Szabó Orsolya


MIBEN SEGÍT Orsolya?

Munkahelyi Stressz, Addikció, Önismeret, Elakadás, Pályaválasztás, Pályaorientáció, Karrier  Asszertív Kommunikáció, Álmok, Kiégés, Határok, Teljesítmény


EGYEZTESS IDŐPONTOT Orsolyához:

06 70 520 8482

BEMUTATKOZÁS

Egészségpszichológia MSc diplomámat a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem, jelenleg pedig – visszatérve az alma materbe – a Pécsi Tudományegyetemen folytatom pszichológia doktori képzésemet és felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológiai szakképzésemet. Részt veszek Magyar C. G. Jung Analitikus Pszichológiai Egyesület által szervezett „Az analitikus pszichológia alapjai” című alapszemináriumon, ami a jungi analitikus pszichoterapeutává válás egyik első lépcsőfoka.  

Az elmúlt években jelentős tapasztalatokat szereztem a HR és menedzsment területén, ugyanakkor ez idő alatt is, számos tevékenység révén igyekeztem a segítő szakma közelében maradni. Önkéntes segítőként a Semmelweis Egyetem Neurológia Klinikáján lehetőségem volt betekintést nyerni a neuropszichológusi feladatok egy szeletébe. Alapító tagja voltam a Pécsbányai Családok Átmeneti Otthonában mesefoglalkozásokat tartó pszichológushallgatókból álló csapatnak, amelyhez havi szupervíziók társultak szakpszichológus és pszichiáter kollégák részvételével.

Színházi pályafutásom alatt hátrányos helyzetű települések és büntetésvégrehajtási intézményekben fogvatartottak színházi nevelésében és ifjúságsegítő missziójában vettem részt. A Bajai Ifjúsági és Kulturális Egyesület keretein belül pedig ifjúságsegítéssel és drogprevenciós tanácsadással mintegy 5 éven keresztül igyekeztünk segíteni a helyi és környékbeli fiatalokat.  

Gondolkodásomban meghatározó szerepet játszik a múlt megismerése, és az ember múltjának feltárása, valamint álmaink tudattalan üzenetei.

KÜLDETÉSEM

Önmagunk megismerése egyszerre izgalmas, ugyanakkor rögös és félelmetes utazás is egyben, a magasabb jó érdekében vállalt nehézségekkel. Szükségünk van rá, hogy hibázzunk, tévedjünk, hiszen ezek rendkívül értékes tapasztatok fejlődésünkhöz.

A színházban úgy szokás mondani, hogy „merjünk rosszak lenni, merjünk hibázni”.

Ha mindezzel a bátorsággal felvérteztük a szívünket, akkor pedig fontos, hogy tudatosítsuk, hogy nem mindezek ellenére, hanem ezekkel együtt vagyunk teljesek. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne törekedjünk arra, hogy jól teljesítsünk az életfeladatainkban. Ha viszont mindig csak a tökéleteset és kifogástalant tudjuk elfogadni magunkkal, vagy másokkal szemben, akkor még csak az út elején járunk. Az én feladatom pedig az, hogy erre az útra, a hozzám fordulók társául szegődjek.


 


GYERE EL HOZZÁNK, SEGÍTÜNK.

EGYEZTESS IDŐPONTOT szabó orsolya PSZICHOLÓGUSHOZ:

06 70 520 8482

Miért nálunk válassz pszichológust?


KI A LEGJOBB PSZICHOLÓGUS NEKED?

Amikor felhívsz bennünket, asszisztensünk veszi fel a telefont, aki megkér Téged, hogy töltsd ki az online kérdőívünket. Ezt a klinikai szakpszichológus kollégánk értékeli ki, mert ő pontosan ismeri a munkatársaink szakterületét, jártasságát a különböző problémákban és ennek megfelelően javasol pszichológust számodra.


MEGOLDÁS MOST

A JELENRE FÓKUSZÁLUNK

A terápia kezdeti fázisában a jelen problémáira koncentrálunk, hiszen a kliens a jelenben él, most van szüksége új, kielégítőbb működésmódokra. A tartós pszichés jól-lét kulcsa az, hogy a pszichológus ne csupán tüneti kezelést adjon, hanem a mélyen gyökerező, kiváltó okokat is segítsen felderíteni.

GYÓGYSZER NÉLKÜL?

A pszichoterápia és a pszichológiai konzultáció alapvetően gyógyszerek nélkül zajlik. Viszont amennyiben szakemberünk úgy ítéli meg, hogy gyógyszeres kiegészítő kezelésre is szükség van, akkor pszichiáter kolléga bevonását javasolja, amire rendelőnk keretei között is lehetőség nyílik.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz:


A TE FEJLŐDÉSEDRE KONCENTRÁLUNK

Munkatársaink elkötelezetten azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban, tartós állapotjavulást érjenek el.

Természetesen mi sem "varázspirulát" kínálunk, hiszen a valódi változás benned zajlik, amiért aktívan tenned kell, de szakembereink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megértsd a nehézségeidet és egy örömtelibb életet élhess.


Ha azt akarod, hogy a terápia valóban használjon is, és ne csak "eljárj" valahova, kérj időpontot hozzánk:

06 70 520 8482

SZERETETTELJES SZEMÉLYISÉG

Munkatársnak olyan pszichológus kollégákat választunk, akik szakmailag elhivatottak, tapasztalattal rendelkeznek és személyiségükben is bizalmat hordoznak. Kollégáinkat olyan embereknek tartjuk, akikhez mi magunk is bátran fordulnánk segítségért, és kezdenénk közös munkába velük.

ELÉGEDETT KLIENSEK

A klienseink visszajelzési és a több ajánlás útján érkező ügyfelek megerősítenek bennünket abban, hogy szakmailag kompetens kollégákkal dolgozunk, és a hozzánk fordulók problémáin a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni.

ALAPOS SZAKÉRTELEM

Rendelőnk szakmai színvonalának garanciái:

  • Pszichológus munkatársaink a pszichológus diploma megszerzése után is folyamatosan képzik magukat. Klinikai szakpszichológiai vagy PhD és különféle módszerspecifikus képzéseken vesznek részt.
  • Egészségügyi tevékenységüket az ÁNTSZ engedélyezte mind a tanácsadás, mind a pszichoterápia (klinikai szakpszichológusi képesítéssel) területén.
  • Pszichológus munkatársaink részt vesznek legalább egy módszerspecifikus képzésben is pl: Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar Pszichodráma Egyesület, Magyar Hipnózis Egyesület, Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület.

SOKSZÍNŰ SZEMÉLYISÉG

A kiválasztás során olyan jellemzőket kerestünk a kollégák szűrése során, amelyeket értékesnek tartunk egy pszichológus személyiségében, mint például életszeretet, sokszínűség, empátiás készség és hatékonyságra törekvés, hiszen a jó szakember a személyiségével is részt vesz a gyógyításban.

Munkatársainkat nyilvános álláspályázatokon keresztül választottuk ki. Vezérelvünk az egyediség tiszteletben tartása, a tolerancia, valamint az ügyfél- és célközpontúság.


GYERE EL HOZZÁNK, SEGÍTÜNK.

EGYEZTESS IDŐPONTOT PSZICHOLÓGUSUNKHOZ:

06 70 520 8482

SZAKÉRTŐI FELKÉRÉSEK

Központunk munkatársai rendszeres megkeresést kapnak az alábbi médiaszereplőktől, ahol különböző témák kapcsán kikérik a véleményünk a megjelenő anyagok elkészítéséhez.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz: