Langer Lívia


 MIBEN SEGÍT Lívia?

Krízis, Érzelemkifejezés, Kiégés, Önegyüttérzés, Érzelemszabályozás, Megküzdés, Stresszkezelés, Kommunikáció, Konfliktus, Önismeret, Depresszió, Pszichoterápia


EGYEZTESS IDŐPONTOT Líviához:

06 70 520 8482

BEMUTATKOZÁS

Langner Lívia vagyok, okleveles pszichológus, klinikai szakpszichológus jelölt. Képzettségemet Angliában, a Canterbury Christ Church University-n, ezt követően a Debreceni Egyetemen szereztem. Klinikus képzésemet a Pécsi Tudományegyetemen folytatom.  Módszert tekintve jelenleg kognitív viselkedésterápiás (CBT) képzést folytatok a Semmelweis Egyetemen, túlnyomórészt ebben a szemléletben is dolgozom.  

Korábban pszichológusként dolgoztam a TTK Kognitív Idegtudományi és Pszichológiai Intézetében, illetve két évig doktori tanulmányokat folytattam az ELTE Biológia Doktori Iskolában, ahol az állat-asszisztált terápia, azon belül is a kutyával asszisztált terápia kérdéskörében folytak kutatásaim. 2018 és 2020 között a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központjában dolgoztam, ahol feladataim közé tartozott az egészségügyi dolgozók mentális egészségének és kiégésének tanulmányozása is. Ezen kérdéskört a mai napig szívügyemnek tekintem.

KÜLDETÉSEM

Mindannyiunkat érhetnek olyan nehézségek, melyekkel egyedül már nem vagyunk képesek megbirkózni. A támaszigény alapvető emberi szükséglet, segítséget kérni a nehezebb helyzetekben pedig természetes, sőt, az önmagunkkal szembeni tisztelet jele is egyben. A támogatást pedig mindnyájan megérdemeljük.    

Emellett, belső elakadásaink, akadályaink felismerése már önmagában elmozdít minket a pozitív változás irányába. Munkám során ebben az elmozdulásban szeretnék segítséget nyújtani. Pszichológusként az empátia és a feltétel nélküli elfogadás meghatározó mivoltában hiszek, melyek a rogersi humanisztikus szemlélet kulcselemei, s melyek véleményem szerint mindenkit, egyformán megilletnek.    

Kiemelten fontosnak tartom az érzelmeinkkel való kapcsolódást és a kapacitást, hogy képesek legyünk másokra is ráhangolódni, hiszen a környezetünkkel való kapcsolatunk és belső világunk kölcsönösen hatnak egymásra. Elsődlegesen azonban saját magunkhoz kell kapcsolódnunk, legfőképp önmagunk elfogadásán keresztül.    

Ha úgy érzi, egyedül már nem megy, segítek.


GYERE EL HOZZÁNK, SEGÍTÜNK.

EGYEZTESS IDŐPONTOT langer lívia PSZICHOLÓGUSHOZ:

06 70 520 8482

Miért nálunk válassz pszichológust?


KI A LEGJOBB PSZICHOLÓGUS NEKED?

Amikor felhívsz bennünket, asszisztensünk veszi fel a telefont, aki megkér Téged, hogy töltsd ki az online kérdőívünket. Ezt a klinikai szakpszichológus kollégánk értékeli ki, mert ő pontosan ismeri a munkatársaink szakterületét, jártasságát a különböző problémákban és ennek megfelelően javasol pszichológust számodra.


MEGOLDÁS MOST

A JELENRE FÓKUSZÁLUNK

A terápia kezdeti fázisában a jelen problémáira koncentrálunk, hiszen a kliens a jelenben él, most van szüksége új, kielégítőbb működésmódokra. A tartós pszichés jól-lét kulcsa az, hogy a pszichológus ne csupán tüneti kezelést adjon, hanem a mélyen gyökerező, kiváltó okokat is segítsen felderíteni.

GYÓGYSZER NÉLKÜL?

A pszichoterápia és a pszichológiai konzultáció alapvetően gyógyszerek nélkül zajlik. Viszont amennyiben szakemberünk úgy ítéli meg, hogy gyógyszeres kiegészítő kezelésre is szükség van, akkor pszichiáter kolléga bevonását javasolja, amire rendelőnk keretei között is lehetőség nyílik.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz:


A TE FEJLŐDÉSEDRE KONCENTRÁLUNK

Munkatársaink elkötelezetten azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban, tartós állapotjavulást érjenek el.

Természetesen mi sem "varázspirulát" kínálunk, hiszen a valódi változás benned zajlik, amiért aktívan tenned kell, de szakembereink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megértsd a nehézségeidet és egy örömtelibb életet élhess.


Ha azt akarod, hogy a terápia valóban használjon is, és ne csak "eljárj" valahova, kérj időpontot hozzánk:

06 70 520 8482

SZERETETTELJES SZEMÉLYISÉG

Munkatársnak olyan pszichológus kollégákat választunk, akik szakmailag elhivatottak, tapasztalattal rendelkeznek és személyiségükben is bizalmat hordoznak. Kollégáinkat olyan embereknek tartjuk, akikhez mi magunk is bátran fordulnánk segítségért, és kezdenénk közös munkába velük.

ELÉGEDETT KLIENSEK

A klienseink visszajelzési és a több ajánlás útján érkező ügyfelek megerősítenek bennünket abban, hogy szakmailag kompetens kollégákkal dolgozunk, és a hozzánk fordulók problémáin a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni.

ALAPOS SZAKÉRTELEM

Rendelőnk szakmai színvonalának garanciái:

  • Pszichológus munkatársaink a pszichológus diploma megszerzése után is folyamatosan képzik magukat. Klinikai szakpszichológiai vagy PhD és különféle módszerspecifikus képzéseken vesznek részt.
  • Egészségügyi tevékenységüket az ÁNTSZ engedélyezte mind a tanácsadás, mind a pszichoterápia (klinikai szakpszichológusi képesítéssel) területén.
  • Pszichológus munkatársaink részt vesznek legalább egy módszerspecifikus képzésben is pl: Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar Pszichodráma Egyesület, Magyar Hipnózis Egyesület, Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület.

SOKSZÍNŰ SZEMÉLYISÉG

A kiválasztás során olyan jellemzőket kerestünk a kollégák szűrése során, amelyeket értékesnek tartunk egy pszichológus személyiségében, mint például életszeretet, sokszínűség, empátiás készség és hatékonyságra törekvés, hiszen a jó szakember a személyiségével is részt vesz a gyógyításban.

Munkatársainkat nyilvános álláspályázatokon keresztül választottuk ki. Vezérelvünk az egyediség tiszteletben tartása, a tolerancia, valamint az ügyfél- és célközpontúság.


GYERE EL HOZZÁNK, SEGÍTÜNK.

EGYEZTESS IDŐPONTOT PSZICHOLÓGUSUNKHOZ:

06 70 520 8482

SZAKÉRTŐI FELKÉRÉSEK

Központunk munkatársai rendszeres megkeresést kapnak az alábbi médiaszereplőktől, ahol különböző témák kapcsán kikérik a véleményünk a megjelenő anyagok elkészítéséhez.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz: