Fekete Szonja


Miben segít Szonja,

Életvezetési problémák, gyász, hangulatzavarok, szorongások, önismeret fejlesztése, önértékelési problémák, párkapcsolati problémákpánikdepresszió, férfiassággal és nőiseggel kapcsolatos problémák, pszichoszomatikus zavarok, evészavar,  önbizalom fejlesztése.


Egyeztess időpontot Szonjához:

06 70 520 8482

Szakmai tapasztalat

Pszichológus (2017 - ) Pszichoszomatikus Ambulancia

- Főbb tevékenységek: pszichodiagnosztikai állapotfelmérés, személyiségvizsgálatok, rheumatoid arthritisszel kezelt páciensek pszichodiagnosztikai vizsgálata

Pszichológus (2017. május – november) Fiatal kutató/Tudományos segédmunkatárs, Magyar Tudományos Akadémia, Természettudományi Kutatóközpont, Kognitív Idegtudományi és Pszichológiai Intézet - Környezeti Adaptáció és Űrkutatási Kutatócsoport

- Főbb tevékenységek: a társas elszigeteltség pszichodinamikájának tartalomelemzéses vizsgálata

Pszichológus gyakorlat (2017. február - május) Dunakeszi Pszichiátriai Gondozó Intézet (Dr. Lajos Péter vezetésével)

- Főbb tevékenységek: pszichodiagnosztikai feladatok elvégzése

Pszichológus gyakorlat (2017. január) Srí Bodhiraja Foundation - Visaka Home

- Főbb tevékenységek: művészet és foglalkozás vezetése bántalmazott fiatalok otthonában

További gyakorlat (2016) III. Pszichiátriai Rehabilitációs Osztály - Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház

- Főbb tevékenységek: részvétel az osztály pszichodiagnosztikai, valamint pszicho,- illetve szocioterápiás munkájában

 

Képzettségek

 • 2015. szeptember - 2017. június: Károli Gáspár Református Egyetem, Pszichológia szak (Klinikai és Egészségpszichológia szakirány - MA képzés)
 • 2012. szeptember – 2015. június: Károli Gáspár Református Egyetem, Pszichológia szak (BA képzés)

 

Folyamatban lévő TOVÁBBKÉPZÉS

 • 2018: Sématerápia képzés (International Society of Schema Therapy)
 • 2018: Szexuálpszichológiai szakpszichológus képzés (ELTE)
 • 2017: Klinikai és mentálhigiénai szakpszichológus képzés (PTE)

 

Kiegészítő Továbbképzések

 • 2017: Autogén Tréning képzés (Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület)
 • 2017 : Rorschach-próba továbbképzés
 • 2017 : Mediátor oklevél
 • 2015 - 2016: Hipnoterápiás sajátélmény, 150 óra (Magyar Hipnózis Egyesület)

 

Bemutatkozás

Klinikai szakpszichológus jelöltként pszichodinamikus szemléletben dolgozom. Diplomámat az Károli Gáspár Református Egyetem klinikai- és egészségpszichológiai mesterképzésén szereztem meg. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem klinikai- és mentálhigiéniai felnőtt szakpszichológia képzésében veszek részt.

Hiszem, hogy mindenki lehet saját testi-lelki egészségének kovácsa, de minden ember életében adódhatnak olyan kihívást jelentő, megterhelő élethelyzetek, amikor erőforrásai megfogyatkoznak. A pszichológiai tanácsadás során megközelítésem fókuszpontjában a kliens aktuális kérdései, nehézségei állnak. A közös munka számomra partneri viszonyt jelent, amely során legfontosabbnak a hozzám forduló személy feltétel nélküli elfogadását, megértését tartom. A hangsúlyt az egyén erősségeinek, erőforrásainak feltárására helyezem valamint a problémák valódi okainak megismerésére és a megoldáshoz vezető utak közös megtalálására.

Administration of the median Theophylline dose required to achieve a therapeutic serum Theophylline concentration in a given visit this site right here A minority of patients (approximately 17%) who tested positive for anti-albiglutide.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot Fekete Szonja pszichológushoz:

06 70 520 8482
 

Miért nálunk válassz pszichológust?


Ki a legjobb pszichológus NEKED?

Amikor felhívsz bennünket, asszisztensünk veszi fel a telefont, aki megkér Téged, hogy töltsd ki az online kérdőívünket. Ezt a klinikai szakpszichológus kollégánk értékeli ki, mert ő pontosan ismeri a munkatársaink szakterületét, jártasságát a különböző problémákban és ennek megfelelően javasol pszichológust számodra.


Megoldás most

A jelenre fókuszálunk

A terápia kezdeti fázisában a jelen problémáira koncentrálunk, hiszen a kliens a jelenben él, most van szüksége új, kielégítőbb működésmódokra. A tartós pszichés jól-lét kulcsa az, hogy a pszichológus ne csupán tüneti kezelést adjon, hanem a mélyen gyökerező, kiváltó okokat is segítsen felderíteni.

GYÓGYSZER NÉLKÜL?

A pszichoterápia és a pszichológiai konzultáció alapvetően gyógyszerek nélkül zajlik. Viszont amennyiben szakemberünk úgy ítéli meg, hogy gyógyszeres kiegészítő kezelésre is szükség van, akkor pszichiáter kolléga bevonását javasolja, amire rendelőnk keretei között is lehetőség nyílik.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz:


A te fejlődésedre koncentrálunk

Munkatársaink elkötelezetten azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban, tartós állapotjavulást érjenek el.

Természetesen mi sem "varázspirulát" kínálunk, hiszen a valódi változás benned zajlik, amiért aktívan tenned kell, de szakembereink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megértsd a nehézségeidet és egy örömtelibb életet élhess.


Ha azt akarod, hogy a terápia valóban használjon is, és ne csak "eljárj" valahova, kérj időpontot hozzánk:

06 70 520 8482

Szeretetteljes személyiség

Munkatársnak olyan pszichológus kollégákat választunk, akik szakmailag elhivatottak, tapasztalattal rendelkeznek és személyiségükben is bizalmat hordoznak. Kollégáinkat olyan embereknek tartjuk, akikhez mi magunk is bátran fordulnánk segítségért, és kezdenénk közös munkába velük.

ELÉGEDETT kliensek

A klienseink visszajelzési és a több ajánlás útján érkező ügyfelek megerősítenek bennünket abban, hogy szakmailag kompetens kollégákkal dolgozunk, és a hozzánk fordulók problémáin a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni.

Alapos szakértelem

Rendelőnk szakmai színvonalának garanciái:

 • Pszichológus munkatársaink a pszichológus diploma megszerzése után is folyamatosan képzik magukat. Klinikai szakpszichológiai vagy PhD és különféle módszerspecifikus képzéseken vesznek részt.
 • Egészségügyi tevékenységüket az ÁNTSZ engedélyezte mind a tanácsadás, mind a pszichoterápia (klinikai szakpszichológusi képesítéssel) területén.
 • Pszichológus munkatársaink részt vesznek legalább egy módszerspecifikus képzésben is pl: Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar Pszichodráma Egyesület, Magyar Hipnózis Egyesület, Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület.

 

Sokszínű személyiség

A kiválasztás során olyan jellemzőket kerestünk a kollégák szűrése során, amelyeket értékesnek tartunk egy pszichológus személyiségében, mint például életszeretet, sokszínűség, empátiás készség és hatékonyságra törekvés, hiszen a jó szakember a személyiségével is részt vesz a gyógyításban.

Munkatársainkat nyilvános álláspályázatokon keresztül választottuk ki. Vezérelvünk az egyediség tiszteletben tartása, a tolerancia, valamint az ügyfél- és célközpontúság.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot pszichológusainkhoz:

06 70 520 8482

Szakértői felkérések

Központunk munkatársai rendszeres megkeresést kapnak az alábbi médiaszereplőktől, ahol különböző témák kapcsán kikérik a véleményünk a megjelenő anyagok elkészítéséhez.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz: