Szabó Anita


Miben segít Anita?

Életvezetési problémák, hangulatzavarok, félelmek, szorongások, pániktünetek, önértékelési problémák, párkapcsolati problémákpánikdepresszió, pszichoszomatikus zavarok.


Egyeztess időpontot Anitához:

06 70 520 8482

Szakmai tapasztalat

Pszichológus (2017 -) Uzsoki utcai Kórház

- Főbb tevékenységek: az orvosok és gyógytornászok munkájának segítése az adott szomatikus betegség pszichés komponenseinek feltárásával, trauma és gyász feldolgozás ill. a műtétek utáni rehabilitáció segítése, hangulati zavarokkal, szorongással, személyiségzavarral és kényszeres zavarral küzdő páciensek segítése.

További szakmai gyakorlatok, önkéntesség (2016 - 2017) Országos Onkológiai Intézet, Péterfy Sándor Kórház

- Főbb tevékenységek: részvétel az osztály pszichodiagnosztikai és pszichoterápiás munkájában, első interjú és tesztfelvétel

 

Képzettségek

  • 2013 - 2017. Pszichológia Alap- és Mesterképzés (Károli Gáspár Református Egyetem)

 

Folyamatban lévő képzések, illetve Kiegészítő Továbbképzések, önismeret

  • 2017 - Felnőtt Klinikai és Mentálhigiéniai Szakpszichológus, szakképzés (Pécsi Tudományegyetem)
  • 2019 - TFP Áttétel fókuszú terápiás képzés (Tündérhegy)
  • 2018 - Magyar Pszichoanalitikus Egyesület (egyéni terápia)
  • 2015 - 2016 Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület (autogéntréning sajátélmény szakasz, 150 óra önismeret)
  • 2014 - 2015 Integrált kifejezés-és táncterápiás Egyesüket (460 óra módszertani képzés, 460 óra önismereti szakasz)
  • 2013 - 2015 Integrált kifejezés-és táncterápiás módszerben egyéni sajátélmény)

 

Bemutatkozás

A pszichológiai jóllét és egészség kiemelkedő fontosságát, edzői munkám során tapasztaltam meg. Sportolóim motivációs és teljesítmény problémáira, vagy éppen a túledzés és edzésfüggőség kezelésére, esetenként kevésnek bizonyult az edzői szemlélet. Annak érdekében, hogy a hosszútávon a legsikeresebb együttműködésben tudjunk dolgozni, tovább képeztem magam a pszichológia területén, mivel edzőként is az egész embert eddzük nem csak a testét. Ezt az integratív szemléletet tartom szem előtt klinikus rezidensként is a terápiás folyamatokban.  Vallom, hogy a lélek problémái mellett a testünk jelzéseire is figyelmet kell fordítanunk. A terápiás kapcsolatban törekszem az elfogadó és biztonságot nyújtó légkör kialakítására. A terápia során, a páciens önmagáról tett felfedezéseit és tanulási folyamatát empátiás odafordulással és a legjobb tudásom szerint kísérem. A páciens oldaláról pedig a felfedezés kíváncsisága szükséges a folyamat sikeréhez.

Pszichológusi hivatásomban a felnőtt páciensek terápiás megsegítését tűztem ki célul. Egészségügyi kereteken belül, osztályos munkában szereztem tapasztalatot pszichodiagnosztika, egyéni és terápiás csoportok vezetésében. Érdeklődésem a pszichodinamikusan orientált pszichoterápiás módszerek felé fordult, folyamatosan továbbképzem magam e területen. A hozzám fordulókkal ebben a szemléletben dolgozom.

Az Avomed Pszichológiai Központban történő munkámat szupervízió, valamint egyéni önismereti folyamat mellett végzem.

Administration of the median Theophylline dose required to achieve a therapeutic serum Theophylline concentration in a given visit this site right here A minority of patients (approximately 17%) who tested positive for anti-albiglutide.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot Szabó anita pszichológushoz:

06 70 520 8482
 

Miért nálunk válassz pszichológust?


Ki a legjobb pszichológus NEKED?

Amikor felhívsz bennünket, asszisztensünk veszi fel a telefont, aki megkér Téged, hogy töltsd ki az online kérdőívünket. Ezt a klinikai szakpszichológus kollégánk értékeli ki, mert ő pontosan ismeri a munkatársaink szakterületét, jártasságát a különböző problémákban és ennek megfelelően javasol pszichológust számodra.


Megoldás most

A jelenre fókuszálunk

A terápia kezdeti fázisában a jelen problémáira koncentrálunk, hiszen a kliens a jelenben él, most van szüksége új, kielégítőbb működésmódokra. A tartós pszichés jól-lét kulcsa az, hogy a pszichológus ne csupán tüneti kezelést adjon, hanem a mélyen gyökerező, kiváltó okokat is segítsen felderíteni.

GYÓGYSZER NÉLKÜL?

A pszichoterápia és a pszichológiai konzultáció alapvetően gyógyszerek nélkül zajlik. Viszont amennyiben szakemberünk úgy ítéli meg, hogy gyógyszeres kiegészítő kezelésre is szükség van, akkor pszichiáter kolléga bevonását javasolja, amire rendelőnk keretei között is lehetőség nyílik.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz:


A te fejlődésedre koncentrálunk

Munkatársaink elkötelezetten azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban, tartós állapotjavulást érjenek el.

Természetesen mi sem "varázspirulát" kínálunk, hiszen a valódi változás benned zajlik, amiért aktívan tenned kell, de szakembereink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megértsd a nehézségeidet és egy örömtelibb életet élhess.


Ha azt akarod, hogy a terápia valóban használjon is, és ne csak "eljárj" valahova, kérj időpontot hozzánk:

06 70 520 8482

Szeretetteljes személyiség

Munkatársnak olyan pszichológus kollégákat választunk, akik szakmailag elhivatottak, tapasztalattal rendelkeznek és személyiségükben is bizalmat hordoznak. Kollégáinkat olyan embereknek tartjuk, akikhez mi magunk is bátran fordulnánk segítségért, és kezdenénk közös munkába velük.

ELÉGEDETT kliensek

A klienseink visszajelzési és a több ajánlás útján érkező ügyfelek megerősítenek bennünket abban, hogy szakmailag kompetens kollégákkal dolgozunk, és a hozzánk fordulók problémáin a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni.

Alapos szakértelem

Rendelőnk szakmai színvonalának garanciái:

  • Pszichológus munkatársaink a pszichológus diploma megszerzése után is folyamatosan képzik magukat. Klinikai szakpszichológiai vagy PhD és különféle módszerspecifikus képzéseken vesznek részt.
  • Egészségügyi tevékenységüket az ÁNTSZ engedélyezte mind a tanácsadás, mind a pszichoterápia (klinikai szakpszichológusi képesítéssel) területén.
  • Pszichológus munkatársaink részt vesznek legalább egy módszerspecifikus képzésben is pl: Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar Pszichodráma Egyesület, Magyar Hipnózis Egyesület, Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület.

 

Sokszínű személyiség

A kiválasztás során olyan jellemzőket kerestünk a kollégák szűrése során, amelyeket értékesnek tartunk egy pszichológus személyiségében, mint például életszeretet, sokszínűség, empátiás készség és hatékonyságra törekvés, hiszen a jó szakember a személyiségével is részt vesz a gyógyításban.

Munkatársainkat nyilvános álláspályázatokon keresztül választottuk ki. Vezérelvünk az egyediség tiszteletben tartása, a tolerancia, valamint az ügyfél- és célközpontúság.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot pszichológusainkhoz:

06 70 520 8482

Szakértői felkérések

Központunk munkatársai rendszeres megkeresést kapnak az alábbi médiaszereplőktől, ahol különböző témák kapcsán kikérik a véleményünk a megjelenő anyagok elkészítéséhez.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz: