Pásztor Patrícia


MIBEN SEGÍT PATRÍCIA,

Életvezetési problémák, gyász, hangulatzavarok, szorongások, borderline személyiségzavar, önismeret fejlesztése, önértékelési problémák, párkapcsolati problémákpánikdepresszió, meddőség, férfiassággal és nőiseggel kapcsolatos problémák, idősesebbek fogadása, pszichoszomatikus zavarok, evészavar,  önbizalom fejlesztése.


EGYEZTESS IDŐPONTOT PATRÍCIÁHOZ:

06 70 520 8482

SZAKMAI TAPASZTALAT

Pszichológus (2015. szeptember - 2018) Félúton Alapítvány YourSelf Centrum-Pszichiátriai Betegek Integrált Intézménye

- Főbb tevékenységek: Az intézmény által átmeneti ellátásba vett pszichiátriai betegek rehabilitációja. Önismereti és pszichoedukációs csoportok tartása. Nappali kliensek számára egyéni pszichológiai konzultáció biztosítása. Pszichodiagnosztikában való részvétel.

Pszichológus  gyakorlat (2015. március - június) Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet

- Főbb tevékenységek: Szakmai gyakorlat részeként betegekkel történő első interjú és tesztfelvétel (MMPI, MAWI, Rorschach, Mini Mental). Hospitálás csoportfoglalkozásokon.

További gyakorlat és önkéntes tevékenység 2013 és 2014 között: Péterfy Sándor Utcai Kórház Krízisintervenciós és Pszichiátriai Osztály, Válaszút Drogkonzultációs Iroda, Jahn Ferenc Dél-Pesti kórház III. Pszichiátriai Rehabilitációs Osztály.

 

KÉPZETTSÉGEK

 • 2017. szeptember  - : Pécsi Tudományegyetem - Klinikai és mentálhigiéniai felnőtt szakpszichológus képzés
 • 2013. szeptember - 2015. június: Károli Gáspár Református Egyetem - Pszichológia mesterképzés
 • 2010. szeptember - 2013. június: Pécsi Tudományegyetem - Pszichológia alapképzés

 

KIEGÉSZÍTŐ TOVÁBBKÉPZÉSEK, ÖNISMERET

 • 2015. február - 2017. január: Magyar Családterápiás Egyesület (80 órás családterápiás szupervízió)
 • 2014. szeptember - 2016. március: Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület (autogén tréning képzés)
 • 2014. szeptember - 2015. október: Magyar Családterápiás Egyesület elméleti és módszertani tanfolyam
 • 2013. október - december: Dr. Szondi Lipót Emlékalapítvány (A Szondi teszt elmélete és gyakorlata c. képzés)
 • 2015. január - : Dinamikusan orientált egyéni terápia
 • 2013. október - 2014. május: 150 órás családterápiás önismeret

 

BEMUTATKOZÁS

Klinikai szakpszichológus jelöltként, pszichiátriai rehabilitációs területen szereztem tapasztalatot olyan kliensekkel, akik valamilyen elakadással, vagy pszichés problémával kénytelenek szembenézni, amihez saját erőforrásaik, megküzdési módjaik már nem elegendőek.

Ilyen fordulópont mindenki életében adódhat, ezért fontosnak tartom, hogy ne valamilyen kudarcként vagy gyengeségként tekintsünk rá, hanem olyan kihívást jelentő élethelyzetként, amin egy pszichológus segítségével változtatni lehet. Hiszem, hogy az így kialakult, empátián, elfogadáson és hitelességen alapuló terápiás kapcsolat gyógyító hatású lehet.

A család- és párterapeuta képzés alatt elsajátított rendszerszemlélet meghatározza szakmai identitásomat, hiszen mindannyian kapcsolatokban élünk, gondolkodásunkat és viselkedésünket befolyásolják a körülöttünk lévő emberek, családi és munkahelyi viszonyok, gyermekkorunkból hozott minták. Fontosnak tartom ezek megértését, tudatosítását, hogy önismeretünk mélyítésével minél inkább felelősséget tudjunk vállalni a saját életünkért.

Munkám során hasznát veszem az autogén tréning módszernek is, ami hatékony segítséget jelenthet számos stresszel összefüggő, szorongásos, vagy éppen pszichoszomatikus probléma esetén.

Administration of the median Theophylline dose required to achieve a therapeutic serum Theophylline concentration in a given visit this site right here A minority of patients (approximately 17%) who tested positive for anti-albiglutide.


GYERE EL HOZZÁNK, SEGÍTÜNK.

EGYEZTESS IDŐPONTOT PÁSZTOR PATRÍCIA PSZICHOLÓGUSHOZ:

06 70 520 8482
 
 

Miért nálunk válassz pszichológust?


Ki a legjobb pszichológus NEKED?

Amikor felhívsz bennünket, asszisztensünk veszi fel a telefont, aki megkér Téged, hogy töltsd ki az online kérdőívünket. Ezt a klinikai szakpszichológus kollégánk értékeli ki, mert ő pontosan ismeri a munkatársaink szakterületét, jártasságát a különböző problémákban és ennek megfelelően javasol pszichológust számodra.


Megoldás most

A jelenre fókuszálunk

A terápia kezdeti fázisában a jelen problémáira koncentrálunk, hiszen a kliens a jelenben él, most van szüksége új, kielégítőbb működésmódokra. A tartós pszichés jól-lét kulcsa az, hogy a pszichológus ne csupán tüneti kezelést adjon, hanem a mélyen gyökerező, kiváltó okokat is segítsen felderíteni.

GYÓGYSZER NÉLKÜL?

A pszichoterápia és a pszichológiai konzultáció alapvetően gyógyszerek nélkül zajlik. Viszont amennyiben szakemberünk úgy ítéli meg, hogy gyógyszeres kiegészítő kezelésre is szükség van, akkor pszichiáter kolléga bevonását javasolja, amire rendelőnk keretei között is lehetőség nyílik.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz:


A te fejlődésedre koncentrálunk

Munkatársaink elkötelezetten azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban, tartós állapotjavulást érjenek el.

Természetesen mi sem "varázspirulát" kínálunk, hiszen a valódi változás benned zajlik, amiért aktívan tenned kell, de szakembereink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megértsd a nehézségeidet és egy örömtelibb életet élhess.


Ha azt akarod, hogy a terápia valóban használjon is, és ne csak "eljárj" valahova, kérj időpontot hozzánk:

06 70 520 8482

Szeretetteljes személyiség

Munkatársnak olyan pszichológus kollégákat választunk, akik szakmailag elhivatottak, tapasztalattal rendelkeznek és személyiségükben is bizalmat hordoznak. Kollégáinkat olyan embereknek tartjuk, akikhez mi magunk is bátran fordulnánk segítségért, és kezdenénk közös munkába velük.

ELÉGEDETT kliensek

A klienseink visszajelzési és a több ajánlás útján érkező ügyfelek megerősítenek bennünket abban, hogy szakmailag kompetens kollégákkal dolgozunk, és a hozzánk fordulók problémáin a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni.

Alapos szakértelem

Rendelőnk szakmai színvonalának garanciái:

 • Pszichológus munkatársaink a pszichológus diploma megszerzése után is folyamatosan képzik magukat. Klinikai szakpszichológiai vagy PhD és különféle módszerspecifikus képzéseken vesznek részt.
 • Egészségügyi tevékenységüket az ÁNTSZ engedélyezte mind a tanácsadás, mind a pszichoterápia (klinikai szakpszichológusi képesítéssel) területén.
 • Pszichológus munkatársaink részt vesznek legalább egy módszerspecifikus képzésben is pl: Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar Pszichodráma Egyesület, Magyar Hipnózis Egyesület, Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület.

 

Sokszínű személyiség

A kiválasztás során olyan jellemzőket kerestünk a kollégák szűrése során, amelyeket értékesnek tartunk egy pszichológus személyiségében, mint például életszeretet, sokszínűség, empátiás készség és hatékonyságra törekvés, hiszen a jó szakember a személyiségével is részt vesz a gyógyításban.

Munkatársainkat nyilvános álláspályázatokon keresztül választottuk ki. Vezérelvünk az egyediség tiszteletben tartása, a tolerancia, valamint az ügyfél- és célközpontúság.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot pszichológusainkhoz:

06 70 520 8482

Szakértői felkérések

Központunk munkatársai rendszeres megkeresést kapnak az alábbi médiaszereplőktől, ahol különböző témák kapcsán kikérik a véleményünk a megjelenő anyagok elkészítéséhez.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz: