Szeriné dr. Ormándi Erzsébet


Miben segít Erzsébet?

Életvezetési problémák, hangulatzavarok, félelmek, szorongások, levertség, kedvetlenség, önértékelési problémák, párkapcsolati problémák, túlzott izgulás, feszélyezettség, pszichoszomatikus zavarok, addiktológiai problémák. Tudatos jelenlét (mindfulness) alapú kognitív terápiát is végezhet.


Egyeztess időpontot Erzsébethez:

06 70 520 8482

Bemutatkozás

Szeriné dr. Ormándi Erzsébet vagyok, okleveles pszichológus, jogász. Pszichológusként arra biztatok mindenkit – ha szükségesnek érzi – bátran kérjen szakmai segítséget.

Alapvető hitem és meggyőződésem ugyanis, hogy megfelelő közegben, elfogadó, empátiás támogatással bárki képessé válhat – a folyamatosan felmerülő nehézségek ellenére, azokból tanulva, tapasztalatot szerezve – a szemléletmódjának, életvitelének és az emberi kapcsolatainak kedvező irányú formálására és ezáltal egy előremutató fejlődésre.


Egészség, biztonság és minőségi kapcsolatok

Szakmai szemléletem meghatározó részét képezi a testi és lelki működés egyensúlyának kialakítására és fenntartására való törekvés, hiszen ez egészségünk és harmonikus életvitelünk elengedhetetlen feltétele. Meggyőződésem, azonban hogy ez a dinamikus egyensúly csak folyamatos odafigyeléssel, aktív, tevőleges hozzáállással valósítható meg.

Egészségünk, biztonságunk és társas kapcsolataink fenntartása érdekében folyamatos alkalmazkodásra, megküzdési stratégiák működtetésére van szükségünk, amelyeket akkor tudunk igazán hatékonyan alkalmazni, ha kellő figyelemmel és szeretettel viszonyulunk önmagunkhoz és a számunkra fontos emberekhez egyaránt. Előfordulhat azonban, hogy egy vagy több megterhelő életeseménnyel, veszteséggel, kapcsolati problémával vagy hosszan tartó, elhúzódó betegséggel kell szembenézni, de a megküzdéshez nem érzünk elegendő erőt magunkban, nem látjuk a kiutat a megrekedt helyzetünkből.


Szakmai utam – pszichológia & jog

1998-ban egészségügyi főiskolai végzettséget szerezetem a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem Egészségügyi Főiskolai Kar diplomás ápoló szakán. 2006-ban végeztem a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar jogász szakán. 2015-ben pedig okleveles pszichológus végzettséget szereztem a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Pszichológia MA klinikai és egészségpszichológia szakirányon.

Az egészségügyi ellátás és a jog területén egyaránt több éves szakmai tapasztalatra tettem szert, amely esetenként jelentősen segítheti a pszichológusként végzett munkámat is.


Önismeret & pszichológia

Márai Sándor Füves könyvében ezt írja az élet igazi élményéről: „Az igazi élmény az ember számára tehát elsőrendűen ennyi: önmagának megismerése. A világ megismerése érdekes, hasznos, gyönyörködtető, félelmes vagy tanulságos; önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás.”

Az önismeretnek különböző szintjei vannak, így bőven van lehetőségünk az önmagunkról alkotott tudásunk gyarapítására, mélyítésére, amelyhez a pszichológiai konzultációk keretében végzett közös munka jelentős segítséget tud nyújtani. Különösen fontos időt szánni erre, ha azt tapasztaljuk, hogy valamiért megrekedt az életünk, a kiégés veszélye fenyeget a hivatásunk terén, visszatérően kellemetlen élethelyzetekben találjuk magunkat vagy a társas kapcsolatainkban rendszeresen egymáshoz hasonló konfliktusokban van részünk. A lelki okokkal összefüggésbe hozható betegségek jelentkezése esetén is érdemes megvizsgálni, hogy milyen pszichés folyamatok lehetnek a háttérben, hiszen ez esetben az önismeretünk mélyítése egyben a gyógyulást is segítheti.

A pszichológiai konzultációk keretében megvalósuló közös munkánkra – az alapvető jogi, erkölcsi, vallási és etikai normák betartásával – előítéletek nélküli, elfogadó, biztonságos és bizalmas légkörben kerül sor.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot Szeriné dr. Ormándi Erzsébet pszichológushoz:

06 70 520 8482

Miért nálunk válassz pszichológust?


Ki a legjobb pszichológus NEKED?

Amikor felhívsz bennünket, asszisztensünk veszi fel a telefont, aki megkér Téged, hogy töltsd ki az online kérdőívünket. Ezt a klinikai szakpszichológus kollégánk értékeli ki, mert ő pontosan ismeri a munkatársaink szakterületét, jártasságát a különböző problémákban és ennek megfelelően javasol pszichológust számodra.


Megoldás most

A jelenre fókuszálunk

A terápia kezdeti fázisában a jelen problémáira koncentrálunk, hiszen a kliens a jelenben él, most van szüksége új, kielégítőbb működésmódokra. A tartós pszichés jól-lét kulcsa az, hogy a pszichológus ne csupán tüneti kezelést adjon, hanem a mélyen gyökerező, kiváltó okokat is segítsen felderíteni.

GYÓGYSZER NÉLKÜL?

A pszichoterápia és a pszichológiai konzultáció alapvetően gyógyszerek nélkül zajlik. Viszont amennyiben szakemberünk úgy ítéli meg, hogy gyógyszeres kiegészítő kezelésre is szükség van, akkor pszichiáter kolléga bevonását javasolja, amire rendelőnk keretei között is lehetőség nyílik.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz:


A te fejlődésedre koncentrálunk

Munkatársaink elkötelezetten azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban, tartós állapotjavulást érjenek el.

Természetesen mi sem "varázspirulát" kínálunk, hiszen a valódi változás benned zajlik, amiért aktívan tenned kell, de szakembereink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megértsd a nehézségeidet és egy örömtelibb életet élhess.


Ha azt akarod, hogy a terápia valóban használjon is, és ne csak "eljárj" valahova, kérj időpontot hozzánk:

06 70 520 8482

Szeretetteljes személyiség

Munkatársnak olyan pszichológus kollégákat választunk, akik szakmailag elhivatottak, tapasztalattal rendelkeznek és személyiségükben is bizalmat hordoznak. Kollégáinkat olyan embereknek tartjuk, akikhez mi magunk is bátran fordulnánk segítségért, és kezdenénk közös munkába velük.

ELÉGEDETT kliensek

A klienseink visszajelzési és a több ajánlás útján érkező ügyfelek megerősítenek bennünket abban, hogy szakmailag kompetens kollégákkal dolgozunk, és a hozzánk fordulók problémáin a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni.

 

Alapos szakértelem

Rendelőnk szakmai színvonalának garanciái:

  • Pszichológus munkatársaink a pszichológus diploma megszerzése után is folyamatosan képzik magukat. Klinikai szakpszichológiai vagy PhD és különféle módszerspecifikus képzéseken vesznek részt.
  • Egészségügyi tevékenységüket az ÁNTSZ engedélyezte mind a tanácsadás, mind a pszichoterápia (klinikai szakpszichológusi képesítéssel) területén.
  • Pszichológus munkatársaink részt vesznek legalább egy módszerspecifikus képzésben is pl: Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar Pszichodráma Egyesület, Magyar Hipnózis Egyesület, Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület.

 

Sokszínű személyiség

A kiválasztás során olyan jellemzőket kerestünk a kollégák szűrése során, amelyeket értékesnek tartunk egy pszichológus személyiségében, mint például életszeretet, sokszínűség, empátiás készség és hatékonyságra törekvés, hiszen a jó szakember a személyiségével is részt vesz a gyógyításban.

Munkatársainkat nyilvános álláspályázatokon keresztül választottuk ki. Vezérelvünk az egyediség tiszteletben tartása, a tolerancia, valamint az ügyfél- és célközpontúság.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot pszichológusunkhoz:

06 70 520 8482

Szakértői felkérések

Központunk munkatársai rendszeres megkeresést kapnak az alábbi médiaszereplőktől, ahol különböző témák kapcsán kikérik a véleményünk a megjelenő anyagok elkészítéséhez.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz: