Dr. Deák Csilla (HUN, ENG, FRA)


Miben segít Csilla?

Életvezetési problémák, hangulatzavarok, félelmek, szorongások, levertség, kedvetlenség, önértékelési problémák, párkapcsolati problémák, túlzott izgulás, feszélyezettség, pszichoszomatikus zavarok, addiktológiai problémák.


Egyeztess időpontot Csillához:

06 70 520 8482

[HUN] Bemutatkozás

Deák Csilla vagyok, okleveles pszichológus és a pszichológia tudományok doktora. Tanulmányaimat Belgiumban a Leuveni Katolikus egyetemen végeztem. A doktori munkába a pszichológia iránti lelkesedésem vitt bele, hogy mélyebben is elmerülhessek egy-egy témában. A tudományos és kutatói munka megtanított arra, hogy minden helyzet komplexebb, mint amilyennek tűnik és a problémák nagy részének létrejötte/megoldása több tényezőn is múlik. Ez nagyon pozitív dolog a fejlődés és gyógyulás szempontjából, hiszen bármi is legyen az adott nehézség, nem egy út vezet el a megoldásáig.

Kiskoromban mikor egyszer elestem és megütöttem magam, nagybátyám viccesen megjegyezte: „akármilyen jó is, egyszer úgyis elmúlik”. Ezzel nem csak mosolyt csalt az arcomra, de örökre megmaradt bennem, hogy múlandó és megváltoztathatatlan dolgok elfogadása segíthet minket lelki egészségünk megőrzésében. És bár sok tényezőre nincs behatásunk, amik belőlünk fakadnak, azokra van.

Pszichológusként az a célom, hogy interaktív módon kísérjem klienseimet erőforrásaik feltárásában egy elfogadó és támogató légkörben. Hiszem, hogy a mai rohanó világban is, ha időt fordítunk rá, önismeretünk bővítésével kiegyensúlyozottabbak és boldogabbak lehetünk. Engem mindig is csodálattal töltöttek el az emberi elme folyamatai, megértésük pedig egy élethosszig tartó utazás számomra.


[ENG] Introduction

My name is Csilla Deák, I am a Certified Psychologist and also have a doctoral degree in psychology (Ph.D.). I studied at Université catholique de Louvain in Belgium. My enthusiasm for psychology motivated me to begin research in psychology. During my doctorate, I learned that every situation is more complex than it seems and most of the problems depend on many factors. This is a very positive thing for our psychological development and health, because whatever is the difficulty, there are many ways to find a solution.

Once, when I was a child, I fell down and hit myself. My uncle jokingly remarked, “As good as it may be, it will soon be over anyway.” Not only did it make me smile, but I was forever left with the idea that accepting annoying things that are temporary or unchangeable could help us advance our mental health. We can influence way more our internal factors than any external factor.

As a psychologist, my goal is to interactively guide my clients in an accepting and supportive environment to explore their resources and find a solution best suited for them. I believe that even in today’s fast-paced world, spending time on improving our self-knowledge can make us more balanced and happier. I have always been fascinated by the processes of the human mind and understanding them is a lifelong journey for me.


[FRA] Introduction

Je m’appelle Csilla Deák. Je suis psychologue agréée et docteure en psychologie. J’ai obtenu mes diplômes à l’Université catholique de Louvain en Belgique. Mon enthousiasme pour la psychologie m’a poussé à faire de la recherche scientifique car je voulais approfondir ma connaissance dans certains sujets. La recherche m’a appris que chaque situation est plus complexe qu’il n’y paraît et que la plupart des problèmes dépendent de nombreux facteurs. C’est une chose très positive pour le développement psychologique car quelle que soit la difficulté, il y a toujours plusieurs routes vers la solution.

Quand j’étais enfant, une fois je me suis fait mal en tombant, mon oncle a dit en plaisantant: “Aussi bon soit-il, ça passera.” Non seulement il m’a fait sourire, mais je restais avec l’idée qu’accepter ce qui est transitoire ou immuable pouvait nous aider à améliorer notre santé mentale. Sur les facteurs qui viennent de nous-même nous avons davantage d’influence que sur des facteurs externes.

En tant que psychologue, mon objectif est de guider de manière interactive mes clients dans l’exploration de leurs ressources dans un environnement accueillant et sans jugement. Je crois que même dans ce monde trop rapide et demandant, passer du temps à améliorer notre connaissance de soi peut nous rendre plus équilibrés et plus heureux. Les processus de l’esprit humain m’ont toujours fasciné et les comprendre est pour moi un voyage de toute une vie.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot Dr. Deák Csilla pszichológushoz:

06 70 520 8482

Miért nálunk válassz pszichológust?


Ki a legjobb pszichológus NEKED?

Amikor felhívsz bennünket, asszisztensünk veszi fel a telefont, aki megkér Téged, hogy töltsd ki az online kérdőívünket. Ezt a klinikai szakpszichológus kollégánk értékeli ki, mert ő pontosan ismeri a munkatársaink szakterületét, jártasságát a különböző problémákban és ennek megfelelően javasol pszichológust számodra.


Megoldás most

A jelenre fókuszálunk

A terápia kezdeti fázisában a jelen problémáira koncentrálunk, hiszen a kliens a jelenben él, most van szüksége új, kielégítőbb működésmódokra. A tartós pszichés jól-lét kulcsa az, hogy a pszichológus ne csupán tüneti kezelést adjon, hanem a mélyen gyökerező, kiváltó okokat is segítsen felderíteni.

GYÓGYSZER NÉLKÜL?

A pszichoterápia és a pszichológiai konzultáció alapvetően gyógyszerek nélkül zajlik. Viszont amennyiben szakemberünk úgy ítéli meg, hogy gyógyszeres kiegészítő kezelésre is szükség van, akkor pszichiáter kolléga bevonását javasolja, amire rendelőnk keretei között is lehetőség nyílik.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz:


A te fejlődésedre koncentrálunk

Munkatársaink elkötelezetten azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban, tartós állapotjavulást érjenek el.

Természetesen mi sem "varázspirulát" kínálunk, hiszen a valódi változás benned zajlik, amiért aktívan tenned kell, de szakembereink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megértsd a nehézségeidet és egy örömtelibb életet élhess.


Ha azt akarod, hogy a terápia valóban használjon is, és ne csak "eljárj" valahova, kérj időpontot hozzánk:

06 70 520 8482

Szeretetteljes személyiség

Munkatársnak olyan pszichológus kollégákat választunk, akik szakmailag elhivatottak, tapasztalattal rendelkeznek és személyiségükben is bizalmat hordoznak. Kollégáinkat olyan embereknek tartjuk, akikhez mi magunk is bátran fordulnánk segítségért, és kezdenénk közös munkába velük.

ELÉGEDETT kliensek

A klienseink visszajelzési és a több ajánlás útján érkező ügyfelek megerősítenek bennünket abban, hogy szakmailag kompetens kollégákkal dolgozunk, és a hozzánk fordulók problémáin a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni.

 

Alapos szakértelem

Rendelőnk szakmai színvonalának garanciái:

  • Pszichológus munkatársaink a pszichológus diploma megszerzése után is folyamatosan képzik magukat. Klinikai szakpszichológiai vagy PhD és különféle módszerspecifikus képzéseken vesznek részt.
  • Egészségügyi tevékenységüket az ÁNTSZ engedélyezte mind a tanácsadás, mind a pszichoterápia (klinikai szakpszichológusi képesítéssel) területén.
  • Pszichológus munkatársaink részt vesznek legalább egy módszerspecifikus képzésben is pl: Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar Pszichodráma Egyesület, Magyar Hipnózis Egyesület, Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület.

 

Sokszínű személyiség

A kiválasztás során olyan jellemzőket kerestünk a kollégák szűrése során, amelyeket értékesnek tartunk egy pszichológus személyiségében, mint például életszeretet, sokszínűség, empátiás készség és hatékonyságra törekvés, hiszen a jó szakember a személyiségével is részt vesz a gyógyításban.

Munkatársainkat nyilvános álláspályázatokon keresztül választottuk ki. Vezérelvünk az egyediség tiszteletben tartása, a tolerancia, valamint az ügyfél- és célközpontúság.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot pszichológusunkhoz:

06 70 520 8482

Szakértői felkérések

Központunk munkatársai rendszeres megkeresést kapnak az alábbi médiaszereplőktől, ahol különböző témák kapcsán kikérik a véleményünk a megjelenő anyagok elkészítéséhez.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz: