tartunk egy pszichológus személyiségében, mint például életszeretet, sokszínűség, empátiás készség és hatékonyságra törekvés, hiszen a jó szakember a személyiségével is részt vesz a gyógyításban.

Munkatársainkat nyilvános álláspályázatokon keresztül választottuk ki. Vezérelvünk az egyediség tiszteletben tartása, a tolerancia, valamint az ügyfél- és célközpontúság.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot pszichológusunkhoz:

06 70 520 8482

Szakértői felkérések

Központunk munkatársai rendszeres megkeresést kapnak az alábbi médiaszereplőktől, ahol különböző témák kapcsán kikérik a véleményünk a megjelenő anyagok elkészítéséhez.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz: