Hátszegi Eszter


Miben segít Eszter?

Életvezetési problémák, hangulatzavarok, félelmek, szorongások, pániktünetek, önértékelési problémák, párkapcsolati problémákpánikdepresszió, pszichoszomatikus zavarok, addiktológiai problémák.


Egyeztess időpontot Eszterhez:

06 70 520 8482

Bemutatkozás

Hátszegi Eszter vagyok, tanácsadó szakpszichológus, pár- és családterapeuta jelölt. Több évig dolgoztam fesztiválpszichológusként, ahol a krízistanácsadásban szerzett ismeretek mellett megtapasztalhattam, hogy kaotikus közegben is képes vagyok megteremteni a kliens számára egy békés, elfogadó, biztonságos közeget, melyben teret nyerhettek az érzelmek és a megoldások iránti törekvések is. Hiszek a személyiség, – és rendszerszemléletű szakemberként – a kapcsolatok fejlődésében. Hiszek az ember önmegvalósító erejében és a segítő kapcsolat gyógyító potenciáljában.


Hiszek az ember önmegvalósító erejében

2014-ben kitüntetéssel végeztem a Károli Gáspár Református Egyetem klinikai- és egészségpszichológia szakán. Az egyetemi évek alatt több évig dolgoztam fesztiválpszichológusként, ahol a krízistanácsadásban szerzett ismeretek mellett megtapasztalhattam azt, hogy egy olyan kaotikus közegben is, mint egy fesztivál, képes vagyok megteremteni a kliens számára egy békés, elfogadó, biztonságos közeget, melyben teret nyerhettek az érzelmek, és a megoldások iránti törekvések is. Fontos tapasztalat, hogy az ott megjelenő egyéni krízisek kialakulásában és leküzdésében milyen jelentőséggel bír a családi, párkapcsolati háttér. A fesztiválon szerzett élmények révén az utam a Magyar Családterápiás Egyesület család-és párterapeuta képzése felé vitt tovább, melyet nemsokára okleveles pár- és családterapeutaként befejezek.

Amikor valaki bevallja, hogy pszichológushoz jár vagy menne, sokszor a környezete úgy reagál: „biztos bolond, biztos valami baja van”. Sajnos jelen van még a köztudatban, hogy szakembert az keres fel, aki elesett, gyenge, vagy fél szembenézni a gondjaival. Véleményem szerint pszichológushoz az fordul, aki elég bátor ahhoz, hogy kész legyen szembenézni a helyzetével és saját mélységeivel. Aki kész aktívan tenni azért, hogy az élete jobbra forduljon, kiteljesedjen. Hiszek a személyiség, – és rendszerszemléletű szakemberként – a kapcsolatok fejlődésében. Hiszek az ember önmegvalósító erejében, és a segítő kapcsolat gyógyító potenciáljában.


Az objektív szemüveget viselő társ leszek

A tanácsadás során arra törekszem, hogy biztonságos, támogató és elfogadó légkört teremtsek, melyben igazi táptalajt kaphatnak a segítségkérő fejlődésre való törekvései, öngyógyító képessége.

A hozzám fordulókat egyenrangú partnernek tekintem, s célom az, hogy a közös munka során klienseim is megtalálhassák saját válaszaikat a felmerülő kérdéseikre.

Mert az ember saját problémáinak – ezáltal a megoldás kulcsának is – legjobb tudósa csakis önmaga lehet. Én abban tudok segíteni, hogy ezen az úton a feltétel nélkül elfogadó, objektív „szemüveget” viselő társ leszek.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot Hátszegi Eszter pszichológushoz:

06 70 520 8482

Miért nálunk válassz pszichológust?


Ki a legjobb pszichológus NEKED?

Amikor felhívsz bennünket, asszisztensünk veszi fel a telefont, aki megkér Téged, hogy töltsd ki az online kérdőívünket. Ezt a klinikai szakpszichológus kollégánk értékeli ki, mert ő pontosan ismeri a munkatársaink szakterületét, jártasságát a különböző problémákban és ennek megfelelően javasol pszichológust számodra.


Megoldás most

A jelenre fókuszálunk

A terápia kezdeti fázisában a jelen problémáira koncentrálunk, hiszen a kliens a jelenben él, most van szüksége új, kielégítőbb működésmódokra. A tartós pszichés jól-lét kulcsa az, hogy a pszichológus ne csupán tüneti kezelést adjon, hanem a mélyen gyökerező, kiváltó okokat is segítsen felderíteni.

GYÓGYSZER NÉLKÜL?

A pszichoterápia és a pszichológiai konzultáció alapvetően gyógyszerek nélkül zajlik. Viszont amennyiben szakemberünk úgy ítéli meg, hogy gyógyszeres kiegészítő kezelésre is szükség van, akkor pszichiáter kolléga bevonását javasolja, amire rendelőnk keretei között is lehetőség nyílik.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz:


A te fejlődésedre koncentrálunk

Munkatársaink elkötelezetten azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban, tartós állapotjavulást érjenek el.

Természetesen mi sem "varázspirulát" kínálunk, hiszen a valódi változás benned zajlik, amiért aktívan tenned kell, de szakembereink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megértsd a nehézségeidet és egy örömtelibb életet élhess.


Ha azt akarod, hogy a terápia valóban használjon is, és ne csak "eljárj" valahova, kérj időpontot hozzánk:

06 70 520 8482

Szeretetteljes személyiség

Munkatársnak olyan pszichológus kollégákat választunk, akik szakmailag elhivatottak, tapasztalattal rendelkeznek és személyiségükben is bizalmat hordoznak. Kollégáinkat olyan embereknek tartjuk, akikhez mi magunk is bátran fordulnánk segítségért, és kezdenénk közös munkába velük.

ELÉGEDETT kliensek

A klienseink visszajelzési és a több ajánlás útján érkező ügyfelek megerősítenek bennünket abban, hogy szakmailag kompetens kollégákkal dolgozunk, és a hozzánk fordulók problémáin a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni.

 

Alapos szakértelem

Rendelőnk szakmai színvonalának garanciái:

  • Pszichológus munkatársaink a pszichológus diploma megszerzése után is folyamatosan képzik magukat. Klinikai szakpszichológiai vagy PhD és különféle módszerspecifikus képzéseken vesznek részt.
  • Egészségügyi tevékenységüket az ÁNTSZ engedélyezte mind a tanácsadás, mind a pszichoterápia (klinikai szakpszichológusi képesítéssel) területén.
  • Pszichológus munkatársaink részt vesznek legalább egy módszerspecifikus képzésben is pl: Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar Pszichodráma Egyesület, Magyar Hipnózis Egyesület, Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület.

 

Sokszínű személyiség

A kiválasztás során olyan jellemzőket kerestünk a kollégák szűrése során, amelyeket értékesnek tartunk egy pszichológus személyiségében, mint például életszeretet, sokszínűség, empátiás készség és hatékonyságra törekvés, hiszen a jó szakember a személyiségével is részt vesz a gyógyításban.

Munkatársainkat nyilvános álláspályázatokon keresztül választottuk ki. Vezérelvünk az egyediség tiszteletben tartása, a tolerancia, valamint az ügyfél- és célközpontúság.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot pszichológusunkhoz:

06 70 520 8482

Szakértői felkérések

Központunk munkatársai rendszeres megkeresést kapnak az alábbi médiaszereplőktől, ahol különböző témák kapcsán kikérik a véleményünk a megjelenő anyagok elkészítéséhez.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz: