Láng Nóra


Miben segít Nóra?

Életvezetési problémák, hangulatzavarok, félelmek, szorongások, levertség, kedvetlenség, önértékelési problémák, párkapcsolati problémák, túlzott izgulás, feszélyezettség, pszichoszomatikus zavarok, addiktológiai problémák.


Egyeztess időpontot Nórához:

06 70 520 8482

Bemutatkozás

Láng Nóra vagyok, klinikai szakpszichológus. Szakmai érdeklődésem a kezdetektől fogva a klinikai pszichológiára, a mentális zavarok felismerésére és kezelésére irányult. Egyetemi, majd szakképzési tanulmányaimat is ennek fényében folytattam.

Szakmai munkám első éveit ezzel párhuzamosan pszichiátriai osztályon töltöttem, mely tovább formálta a szemléletemet, illetve fontos tapasztalatokat és gyakorlati lehetőséget adott a tanult elméletek elsajátítására, azok saját bőrömön való megtapasztalására.  

Szakmai szemléletemet tekintve integratív elveket követek. Úgy vélem, a hozzám fordulók egyéni problémája és aktuális igényei határozzák meg, mely elméleti kereteken belül értelmezve tudunk a leghatékonyabban dolgozni, illetve mely irányzat módszerei illeszkednek legmegfelelőbben a hozott problémához.


küldetésem

Szemléletem részét képezi továbbá az élethosszig tartó tanulás és fejlődés elmélete. Minden krízis egy fordulópont, egy fejlődési lehetőség az ember életében. Változó élethelyzeteink, problémáink újféle megoldásokra, alternatívák keresésére sarkallnak minket, melyek rákényszerítenek a komfortzónánkból való kilépésre.

Meglátásom szerint nem létezik tökéletes állapot és hiánytalan önismeret az ember életében, a kulcs a folyamatos tanulásban rejlik, melynek nincsen behatárolható végcélja. Ezzel összhangban munkámban kiemelt figyelmet fordítok a pszichoedukációra.

Meggyőződésem szerint ha az ember tisztában van problémája kialakulásának okaival és mechanizmusaival, az már egy lépést jelent a fejlődés útján, emellett kompetenciát és kontroll-érzetet is biztosít a tudat, hogy saját állapotát, tüneteit és érzéseit egyre jobban megérti.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot Láng Nóra pszichológushoz:

06 70 520 8482

Miért nálunk válassz pszichológust?


Ki a legjobb pszichológus NEKED?

Amikor felhívsz bennünket, asszisztensünk veszi fel a telefont, aki megkér Téged, hogy töltsd ki az online kérdőívünket. Ezt a klinikai szakpszichológus kollégánk értékeli ki, mert ő pontosan ismeri a munkatársaink szakterületét, jártasságát a különböző problémákban és ennek megfelelően javasol pszichológust számodra.


Megoldás most

A jelenre fókuszálunk

A terápia kezdeti fázisában a jelen problémáira koncentrálunk, hiszen a kliens a jelenben él, most van szüksége új, kielégítőbb működésmódokra. A tartós pszichés jól-lét kulcsa az, hogy a pszichológus ne csupán tüneti kezelést adjon, hanem a mélyen gyökerező, kiváltó okokat is segítsen felderíteni.

GYÓGYSZER NÉLKÜL?

A pszichoterápia és a pszichológiai konzultáció alapvetően gyógyszerek nélkül zajlik. Viszont amennyiben szakemberünk úgy ítéli meg, hogy gyógyszeres kiegészítő kezelésre is szükség van, akkor pszichiáter kolléga bevonását javasolja, amire rendelőnk keretei között is lehetőség nyílik.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz:


A te fejlődésedre koncentrálunk

Munkatársaink elkötelezetten azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban, tartós állapotjavulást érjenek el.

Természetesen mi sem "varázspirulát" kínálunk, hiszen a valódi változás benned zajlik, amiért aktívan tenned kell, de szakembereink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megértsd a nehézségeidet és egy örömtelibb életet élhess.


Ha azt akarod, hogy a terápia valóban használjon is, és ne csak "eljárj" valahova, kérj időpontot hozzánk:

06 70 520 8482

Szeretetteljes személyiség

Munkatársnak olyan pszichológus kollégákat választunk, akik szakmailag elhivatottak, tapasztalattal rendelkeznek és személyiségükben is bizalmat hordoznak. Kollégáinkat olyan embereknek tartjuk, akikhez mi magunk is bátran fordulnánk segítségért, és kezdenénk közös munkába velük.

ELÉGEDETT kliensek

A klienseink visszajelzési és a több ajánlás útján érkező ügyfelek megerősítenek bennünket abban, hogy szakmailag kompetens kollégákkal dolgozunk, és a hozzánk fordulók problémáin a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni.

 

Alapos szakértelem

Rendelőnk szakmai színvonalának garanciái:

  • Pszichológus munkatársaink a pszichológus diploma megszerzése után is folyamatosan képzik magukat. Klinikai szakpszichológiai vagy PhD és különféle módszerspecifikus képzéseken vesznek részt.
  • Egészségügyi tevékenységüket az ÁNTSZ engedélyezte mind a tanácsadás, mind a pszichoterápia (klinikai szakpszichológusi képesítéssel) területén.
  • Pszichológus munkatársaink részt vesznek legalább egy módszerspecifikus képzésben is pl: Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar Pszichodráma Egyesület, Magyar Hipnózis Egyesület, Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület.

 

Sokszínű személyiség

A kiválasztás során olyan jellemzőket kerestünk a kollégák szűrése során, amelyeket értékesnek tartunk egy pszichológus személyiségében, mint például életszeretet, sokszínűség, empátiás készség és hatékonyságra törekvés, hiszen a jó szakember a személyiségével is részt vesz a gyógyításban.

Munkatársainkat nyilvános álláspályázatokon keresztül választottuk ki. Vezérelvünk az egyediség tiszteletben tartása, a tolerancia, valamint az ügyfél- és célközpontúság.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot pszichológusunkhoz:

06 70 520 8482

Szakértői felkérések

Központunk munkatársai rendszeres megkeresést kapnak az alábbi médiaszereplőktől, ahol különböző témák kapcsán kikérik a véleményünk a megjelenő anyagok elkészítéséhez.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz: