Schumicky Júlia


Miben segít Júlia

Általánosabb pszichológiai kérdések

Pánik, szorongások, depresszió, szociális fóbia, párkapcsolati problémák, bipoláris zavar, önismereti kérdések, önbizalom fejlesztése, általános életvezetési nehézségek, krízishelyzetek, stressz, kiégés.

Szexuálpszichológiai kérdések

Merevedési zavar, korai magömlés, hüvelyi/csiklói orgazmus hiánya, magömlés hiánya, kapcsolatból hiányzó szenvedély újraélesztése, párkapcsolati konfliktus, kommunikációs problémák, önbizalom és testkép problémák, párkeresési problémák.


Egyeztess időpontot Júliához:

06 70 520 8482

Szakmai tapasztalat

Pszichológus (2015 - ) Bátor Tábor Alapítvány (Budapest)

- Főbb tevékenységek: pszichológiai tanácsadás, szupervízió tartása, krízisintervenció, tréningvezetés, szakmai protokollok fejlesztése, kutatási tevékenység
- Ellátási kör: alapítványi önkéntesek, krónikusan beteg gyermekek és családjaik, gyászoló családok

Alapellátó pszichológus (2013 - ) Budapesti Rendőr - főkapitányság (BRFK)

- Ellátási kör: rendőri állomány tagjai, közalkalmazottak, fogvatartottak
- Egyéni terápiás esetvezetések.

Program koordinátor (2011 - 2012) Kesztyűgyár Közösségi Ház (Budapest)

- Főbb tevékenységek: életvezetési és pszichológiai tanácsadás direktív és nondirektív csoportok vezetése, pszichológiai fejlesztés, krízisintervenció, felnőttoktatás
- Ellátási kör: halmozottan hátrányos helyzetű idősek, munkanélküliek, mentális betegséggel küzdők

Counselor/Tanácsadó (2011) The Greater Richmond ARC (U.S. A., Virginia)

- Főbb tevékenységek: élményterápia, pszicho-motoros fejlesztés, segítségnyújtás a személyes higiénia fenntartásában

Képzettségek

• 2011-2012 Szexológus tanácsadó. Képzésvezető (200 óra): dr. Pándy Mária

• 2012-2014 Tanácsadó szakpszichológus, Eötvös Lóránd Tudományegyetem, Pedagógia és Pszichológia Kar, Posztgraduális képzés

• 2012 Mesterszakos diploma: Károli Gáspár Református Egyetem: Okleveles pszichológus, klinikai- és egészségpszichológia szakirány

• 2010 Alapszakos diploma: Pázmány Péter Katolikus Egyetem: Viselkedés elemző

• 2011-2016 Család - és párterapeuta jelölt. Alapképzés (200 óra): dr. Tarján Emőke, Iszlai Zoltán. Szupervízió (120 óra): Rátay Csaba

• 2012-2015 Pszichodráma asszisztens. Önismereti csoport (250 óra). Asszisztensi csoport vezetői: dr. Ónody Sarolta, Marlok Zsuzsa

• 2013-2014 Migránsokat segítő szakember. Elméleti képzés (160 óra): Menedék - Migránsokat Segítő Egyesület

• 2012 Krízisintervenciós szakember. Elméleti képzés: Helperek, Önkéntes Segítők Közhasznú Egyesülete

Folyamatban:

• 2015- Pécsi Tudományegyetem: Felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus szakképzés


Szexuálpszichológus mit jelent?

Schumicky Júlia a klinikai irány mellett szexuálpszichológiai irányban is képezte magát, és gyakorlatot szerzett ilyen problémák megoldásában is. A szexuálpszichológus a szexuális életben felbukkanó problémákat, elakadásokat kezeli, terápiás beszélgetéseken keresztül. Júlia az emberi lélek és személyiség működésének megismerése (pszichológus diplomája) után tanulmányait nem hagyta abba, hanem tovább képezte magát.

Szexológus tanulmányai és gyakorlati munkája során külön figyelmet kapott a szexualitás, a szerelem, párkapcsolat témaköre, ezáltal ezen a területen mélyebb tudással, ismerettel, tapasztalattal rendelkezik, mint a „hagyományos” pszichológusok.

A szexuális élet elakadásain kívül a párkapcsolati nehézségek megoldásában, az önbizalom fejlesztésében, párkeresési nehézségek, magány és egyedüllét érzésének enyhítésében is segítséget nyújt.

Mikor fordulj szexuálpszichológushoz?

”Nem megy a szex. Nem tudok ellazulni, nem tudok teljesíteni…..”

”Szeretjük egymást, de az ágyban valahogy nem az igazi….”

”Az elején annyira jó volt vele, volt szenvedély, a szex fantasztikus volt…. Nem értem mi történt…”

”Nekem valahogy nem megy a szerelem, nem tudok összehozni egy normális kapcsolatot”

Ha érzed, hogy szerelmi életed, párkapcsolatod tartósan nehézségekbe ütközik, és az elakadások megoldása egyedül vagy együtt, próbálkozás ellenére sem megy, vagy ha jóllétedet, hangulatodat és a boldog jövő képét reménytelennek és szertefoszlani látod, fordulj hozzá mielőbb.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot Schumicky Júlia pszichológushoz:

06 70 520 8482

Miért nálunk válassz pszichológust?


Ki a legjobb pszichológus NEKED?

Amikor felhívsz bennünket, asszisztensünk veszi fel a telefont, aki megkér Téged, hogy töltsd ki az online kérdőívünket. Ezt a klinikai szakpszichológus kollégánk értékeli ki, mert ő pontosan ismeri a munkatársaink szakterületét, jártasságát a különböző problémákban és ennek megfelelően javasol pszichológust számodra.


Megoldás most

a jelenre Fókuszálunk

A terápia kezdeti fázisában a jelen problémáira koncentrálunk, hiszen a kliens a jelenben él, most van szüksége új, kielégítőbb működésmódokra. A tartós pszichés jól-lét kulcsa az, hogy a pszichológus ne csupán tüneti kezelést adjon, hanem a mélyen gyökerező, kiváltó okokat is segítsen felderíteni.

GYÓGYSZER NÉLKÜL?

A pszichoterápia és a pszichológiai konzultáció alapvetően gyógyszerek nélkül zajlik. Viszont amennyiben szakemberünk úgy ítéli meg, hogy gyógyszeres kiegészítő kezelésre is szükség van, akkor pszichiáter kolléga bevonását javasolja, amire rendelőnk keretei között is lehetőség nyílik.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz:


A te fejlődésedre koncentrálunk

Munkatársaink elkötelezetten azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban, tartós állapotjavulást érjenek el.

Természetesen mi sem "varázspirulát" kínálunk, hiszen a valódi változás benned zajlik, amiért aktívan tenned kell, de szakembereink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megértsd a nehézségeidet és egy örömtelibb életet élhess.


Ha azt akarod, hogy a terápia valóban használjon is, és ne csak "eljárj" valahova, kérj időpontot hozzánk:

06 70 520 8482

Szeretetteljes személyiség

Munkatársnak olyan pszichológus kollégákat választunk, akik szakmailag elhivatottak, tapasztalattal rendelkeznek és személyiségükben is bizalmat hordoznak. Kollégáinkat olyan embereknek tartjuk, akikhez mi magunk is bátran fordulnánk segítségért, és kezdenénk közös munkába velük.

ELÉGEDETT kliensek

A klienseink visszajelzési és a több ajánlás útján érkező ügyfelek megerősítenek bennünket abban, hogy szakmailag kompetens kollégákkal dolgozunk, és a hozzánk fordulók problémáin a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni.

Alapos szakértelem

Rendelőnk szakmai színvonalának garanciái:

  • Pszichológus munkatársaink a pszichológus diploma megszerzése után is folyamatosan képzik magukat. Klinikai szakpszichológiai vagy PhD és különféle módszerspecifikus képzéseken vesznek részt.
  • Egészségügyi tevékenységüket az ÁNTSZ engedélyezte mind a tanácsadás, mind a pszichoterápia (klinikai szakpszichológusi képesítéssel) területén.
  • Pszichológus munkatársaink részt vesznek legalább egy módszerspecifikus képzésben is pl: Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar Pszichodráma Egyesület, Magyar Hipnózis Egyesület, Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület.

 

Sokszínű személyiség

A kiválasztás során olyan jellemzőket kerestünk a kollégák szűrése során, amelyeket értékesnek tartunk egy pszichológus személyiségében, mint például életszeretet, sokszínűség, empátiás készség és hatékonyságra törekvés, hiszen a jó szakember a személyiségével is részt vesz a gyógyításban.

Munkatársainkat nyilvános álláspályázatokon keresztül választottuk ki. Vezérelvünk az egyediség tiszteletben tartása, a tolerancia, valamint az ügyfél- és célközpontúság.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot pszichológusainkhoz:

06 70 520 8482

Szakértői felkérések

Központunk munkatársai rendszeres megkeresést kapnak az alábbi médiaszereplőktől, ahol különböző témák kapcsán kikérik a véleményünk a megjelenő anyagok elkészítéséhez.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz: