László Anna Márta


Miben segít Anna?

Életvezetési problémák, hangulatzavarok, félelmek, szorongások, pániktünetek, önértékelési problémák, párkapcsolati problémákpánikdepresszió, pszichoszomatikus zavarok, addiktológiai problémák (alkohol- és szerhasználat, szerencsejáték).


Egyeztess időpontot annához:

06 70 520 8482

Szakmai tapasztalat

Pszichológus (2016 - ) Dél-pesti Centrumkórház - Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet (Merényi Gusztáv Kórház Telephely, Pszichiátriai- és Addiktológiai Centrum)

- Főbb tevékenységek: pszichodiagnosztika, pszichológiai véleményírás, egyéni esetvezetés, kis-, és nagycsoportos terápiák.

Pszichológus gyakornok (2015  - 2015) Semmelweis Egyetem, Magatartástudományi Intézet (Kutatócsoport a Depresszió és Öngyilkosság megelőzéséért)

- Főbb tevékenységek:  OSPI hazai elkőkészítésében közreműködés

További szakmai gyakorlatok (2014 - 2015) Mood Disorders Research Centre, University of Exeter (UK), Department of Clinical Psychology, VU University (Hollandia)

- Főbb tevékenységek: kutatási projektekben való részvétel

 

Képzettségek

  • 2013 - 2015. Klinikai-és Fejlődés Pszichopatológia, RMsc (VU University of Amsterdam)
  • 2009 - 2013. Pszichológia Mesterképzés (ELTE)
  • 2006 - 2009. Pszichológia Alapképzés (Pázmány Péter Katolikus Egyetem)

 

Folyamatban lévő képzések, illetve Kiegészítő Továbbképzések, önismeret

  • 2016 - Felnőtt Klinikai és Mentálhigiéniai Szakpszichológus, szakképzés (Semmelweis Egyetem)
  • 2016 - Analitikusan orientált egyéni sajátélmény (150 óra) (Pszichoanalitikus Egyesület)

 

Bemutatkozás

Klinikai szakpszichológus jelöltként, munkám során integrált szemléletben dolgozom, mely kognitív módszerek alkalmazásával, a fókusz kialakítása mellett a panaszok mélyebb, dinamikus szemléletben történő megértését és értelmezését foglalja magában. Fontosnak tartom kiemelni, hogy a motiváció kialakulásával párhuzamosan közös megértésen keresztül sokrétű változás érhető el, így a terápia következtében lehetőség adódik a panaszok csökkentésén túl, a személyiség működésének javítására, ezáltal egy jobb életminőség elérésére. E folyamat során a kliens részéről a változni akarás és az elköteleződés kialakulása, valamint a tünetek kialakulásában az esetleges pszichés tényezők felismerése egyaránt a fokozatos fejlődést szolgálják.

Klinikai területen végzett munkám során osztályos, illetve ambuláns ellátásban heterogén panaszokkal küzdő betegekkel dolgozom, akikkel a pszichodiagnosztikai feladatok mellett egyéni, illetve csoportvezetéseket végzek. Érdeklődésem középpontjában a szorongásos- és depresszív zavarok állnak. Ezen a területen megszerzett kutatási tapasztalatom a kognitív viselkedésterápiás módszerhez tartozó egyes intervenciók hatékonyságának, valamint hatásmechanizmusainak megismerésére irányult, melyből fakadóan erős elköteleződéssel rendelkezem a korszerű, bizonyítottan hatékony terápiás beavatkozások iránt.

Az Avomed Pszichológiai Központban történő munkámat szupervízió, valamint egyéni önismereti folyamat mellett végzem. Szakmaiságomat a precizitás, fokozatos fejlődés, több szempontúság, integrációra törekvés jellemzi. Nyelvtudásomnak megfelelően örömömre szolgál, ha a magyar mellett angol nyelven is dolgozhatok kliensekkel. 

Administration of the median Theophylline dose required to achieve a therapeutic serum Theophylline concentration in a given visit this site right here A minority of patients (approximately 17%) who tested positive for anti-albiglutide.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot László Anna pszichológushoz:

06 70 520 8482
 

Miért nálunk válassz pszichológust?


Ki a legjobb pszichológus NEKED?

Amikor felhívsz bennünket, asszisztensünk veszi fel a telefont, aki megkér Téged, hogy töltsd ki az online kérdőívünket. Ezt a klinikai szakpszichológus kollégánk értékeli ki, mert ő pontosan ismeri a munkatársaink szakterületét, jártasságát a különböző problémákban és ennek megfelelően javasol pszichológust számodra.


Megoldás most

A jelenre fókuszálunk

A terápia kezdeti fázisában a jelen problémáira koncentrálunk, hiszen a kliens a jelenben él, most van szüksége új, kielégítőbb működésmódokra. A tartós pszichés jól-lét kulcsa az, hogy a pszichológus ne csupán tüneti kezelést adjon, hanem a mélyen gyökerező, kiváltó okokat is segítsen felderíteni.

GYÓGYSZER NÉLKÜL?

A pszichoterápia és a pszichológiai konzultáció alapvetően gyógyszerek nélkül zajlik. Viszont amennyiben szakemberünk úgy ítéli meg, hogy gyógyszeres kiegészítő kezelésre is szükség van, akkor pszichiáter kolléga bevonását javasolja, amire rendelőnk keretei között is lehetőség nyílik.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz:


A te fejlődésedre koncentrálunk

Munkatársaink elkötelezetten azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban, tartós állapotjavulást érjenek el.

Természetesen mi sem "varázspirulát" kínálunk, hiszen a valódi változás benned zajlik, amiért aktívan tenned kell, de szakembereink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megértsd a nehézségeidet és egy örömtelibb életet élhess.


Ha azt akarod, hogy a terápia valóban használjon is, és ne csak "eljárj" valahova, kérj időpontot hozzánk:

06 70 520 8482

Szeretetteljes személyiség

Munkatársnak olyan pszichológus kollégákat választunk, akik szakmailag elhivatottak, tapasztalattal rendelkeznek és személyiségükben is bizalmat hordoznak. Kollégáinkat olyan embereknek tartjuk, akikhez mi magunk is bátran fordulnánk segítségért, és kezdenénk közös munkába velük.

ELÉGEDETT kliensek

A klienseink visszajelzési és a több ajánlás útján érkező ügyfelek megerősítenek bennünket abban, hogy szakmailag kompetens kollégákkal dolgozunk, és a hozzánk fordulók problémáin a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni.

Alapos szakértelem

Rendelőnk szakmai színvonalának garanciái:

  • Pszichológus munkatársaink a pszichológus diploma megszerzése után is folyamatosan képzik magukat. Klinikai szakpszichológiai vagy PhD és különféle módszerspecifikus képzéseken vesznek részt.
  • Egészségügyi tevékenységüket az ÁNTSZ engedélyezte mind a tanácsadás, mind a pszichoterápia (klinikai szakpszichológusi képesítéssel) területén.
  • Pszichológus munkatársaink részt vesznek legalább egy módszerspecifikus képzésben is pl: Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar Pszichodráma Egyesület, Magyar Hipnózis Egyesület, Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület.

 

Sokszínű személyiség

A kiválasztás során olyan jellemzőket kerestünk a kollégák szűrése során, amelyeket értékesnek tartunk egy pszichológus személyiségében, mint például életszeretet, sokszínűség, empátiás készség és hatékonyságra törekvés, hiszen a jó szakember a személyiségével is részt vesz a gyógyításban.

Munkatársainkat nyilvános álláspályázatokon keresztül választottuk ki. Vezérelvünk az egyediség tiszteletben tartása, a tolerancia, valamint az ügyfél- és célközpontúság.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot pszichológusainkhoz:

06 70 520 8482

Szakértői felkérések

Központunk munkatársai rendszeres megkeresést kapnak az alábbi médiaszereplőktől, ahol különböző témák kapcsán kikérik a véleményünk a megjelenő anyagok elkészítéséhez.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz: