Lengyel Krisztina


Miben segít Krisztina

Merevedési zavar, korai magömléshüvelyi/csiklói orgazmus hiányamagömlés hiányakapcsolatból hiányzó szenvedély újraélesztésepárkapcsolati konfliktus, kommunikációs problémák, önbizalom és testkép problémák, párkeresési problémák.


Egyeztess időpontot Krisztinához:

06 70 520 8482

Szexuálpszichológus mit jelent?

A szexuálpszichológus a szexuális életben felbukkanó problémákat, elakadásokat kezeli, terápiás beszélgetéseken keresztül. Krisztina az emberi lélek és személyiség működésének megismerése (pszichológus diplomája) után tanulmányait nem hagyta abba, hanem tovább képezte magát.

Szexológus tanulmányai és gyakorlati munkája során külön figyelmet kapott a szexualitás, a szerelem, párkapcsolat témaköre, ezáltal ezen a területen mélyebb tudással, ismerettel, tapasztalattal rendelkezik, mint a „hagyományos” pszichológusok.

A szexuális élet elakadásain kívül a párkapcsolati nehézségek megoldásában, az önbizalom fejlesztésében, párkeresési nehézségek, magány és egyedüllét érzésének enyhítésében is segítséget nyújt.

Mikor fordulj hozzá?

”Nem megy a szex. Nem tudok ellazulni, nem tudok teljesíteni…..”

”Szeretjük egymást, de az ágyban valahogy nem az igazi….”

”Az elején annyira jó volt vele, volt szenvedély, a szex fantasztikus volt…. Nem értem mi történt…”

”Nekem valahogy nem megy a szerelem, nem tudok összehozni egy normális kapcsolatot”

Ha érzed, hogy szerelmi életed, párkapcsolatod tartósan nehézségekbe ütközik, és az elakadások megoldása egyedül vagy együtt, próbálkozás ellenére sem megy, vagy ha jóllétedet, hangulatodat és a boldog jövő képét reménytelennek és szertefoszlani látod, fordulj hozzá mielőbb.


Egyeztess időpontot Krisztinához:

06 70 520 8482

Szakmai tapasztalat

• 2016 - Iskolapszichológus – Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Budapest

• 2014 - 2015 - Tréner – OTP Fáy András Alapítvány, Budapest

• 2012 - 2014 - Szervezetfejlesztő, oktatásszervező – Neomemory nyelviskola, Budapest

• 2013 - Pszichológus – Vadaskert Kórház és Szakambulancia, Budapest

• 2012 - Pszichológus – Lelki Egészségvédő Alapítvány, Budapest

Képzettségek

• 2015 - 2017: Szexuálpszichológiai szakpszichológus – Eötvös Loránd Tudományegyetem, Budapest

• 2014. Tréner – Mattias Institut, Budapest

• 2012 - : Család és párterapeuta (folyamatban) – Magyar Családterápiás Egyesület, Budapest

• 2013. Pszichológia MA – Eötvös Loránd Tudományegyetem, Budapest

• 2011. Pszichológia BA – Eötvös Loránd Tudományegyetem, Budapest

• 2010. Ösztöndíj. Lessius Hogeschool, Antwerpen, Belgium


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot Lengyel Krisztina szexuálpszichológushoz:

06 70 520 8482

Miért nálunk válassz pszichológust?


Ki a legjobb pszichológus NEKED?

Amikor felhívsz bennünket, asszisztensünk veszi fel a telefont, aki megkér Téged, hogy töltsd ki az online kérdőívünket. Ezt a klinikai szakpszichológus kollégánk értékeli ki, mert ő pontosan ismeri a munkatársaink szakterületét, jártasságát a különböző problémákban és ennek megfelelően javasol pszichológust számodra.


Megoldás most

A jelenre fókuszálunk

A terápia kezdeti fázisában a jelen problémáira koncentrálunk, hiszen a kliens a jelenben él, most van szüksége új, kielégítőbb működésmódokra. A tartós pszichés jól-lét kulcsa az, hogy a pszichológus ne csupán tüneti kezelést adjon, hanem a mélyen gyökerező, kiváltó okokat is segítsen felderíteni.

GYÓGYSZER NÉLKÜL?

A pszichoterápia és a pszichológiai konzultáció alapvetően gyógyszerek nélkül zajlik. Viszont amennyiben szakemberünk úgy ítéli meg, hogy gyógyszeres kiegészítő kezelésre is szükség van, akkor pszichiáter kolléga bevonását javasolja, amire rendelőnk keretei között is lehetőség nyílik.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz:


A te fejlődésedre koncentrálunk

Munkatársaink elkötelezetten azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban, tartós állapotjavulást érjenek el.

Természetesen mi sem "varázspirulát" kínálunk, hiszen a valódi változás benned zajlik, amiért aktívan tenned kell, de szakembereink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megértsd a nehézségeidet és egy örömtelibb életet élhess.


Ha azt akarod, hogy a terápia valóban használjon is, és ne csak "eljárj" valahova, kérj időpontot hozzánk:

06 70 520 8482

Szeretetteljes személyiség

Munkatársnak olyan pszichológus kollegákat választunk, akik szakmailag elhivatottak, tapasztalattal rendelkeznek és személyiségükben is bizalmat hordoznak. Kollégáinkat olyan embereknek tartjuk, akikhez mi magunk is bátran fordulnánk segítségért, és kezdenénk közös munkába velük.

ELÉGEDETT kliensek

A klienseink visszajelzési és a több ajánlás útján érkező ügyfelek megerősítenek bennünket abban, hogy szakmailag kompetens kollégákkal dolgozunk, és a hozzánk fordulók problémáin a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni.

Alapos szakértelem

Rendelőnk szakmai színvonalának garanciái:

  • Pszichológus munkatársaink a pszichológus diploma megszerzése után is folyamatosan képzik magukat. Klinikai szakpszichológiai vagy PhD és különféle módszerspecifikus képzéseken vesznek részt.
  • Egészségügyi tevékenységüket az ÁNTSZ engedélyezte mind a tanácsadás, mind a pszichoterápia (klinikai szakpszichológusi képesítéssel) területén.
  • Pszichológus munkatársaink részt vesznek legalább egy módszerspecifikus képzésben is pl: Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar Pszichodráma Egyesület, Magyar Hipnózis Egyesület, Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület.

 

Sokszínű személyiség

A kiválasztás során olyan jellemzőket kerestünk a kollégák szűrése során, amelyeket értékesnek tartunk egy pszichológus személyiségében, mint például életszeretet, sokszínűség, empátiás készség és hatékonyságra törekvés, hiszen a jó szakember a személyiségével is részt vesz a gyógyításban.

Munkatársainkat nyilvános álláspályázatokon keresztül választottuk ki. Vezérelvünk az egyediség tiszteletben tartása, a tolerancia, valamint az ügyfél- és célközpontúság.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot pszichológusainkhoz:

06 70 520 8482

Szakértői felkérések

Központunk munkatársai rendszeres megkeresést kapnak az alábbi médiaszereplőktől, ahol különböző témák kapcsán kikérik a véleményünk a megjelenő anyagok elkészítéséhez.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz: