Gyimes Andrea


Miben segít Andrea

Életvezetési nehézségek, függőségek, gyász, hangulatzavarok, szorongások, indulatkezelési nehézségek, borderline személyiségzavar, önismeret fejlesztése, önértékelési problémák, párkapcsolati problémák, krízishelyzetek, pánikdepresszió, bipoláris zavarönbizalom fejlesztése.


Egyeztess időpontot Andreához:

06 70 520 8482

Szakmai tapasztalat

Pszichológus (2016 - ) Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Honvédkórház Pszichiátriai Osztály

- Főbb tevékenységek: ambuláns pszichoterápiás betegvezetés, osztályos szupportív betegvezetés, pszichodiagnosztika, szabad interakciós kiscsoportok vezetése

 

Jelentős szakmai tapasztalatok

 • 2016. április – 2016. május: Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet, I. Pszichiátriai Osztály
 • 2016. április: Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika
 • 2014. szeptember – 2015. december: Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet, I. Pszichiátriai Osztály
 • 2012. július: Heim Pál Gyermekkórház Gyermek és Serdülő Pszichiátriai Osztály

 

Képzettségek

 • 2014. szeptember – 2016. június: Eötvös Loránd Tudományegyetem Klinikai és egészségpszichológia mesterszak; végzettség: okleveles pszichológus
 • 2011. szeptember – 2014. június: Pázmány Péter Katolikus Egyetem Pszichológia alapszak; végzettség: okleveles viselkedéselemző

 

Folyamatban lévő képzések

 • 2017. június  -: áttételfókuszú terápiás képzés
 • 2017. április  -: analitikusan orientált egyéni sajátélmény
 • 2016. szeptember  -: Pécsi Tudományegyetem Klinikai és mentálhigiéniai felnőtt szakpszichológia

 

Díjak

 • 2014. január: Mohácsi Ágnes Emlékdíjra jelölés (Pázmány Péter Katolikus Egyetem, fejlődéslélektan műhelymunka)

 

Bemutatkozás

Tinédzserkorom óta pszichológusnak készülök és az egyetem első évét követően döntöttem úgy, hogy felnőttek pszichés segítésével és gyógyításával szeretnék foglalkozni a továbbiakban.

Úgy vélem, hogy hivatásom egyik legfontosabb részét képezi a folyamatos önképzés; számomra fontos, hogy mind elméleti, mind gyakorlati szempontból naprakész legyek az egyes módszereket illetően. Szakmai tapasztalatomat elsősorban az állami egészségügyben, pszichiátriai osztályokon szereztem; itt mélyebben megismerkedhettem a kis- és nagypszichiátriai kórképekkel, továbbá gyakorlatot szereztem a diagnosztikában és az egyéni betegvezetésben.

Munkám során a probléma jellegéhez, illetve a klienshez illesztem a munkamódot; elsősorban pszichodinamikus szemléletben dolgozom, de szorongásos panaszok esetén kognitív módszereket is alkalmazok. Kiemelt fontosságúnak tartom a nehézségek és elakadások feltárását, tudatosítását; ezzel együtt az önismeret fejlesztését, mélyítését. Hiszek a kellemetlen, fájdalmas érzések és élmények megosztásának jótékony hatásában, amennyiben a megosztás egy biztonságos, elfogadó közegben történik. Nagy szakma iránti alázattal és elhivatottsággal várom a hozzám fordulókat.

Administration of the median Theophylline dose required to achieve a therapeutic serum Theophylline concentration in a given visit this site right here A minority of patients (approximately 17%) who tested positive for anti-albiglutide.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot Gyimes Andrea pszichológushoz:

06 70 520 8482
 

Miért nálunk válassz pszichológust?


Ki a legjobb pszichológus NEKED?

Amikor felhívsz bennünket, asszisztensünk veszi fel a telefont, aki megkér Téged, hogy töltsd ki az online kérdőívünket. Ezt a klinikai szakpszichológus kollégánk értékeli ki, mert ő pontosan ismeri a munkatársaink szakterületét, jártasságát a különböző problémákban és ennek megfelelően javasol pszichológust számodra.


Megoldás most

A jelenre fókuszálunk

A terápia kezdeti fázisában a jelen problémáira koncentrálunk, hiszen a kliens a jelenben él, most van szüksége új, kielégítőbb működésmódokra. A tartós pszichés jól-lét kulcsa az, hogy a pszichológus ne csupán tüneti kezelést adjon, hanem a mélyen gyökerező, kiváltó okokat is segítsen felderíteni.

GYÓGYSZER NÉLKÜL?

A pszichoterápia és a pszichológiai konzultáció alapvetően gyógyszerek nélkül zajlik. Viszont amennyiben szakemberünk úgy ítéli meg, hogy gyógyszeres kiegészítő kezelésre is szükség van, akkor pszichiáter kolléga bevonását javasolja, amire rendelőnk keretei között is lehetőség nyílik.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz:


A te fejlődésedre koncentrálunk

Munkatársaink elkötelezetten azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban, tartós állapotjavulást érjenek el.

Természetesen mi sem "varázspirulát" kínálunk, hiszen a valódi változás benned zajlik, amiért aktívan tenned kell, de szakembereink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megértsd a nehézségeidet és egy örömtelibb életet élhess.


Ha azt akarod, hogy a terápia valóban használjon is, és ne csak "eljárj" valahova, kérj időpontot hozzánk:

06 70 520 8482

Szeretetteljes személyiség

Munkatársnak olyan pszichológus kollégákat választunk, akik szakmailag elhivatottak, tapasztalattal rendelkeznek és személyiségükben is bizalmat hordoznak. Kollégáinkat olyan embereknek tartjuk, akikhez mi magunk is bátran fordulnánk segítségért, és kezdenénk közös munkába velük.

ELÉGEDETT kliensek

A klienseink visszajelzési és a több ajánlás útján érkező ügyfelek megerősítenek bennünket abban, hogy szakmailag kompetens kollégákkal dolgozunk, és a hozzánk fordulók problémáin a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni.

Alapos szakértelem

Rendelőnk szakmai színvonalának garanciái:

 • Pszichológus munkatársaink a pszichológus diploma megszerzése után is folyamatosan képzik magukat. Klinikai szakpszichológiai vagy PhD és különféle módszerspecifikus képzéseken vesznek részt.
 • Egészségügyi tevékenységüket az ÁNTSZ engedélyezte mind a tanácsadás, mind a pszichoterápia (klinikai szakpszichológusi képesítéssel) területén.
 • Pszichológus munkatársaink részt vesznek legalább egy módszerspecifikus képzésben is pl: Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar Pszichodráma Egyesület, Magyar Hipnózis Egyesület, Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület.

 

Sokszínű személyiség

A kiválasztás során olyan jellemzőket kerestünk a kollégák szűrése során, amelyeket értékesnek tartunk egy pszichológus személyiségében, mint például életszeretet, sokszínűség, empátiás készség és hatékonyságra törekvés, hiszen a jó szakember a személyiségével is részt vesz a gyógyításban.

Munkatársainkat nyilvános álláspályázatokon keresztül választottuk ki. Vezérelvünk az egyediség tiszteletben tartása, a tolerancia, valamint az ügyfél- és célközpontúság.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot pszichológusainkhoz:

06 70 520 8482

Szakértői felkérések

Központunk munkatársai rendszeres megkeresést kapnak az alábbi médiaszereplőktől, ahol különböző témák kapcsán kikérik a véleményünk a megjelenő anyagok elkészítéséhez.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz: