Pap Éva


Miben segít Éva?

Életvezetési problémák, hangulatzavarok, félelmek, szorongások, pániktünetek, önértékelési problémák, párkapcsolati problémákpánikdepresszió, pszichoszomatikus zavarok, addiktológiai problémák.


Egyeztess időpontot ÉVához:

06 70 520 8482

Bemutatkozás

Pap Éva vagyok, végzettségem szerint okleveles pszichológus, közgazdász. Tapasztalataimat látszólag nagyon különböző területeken szereztem és gyarapítom. Dolgozom magánrendelés keretében egyéni kérdésekkel, vezetőkkel, párokkal és családokkal, dolgozom hospice osztályon az élettől elköszönőkkel, családjaikkal és az őket támogatókkal, és dolgozom a gyermekvédelmi szakellátásban érintett családokkal, családból kiemelt gyerekekkel és az őket nevelő felnőttekkel.

Minden terület közös nevezője az ember és a rendszer vagy rendszerek, amelynek elidegeníthetetlen része a változtatás lehetősége is, ezért még a legnehezebb helyzetekben sem vagyunk teljesen kiszolgáltatottak. Munkámat leginkább meghatározó és segítő elméleti keretet a családterápiás rendszerszemlélet, Jeffrey Young sématerápiás megközelítése, a Mindfulness elméleti háttere és Yalom egzisztenciális pszichoterápiás irányzata adja.


„Mindegy, hogy milyen régóta haladsz már rossz irányba, fordulj vissza”

Ebből a remek török mondásból a lehetőséget emelném ki, bárhol is vagyunk éppen, lehetőségünk van visszafordulni, irányt változtatni.

Választási lehetőségünk van minden olyan pillanatban, amikor őszintén végiggondoljuk, hogy hogyan vagyunk. Jól vagy nem jól. Ha a válaszunk az, hogy „nem jól” (amivel szinte egyenértékű, az „összességében jól, de”, a „tulajdonképpen nem panaszkodhatok, de” és hasonlók), akkor hozunk egy döntést arról, hogy most még megyünk tovább így, ahogy vagyunk, vagy szeretnénk inkább máshogy lenni, jobban lenni, jól lenni.

Lehetőségünk van változtatni, formálni magunkat, szakmai- és magánéletünket, kapcsolatainkat, és ez a lehetőség rajtunk keresztül vezet.

Nincs túl kicsi probléma, amivel nem érdemes foglalkozni, vagy túl nagy, túl régóta fennálló, amivel már nem is lehet, hát bele se vágjunk. Csak egy mérce van, a “hogyan vagyok”.

A nehézség mindannyiunknak mást jelent, még a saját életünkben is időről-időre változik, hogy mi számít annak. Ez nem tehető mérlegre és kívülről nem megítélhető. Mindegy, hogy a rokonaink, barátaink, szomszédaink vagy munkatársaink szerint a helyzetünk éppen milyen, a hogyan vagyunk kérdésre csak mi tudunk válaszolni, ahogy a megoldást is csak mi tudjuk kialakítani. Környezetünkben lévők rendszerint bőkezűen adnak tanácsot, de bármilyen jó is a szándék a tanács a tanácsadó megoldása, nem a mienk. Vannak helyzetek, amikor nem elég, ha ezeket a tanácsokat magunkra szabjuk, az eddig alkalmazott megoldások nem működnek, vagy megpróbáltunk már változtatni és nem jártunk sikerrel. Ez nem jelenti azt, hogy nem is lehet, hogy nem vagyunk rá képesek, csupán azt, hogy más szemléletre van szükségünk.  Ilyenkor érdemes segítséget kérni.


„Ha gödörben vagy, hagyd abba az ásást”

Nagyszerű gondolat, a kivitelezése azonban általában nem egyszerű, mivel nem véletlenül ismételjük, vagy tesszük azt, amiről akár már tudjuk is, nem használ. Fontos érteni a történetünket, mert felszabadítja a lehetőségeinket. Az én dolgom az, és örömmel teszem, hogy segítsek letenni azt a bizonyos ásót és segítsek megtalálni, kialakítani azt, ami az adott helyzetben és a jövőre vonatkozóan valóban segít. A legnehezebb lépés segítséget kérni, ha ezt a bátor döntést meghoztuk, az úton már nem kell egyedül járnunk.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot Pap Éva pszichológushoz:

06 70 520 8482

Miért nálunk válassz pszichológust?


Ki a legjobb pszichológus NEKED?

Amikor felhívsz bennünket, asszisztensünk veszi fel a telefont, aki megkér Téged, hogy töltsd ki az online kérdőívünket. Ezt a klinikai szakpszichológus kollégánk értékeli ki, mert ő pontosan ismeri a munkatársaink szakterületét, jártasságát a különböző problémákban és ennek megfelelően javasol pszichológust számodra.


Megoldás most

A jelenre fókuszálunk

A terápia kezdeti fázisában a jelen problémáira koncentrálunk, hiszen a kliens a jelenben él, most van szüksége új, kielégítőbb működésmódokra. A tartós pszichés jól-lét kulcsa az, hogy a pszichológus ne csupán tüneti kezelést adjon, hanem a mélyen gyökerező, kiváltó okokat is segítsen felderíteni.

GYÓGYSZER NÉLKÜL?

A pszichoterápia és a pszichológiai konzultáció alapvetően gyógyszerek nélkül zajlik. Viszont amennyiben szakemberünk úgy ítéli meg, hogy gyógyszeres kiegészítő kezelésre is szükség van, akkor pszichiáter kolléga bevonását javasolja, amire rendelőnk keretei között is lehetőség nyílik.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz:


A te fejlődésedre koncentrálunk

Munkatársaink elkötelezetten azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban, tartós állapotjavulást érjenek el.

Természetesen mi sem "varázspirulát" kínálunk, hiszen a valódi változás benned zajlik, amiért aktívan tenned kell, de szakembereink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megértsd a nehézségeidet és egy örömtelibb életet élhess.


Ha azt akarod, hogy a terápia valóban használjon is, és ne csak "eljárj" valahova, kérj időpontot hozzánk:

06 70 520 8482

Szeretetteljes személyiség

Munkatársnak olyan pszichológus kollégákat választunk, akik szakmailag elhivatottak, tapasztalattal rendelkeznek és személyiségükben is bizalmat hordoznak. Kollégáinkat olyan embereknek tartjuk, akikhez mi magunk is bátran fordulnánk segítségért, és kezdenénk közös munkába velük.

ELÉGEDETT kliensek

A klienseink visszajelzési és a több ajánlás útján érkező ügyfelek megerősítenek bennünket abban, hogy szakmailag kompetens kollégákkal dolgozunk, és a hozzánk fordulók problémáin a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni.

 

Alapos szakértelem

Rendelőnk szakmai színvonalának garanciái:

  • Pszichológus munkatársaink a pszichológus diploma megszerzése után is folyamatosan képzik magukat. Klinikai szakpszichológiai vagy PhD és különféle módszerspecifikus képzéseken vesznek részt.
  • Egészségügyi tevékenységüket az ÁNTSZ engedélyezte mind a tanácsadás, mind a pszichoterápia (klinikai szakpszichológusi képesítéssel) területén.
  • Pszichológus munkatársaink részt vesznek legalább egy módszerspecifikus képzésben is pl: Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar Pszichodráma Egyesület, Magyar Hipnózis Egyesület, Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület.

 

Sokszínű személyiség

A kiválasztás során olyan jellemzőket kerestünk a kollégák szűrése során, amelyeket értékesnek tartunk egy pszichológus személyiségében, mint például életszeretet, sokszínűség, empátiás készség és hatékonyságra törekvés, hiszen a jó szakember a személyiségével is részt vesz a gyógyításban.

Munkatársainkat nyilvános álláspályázatokon keresztül választottuk ki. Vezérelvünk az egyediség tiszteletben tartása, a tolerancia, valamint az ügyfél- és célközpontúság.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot pszichológusunkhoz:

06 70 520 8482

Szakértői felkérések

Központunk munkatársai rendszeres megkeresést kapnak az alábbi médiaszereplőktől, ahol különböző témák kapcsán kikérik a véleményünk a megjelenő anyagok elkészítéséhez.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz: