Bán-Sellei Katalin


Miben segít Kati

Pánik, szorongások, depresszió, szociális fóbia, párkapcsolati problémák, bipoláris zavar, önismereti kérdések, önbizalom fejlesztése, általános életvezetési nehézségek, krízishelyzetek, stressz, kiégés.


Egyeztess időpontot Katalinhoz:

06 70 520 8482

Szakmai tapasztalat

• 2014 - 2016 - Pszichológus, Otthon szociális szolgáltató

• 2014- Egyéni pszichológiai konzultáció

• 2013 - 2014 - Klinikai szakpszichológus asszisztensi munka: személyiségvizsgálat Rorschach-próba, Szondi-teszt használatával.

Jelentős szakmai tapasztalatot jelentő gyakorlatok:

• 2014 - Személyiségfejlesztő önismereti csoport tervezése, kivitelezése gyakorlat

• 2013 - Klinikai gyakorlat Nyírő Gyula Kórház, Thalassa Ház

Jelentős szakmai tapasztalatot jelentő önkéntes munkák:

• 2013 - 2015 - Egyéni pszichológiai esetvezetés, Kék Pont Drogambulancia

• 2013 - 2014 Kognitív remediációs terápia skizofrén betegeknek a Zuglói Egészségügyi Szolgálat Pszichiátriai Szakrendelőben

• 2013 - ABA terapeuta a GAPS alapítványnál

Képzettségek

• 2015 - Szondi-teszt a klinikumban képzés, Dr. Szondi Lipót Emlékalapítvány

• 2015 - A hiperaktivitás-figyelemzavar viselkedésterápiája, Vadaskert Alapítvány képzés

• 2015 - Önismereti csoport vezetése serdülők részére, Vadaskert Alapítvány képzés

• 2015 - Depresszió és szorongás kezelése gyermekkorban kognitív viselkedésterápiával, Vadaskert Alapítvány képzés

• 2012 - 2014 - Klinikai - és egészségpszichológia MA, Eötvös Lóránd Tudományegyetem

• 2009 - 2012 - Pszichológia BSc, University of Sussex, Anglia

FOLYAMATBAN LÉVŐ KÉPZÉSEK:

• 2016 - Katathym Imaginatív Pszichoterápia (KIP) képzés, szupervíziós szakasz

• 2015 - Klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus képzés, Pécsi Tudományegyetem

• 2013 - Családterapeuta képzés a Magyar Családterápiás Egyesületnél, szupervíziós szakasz

Önismeret

• 250 óra sajátélményű pszichodráma csoport, kiképző pszichodráma pszichoterapeutánál

• folyamatban lévő pszichoanalitikusan orientált egyéni pszichoterápia

Bemutatkozás

Szemléletemben minden egyén a maga sajátosságaival különleges, megismételhetetlen, küzdelmeivel csodálatra, tiszteletre méltó. Munkám során az elfogadás, megértés, az egymástól való tanulás légkörében kialakult biztonságos térben dolgozunk együtt az erőforrások mobilizálásáért, hogy a hozzám forduló önmagát, élethelyzetét egy adaptívabb perspektívából legyen képes szemlélni.

Új készségek elsajátításával lehetővé válik a jelen nehézségeivel való megküzdés, ami a jövőbeni sikeres krízismegoldás esélyeit is növelheti, ahogy az önismeret, önelfogadás stabilabbá válik. A közös munka során áttekintjük az élettér különböző területeinek működését, rátekintünk mind a biológiai, pszichológiai, szociális, mind a spirituális működés aspektusaira, hogy képessé váljon olyan lépéseket megtenni, melyek közelebb engedik saját útjához.

Sor kerülhet olyan technikák elsajátítására, melyek segítségével a külső segítség igénybevételéről fokozatosan térhet át saját érzelmei, gondolatai, hangulatai szabályozására. Az egészség több a tünetek hiányánál, magába foglalja a személyiség folyamatos fejlődésének rugalmasságát, valamint egy olyan belső egyensúlyt, mely az önazonos életút felvállalását, az önmagára és társaira tekintő felelősségvállalást is jelenti.

Fontos számomra a folyamatos szakmai fejlődés, az önkéntes segítés és az önismeretem fejlesztése, ami elengedhetetlen része a pszichológiai munkának. Foglalkoztam szenvedélybetegekkel, szkizofréniával küzdőkkel, gyermekekkel, serdülőkkel és fiatal felnőttekkel egy nevelőszülői hálózat keretein belül, valamint 2014 óta egyéni felnőtt pszichológiai konzultációt végzek. 2016 márciusa óta vagyok az Avomed Pszichológiai Központ munkatársa.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot Bán-Sellei Katalin pszichológushoz:

06 70 520 8482

Miért nálunk válassz pszichológust?


Ki a legjobb pszichológus NEKED?

Amikor felhívsz bennünket, asszisztensünk veszi fel a telefont, aki megkér Téged, hogy töltsd ki az online kérdőívünket. Ezt a klinikai szakpszichológus kollégánk értékeli ki, mert ő pontosan ismeri a munkatársaink szakterületét, jártasságát a különböző problémákban és ennek megfelelően javasol pszichológust számodra.


Megoldás most

A jelenre fókuszálunk

A terápia kezdeti fázisában a jelen problémáira koncentrálunk, hiszen a kliens a jelenben él, most van szüksége új, kielégítőbb működésmódokra. A tartós pszichés jól-lét kulcsa az, hogy a pszichológus ne csupán tüneti kezelést adjon, hanem a mélyen gyökerező, kiváltó okokat is segítsen felderíteni.

GYÓGYSZER NÉLKÜL?

A pszichoterápia és a pszichológiai konzultáció alapvetően gyógyszerek nélkül zajlik. Viszont amennyiben szakemberünk úgy ítéli meg, hogy gyógyszeres kiegészítő kezelésre is szükség van, akkor pszichiáter kolléga bevonását javasolja, amire rendelőnk keretei között is lehetőség nyílik.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz:


A te fejlődésedre koncentrálunk

Munkatársaink elkötelezetten azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban, tartós állapotjavulást érjenek el.

Természetesen mi sem "varázspirulát" kínálunk, hiszen a valódi változás benned zajlik, amiért aktívan tenned kell, de szakembereink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megértsd a nehézségeidet és egy örömtelibb életet élhess.


Ha azt akarod, hogy a terápia valóban használjon is, és ne csak "eljárj" valahova, kérj időpontot hozzánk:

06 70 520 8482

Szeretetteljes személyiség

Munkatársnak olyan pszichológus kollégákat választunk, akik szakmailag elhivatottak, tapasztalattal rendelkeznek és személyiségükben is bizalmat hordoznak. Kollégáinkat olyan embereknek tartjuk, akikhez mi magunk is bátran fordulnánk segítségért, és kezdenénk közös munkába velük.

ELÉGEDETT kliensek

A klienseink visszajelzési és a több ajánlás útján érkező ügyfelek megerősítenek bennünket abban, hogy szakmailag kompetens kollégákkal dolgozunk, és a hozzánk fordulók problémáin a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni.

Alapos szakértelem

Rendelőnk szakmai színvonalának garanciái:

  • Pszichológus munkatársaink a pszichológus diploma megszerzése után is folyamatosan képzik magukat. Klinikai szakpszichológiai vagy PhD és különféle módszerspecifikus képzéseken vesznek részt.
  • Egészségügyi tevékenységüket az ÁNTSZ engedélyezte mind a tanácsadás, mind a pszichoterápia (klinikai szakpszichológusi képesítéssel) területén.
  • Pszichológus munkatársaink részt vesznek legalább egy módszerspecifikus képzésben is pl: Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar Pszichodráma Egyesület, Magyar Hipnózis Egyesület, Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület.

 

Sokszínű személyiség

A kiválasztás során olyan jellemzőket kerestünk a kollégák szűrése során, amelyeket értékesnek tartunk egy pszichológus személyiségében, mint például életszeretet, sokszínűség, empátiás készség és hatékonyságra törekvés, hiszen a jó szakember a személyiségével is részt vesz a gyógyításban.

Munkatársainkat nyilvános álláspályázatokon keresztül választottuk ki. Vezérelvünk az egyediség tiszteletben tartása, a tolerancia, valamint az ügyfél- és célközpontúság.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot pszichológusainkhoz:

06 70 520 8482

Szakértői felkérések

Központunk munkatársai rendszeres megkeresést kapnak az alábbi médiaszereplőktől, ahol különböző témák kapcsán kikérik a véleményünk a megjelenő anyagok elkészítéséhez.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz: