Ivánovics Petra


Miben segít Petra

Pánik, szorongások, depresszió, szociális fóbia, párkapcsolati problémák, bipoláris zavar, önismereti kérdések, önbizalom fejlesztése, általános életvezetési nehézségek, krízishelyzetek, stressz, kiégés.


Egyeztess időpontot Petrához:

06 70 520 8482

Szakmai tapasztalat

• 2015- Pszichológus (magánrendelés)

• 2016 Dialektikus viselkedésterápiás csoportvezetés

• 2014-2016 Egyesített Szent Isván és Szent László Kórház – Rendelőintézet, Pszichiátriai és Addiktológiai Centrum

• 2014 Mándy Iván Szakképző és Speciális Szakiskola

Képzettségek

• 2013 - 2017 Semmelweis Egyetem Klinikai Pszichológia Tanszék, Általános Orvostudományi Kar: Felnőtt- és gyermekklinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus szakképzés

• 2015 GALE – The Global Alliance for LGBT Education (Barcelona)

• 2014-2015 Magyar Családterápiás Egyesület, Családterápiás elméleti és módszerdemonstrációs alapképzés, családterapeuta jelölt

• 2013 Mesterszakos diploma: ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar: Pszichológus, klinikai és egészségpszichológia szakirány

• 2011 Alapszakos diploma: ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar: Viselkedés elemző

Önismeret:

• Rendszerszemléletű sajátélmény (150 óra): Magyar Családterápiás Egyesület

• Egyéni terápia – folyamatos

Kutatási tevékenység

• 2015 Magyar Pszichológiai Társaság LMBTQ Szekció – Homofóbia kutatás (GALE, Magyarország)

• 2012-2013 Hatásvizsgálat: Péterfy utcai Kórház Krízisintervenciós osztály - kognitív viselkedésterápiás tréning

• 2011-2013 SUPREME Suicide Prevention by Internet and Media Based Mental Health Promotion Nemzetközi Kutatás - Vadaskert Gyemek és Ifjúságpszichiátria Kórház és Szakambulancia

Előadás, workshop

• 2015 PSZIVÁRVÁNY LMBTQ Pszichológiai és Holisztikus Nap – Tapasztalatok a klinikumban megjelenő LMBT emberek krízisintervenciójáról - előadás

• 2015 PRIDE - Pro és Kontra LMBT és nem LMBT terapeuták - workshop

Egyéb tevékenység

• 2012-2016 Magyar Pszichológiai Társaság Ifjúsági Tagozat – elnök

• 2013 Magyar Pszichológiai Társaság LMBTQ szekció – tag

Bemutatkozás

Klinikai szakpszichológus jelöltként integratív szemléletben dolgozom, a viselkedés- és kognitív terápia, a személyközpontú terápia és a pszichodinamikusan orientált pszichoterápia módszereit alkalmazom. A terápiák átlagos hossza 5-25 ülés között változik.

A közös munka során a kliens erősségeit figyelembe véve egyénre szabottan választjuk ki a hozzá és a probléma kezeléséhez legalkalmasabb módszert. A tünetek enyhítése mellett a rendszerszemlélet szerinti szélesebb körű megértés, és az összefüggések feltárása is közös célunk lehet. Pszichiátriai osztályos munkám során különböző pszichés betegségek diagnosztikájában, egyéni esetvezetésben és a csoportvezetésben szereztem gyakorlatot.

Szuicid prevenciós kutatáshoz kapcsolódóan serdülőkkel is foglalkoztam a Vadaskert Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai Kórházban, illetve rövid ideig iskolapszichológusként is dolgoztam. A magánszférában egyéni felnőtt alappszichoterápiákat, család és párterápiákat vezetek, illetve érzelmileg labilis, borderline kliensek számára dialektikus viselkedésterápiás csoportvezetést vállalok a szakmai protokollnak megfelelően folyamatos szupervízió mellett.

Aktívan jógázom, ami segít tudatosan kezelni a test és lélek közötti kapcsolatot és aktív fejlődésre és önmeghaladásra késztet.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot Ivánovics Petra pszichológushoz:

06 70 520 8482

Miért nálunk válassz pszichológust?


Ki a legjobb pszichológus NEKED?

Amikor felhívsz bennünket, asszisztensünk veszi fel a telefont, aki megkér Téged, hogy töltsd ki az online kérdőívünket. Ezt a klinikai szakpszichológus kollégánk értékeli ki, mert ő pontosan ismeri a munkatársaink szakterületét, jártasságát a különböző problémákban és ennek megfelelően javasol pszichológust számodra.


Megoldás most

a jelenre Fókuszálunk

A terápia kezdeti fázisában a jelen problémáira koncentrálunk, hiszen a kliens a jelenben él, most van szüksége új, kielégítőbb működésmódokra. A tartós pszichés jól-lét kulcsa az, hogy a pszichológus ne csupán tüneti kezelést adjon, hanem a mélyen gyökerező, kiváltó okokat is segítsen felderíteni.

GYÓGYSZER NÉLKÜL?

A pszichoterápia és a pszichológiai konzultáció alapvetően gyógyszerek nélkül zajlik. Viszont amennyiben szakemberünk úgy ítéli meg, hogy gyógyszeres kiegészítő kezelésre is szükség van, akkor pszichiáter kolléga bevonását javasolja, amire rendelőnk keretei között is lehetőség nyílik.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz:


A te fejlődésedre koncentrálunk

Munkatársaink elkötelezetten azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban, tartós állapotjavulást érjenek el.

Természetesen mi sem "varázspirulát" kínálunk, hiszen a valódi változás benned zajlik, amiért aktívan tenned kell, de szakembereink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megértsd a nehézségeidet és egy örömtelibb életet élhess.


Ha azt akarod, hogy a terápia valóban használjon is, és ne csak "eljárj" valahova, kérj időpontot hozzánk:

06 70 520 8482

Szeretetteljes személyiség

Munkatársnak olyan pszichológus kollégákat választunk, akik szakmailag elhivatottak, tapasztalattal rendelkeznek és személyiségükben is bizalmat hordoznak. Kollégáinkat olyan embereknek tartjuk, akikhez mi magunk is bátran fordulnánk segítségért, és kezdenénk közös munkába velük.

ELÉGEDETT kliensek

A klienseink visszajelzési és a több ajánlás útján érkező ügyfelek megerősítenek bennünket abban, hogy szakmailag kompetens kollégákkal dolgozunk, és a hozzánk fordulók problémáin a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni.

Alapos szakértelem

Rendelőnk szakmai színvonalának garanciái:

  • Pszichológus munkatársaink a pszichológus diploma megszerzése után is folyamatosan képzik magukat. Klinikai szakpszichológiai vagy PhD és különféle módszerspecifikus képzéseken vesznek részt.
  • Egészségügyi tevékenységüket az ÁNTSZ engedélyezte mind a tanácsadás, mind a pszichoterápia (klinikai szakpszichológusi képesítéssel) területén.
  • Pszichológus munkatársaink részt vesznek legalább egy módszerspecifikus képzésben is pl: Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar Pszichodráma Egyesület, Magyar Hipnózis Egyesület, Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület.

 

Sokszínű személyiség

A kiválasztás során olyan jellemzőket kerestünk a kollégák szűrése során, amelyeket értékesnek tartunk egy pszichológus személyiségében, mint például életszeretet, sokszínűség, empátiás készség és hatékonyságra törekvés, hiszen a jó szakember a személyiségével is részt vesz a gyógyításban.

Munkatársainkat nyilvános álláspályázatokon keresztül választottuk ki. Vezérelvünk az egyediség tiszteletben tartása, a tolerancia, valamint az ügyfél- és célközpontúság.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot pszichológusainkhoz:

06 70 520 8482

Szakértői felkérések

Központunk munkatársai rendszeres megkeresést kapnak az alábbi médiaszereplőktől, ahol különböző témák kapcsán kikérik a véleményünk a megjelenő anyagok elkészítéséhez.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz: