Dienes Erika


Miben segít erika?

Életvezetési problémák, tartós stressz, illetve az azzal kapcsolatos pszichés és testi tünetek, kírzis-, trauma- és gyászfeldolgozás, hangulatzavarok, félelmek, szorongások, pániktünetek, önértékelési problémák, párkapcsolati problémákpánikdepresszió, pszichoszomatikus zavarok, megmagyarázhatatlan testi tünetek, szomatizációs zavarok, addiktológiai problémák (alkohol- és szerhasználat, szerencsejáték).


Egyeztess időpontot erikához:

06 70 520 8482

Szakmai tapasztalat

Pszichológus (2015 - ) Magánrendelés (egyéni esetvezetés, különféle pszichiátriai zavarral, életvezetési nehézséggel küzdő kliensekkel)

2003-tól az állami szférában dolgoztam, klinikusi szakterületen, zárt rezsimű intézetben, ahol munkám során széles körben találkoztam a pszichés egyensúlyvesztés enyhébb formáitól a súlyosabb pszichés állapotokig, stresszkezeléssel, és traumafeldolgozással.

Pszichológus (2017  - 2018) Rendőrség

- Főbb tevékenységek:  az állomány mentálhigiénes gondozása, szűrővizsgálatok lefolytatása és elsősorban stresszkezelő tréningek végrehajtása.

Pszichológus (2004 - 2017) Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet

- Főbb tevékenységek: krízis intervenció, suicid prevenció, rizikófaktorok szűrése, terápiás jellegű ellátás, a személyi állomány időszakos pszichikai alkalmasság-vizsgálatának végrehajtása.

Pszichológus (2003 - 2004) Magyar Honvédség

- Főbb tevékenységek: a sorállomány, szerződéses, illetve hivatásos állomány pszichés gondozása.

 

Képzettségek

 • 2018 - Sématerápiás képzés
 • 2017 - 2018. Individuálpszichológiai módszerspecifikus felnőtt-és gyermekpszichoterápiás képzés
 • 2010 - Klinikai addiktológiai szakpszichológus
 • 2009 - Klinikai felnőtt szakpszichológus
 • 2001 - Pszichológus diploma
 • 2000 - Autogén tréning módszerspecifikus végzettség

 

Kiegészítő Továbbképzések, önismeret

 • 2017 - Egyéni önismeret kiképző pszichoterapeutánál
 • 2017 - Williams Életkészségek stresszkezelő és kommunikációs tréning
 • 2015 - 2016. Magyar Szomato-pszichoterápiás Egyesület, Gendlin-féle fókuszterápia sajátélmény
 • 2014 - Oxford Mindfulness Center – Mindfulness saját élmény és elmélet
 • 2007 - 2009. Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület – szimbólumterápiás (meditáció-imagináció) saját élmény
 • 2000 - 2001. Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület – autogén tréning módszerspecifikus képzés (saját élmény, elmélet, szupervízió)

 

Bemutatkozás

Az elmúlt 15 évben végzett klinikusi munkám során a pszichiátriai jellegű problémák mellett kiemelten foglalkoztam a stresszhatásoknak a mentális és testi egészségre gyakorolt hatásaival, illetve a stresszel való megküzdés lehetőségeivel. Munkám során hangsúlyt fektetek a megelőzésre, illetve a pszichés egészség és egyensúly megtartására és helyreállítására is.

Elsősorban a problémák megoldására és az érzelmek adekvát kezelésére koncentráló módszereket alkalmazok. A különböző technikák integrálása során a kognitív-viselkedésterápiás megközelítést ötvözöm autogén tréninggel, a tudatos jelenlétnek az „itt és most”-ra fókuszáló gyakorlatával és egyéb relaxációs eljárásokkal. Igény szerint csoportos önismereti és/vagy stresszkezelési tréningeket is tartok.

Tapasztalatom szerint a pszichológus nem csak a pszichiátriai problémával küzdőket tudja hatékonyan segíteni, hanem azokat az egészséges személyeket is, akik valamilyen elakadással, életvezetési nehézséggel állnak szemben, vagy egyszerűen csak szeretnék megőrizni pszichés egyensúlyukat.

Hiszem, hogy a működő terápiás kapcsolat alapja a nyílt, őszinte figyelem és kommunikáció. 

média megjelenés

„Nők és a legális drogok” (In.: Marie Claire, 2013/október

Administration of the median Theophylline dose required to achieve a therapeutic serum Theophylline concentration in a given visit this site right here A minority of patients (approximately 17%) who tested positive for anti-albiglutide.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot dienes erika pszichológushoz:

06 70 520 8482
 

Miért nálunk válassz pszichológust?


Ki a legjobb pszichológus NEKED?

Amikor felhívsz bennünket, asszisztensünk veszi fel a telefont, aki megkér Téged, hogy töltsd ki az online kérdőívünket. Ezt a klinikai szakpszichológus kollégánk értékeli ki, mert ő pontosan ismeri a munkatársaink szakterületét, jártasságát a különböző problémákban és ennek megfelelően javasol pszichológust számodra.


Megoldás most

A jelenre fókuszálunk

A terápia kezdeti fázisában a jelen problémáira koncentrálunk, hiszen a kliens a jelenben él, most van szüksége új, kielégítőbb működésmódokra. A tartós pszichés jól-lét kulcsa az, hogy a pszichológus ne csupán tüneti kezelést adjon, hanem a mélyen gyökerező, kiváltó okokat is segítsen felderíteni.

GYÓGYSZER NÉLKÜL?

A pszichoterápia és a pszichológiai konzultáció alapvetően gyógyszerek nélkül zajlik. Viszont amennyiben szakemberünk úgy ítéli meg, hogy gyógyszeres kiegészítő kezelésre is szükség van, akkor pszichiáter kolléga bevonását javasolja, amire rendelőnk keretei között is lehetőség nyílik.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz:


A te fejlődésedre koncentrálunk

Munkatársaink elkötelezetten azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban, tartós állapotjavulást érjenek el.

Természetesen mi sem "varázspirulát" kínálunk, hiszen a valódi változás benned zajlik, amiért aktívan tenned kell, de szakembereink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megértsd a nehézségeidet és egy örömtelibb életet élhess.


Ha azt akarod, hogy a terápia valóban használjon is, és ne csak "eljárj" valahova, kérj időpontot hozzánk:

06 70 520 8482

Szeretetteljes személyiség

Munkatársnak olyan pszichológus kollégákat választunk, akik szakmailag elhivatottak, tapasztalattal rendelkeznek és személyiségükben is bizalmat hordoznak. Kollégáinkat olyan embereknek tartjuk, akikhez mi magunk is bátran fordulnánk segítségért, és kezdenénk közös munkába velük.

ELÉGEDETT kliensek

A klienseink visszajelzési és a több ajánlás útján érkező ügyfelek megerősítenek bennünket abban, hogy szakmailag kompetens kollégákkal dolgozunk, és a hozzánk fordulók problémáin a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni.

Alapos szakértelem

Rendelőnk szakmai színvonalának garanciái:

 • Pszichológus munkatársaink a pszichológus diploma megszerzése után is folyamatosan képzik magukat. Klinikai szakpszichológiai vagy PhD és különféle módszerspecifikus képzéseken vesznek részt.
 • Egészségügyi tevékenységüket az ÁNTSZ engedélyezte mind a tanácsadás, mind a pszichoterápia (klinikai szakpszichológusi képesítéssel) területén.
 • Pszichológus munkatársaink részt vesznek legalább egy módszerspecifikus képzésben is pl: Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar Pszichodráma Egyesület, Magyar Hipnózis Egyesület, Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület.

 

Sokszínű személyiség

A kiválasztás során olyan jellemzőket kerestünk a kollégák szűrése során, amelyeket értékesnek tartunk egy pszichológus személyiségében, mint például életszeretet, sokszínűség, empátiás készség és hatékonyságra törekvés, hiszen a jó szakember a személyiségével is részt vesz a gyógyításban.

Munkatársainkat nyilvános álláspályázatokon keresztül választottuk ki. Vezérelvünk az egyediség tiszteletben tartása, a tolerancia, valamint az ügyfél- és célközpontúság.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot pszichológusainkhoz:

06 70 520 8482

Szakértői felkérések

Központunk munkatársai rendszeres megkeresést kapnak az alábbi médiaszereplőktől, ahol különböző témák kapcsán kikérik a véleményünk a megjelenő anyagok elkészítéséhez.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz: