Pszichológus


Miben segít Záborszky Zsófia

Önismereti kérdések, önbizalom fejlesztése, általános életvezetési nehézségek, gyászfeldolgozás, személyiségfejlesztés, pszichoedukáció, pályaválasztási ill. pályaváltási tanácsadás, párkapcsolati problémák, párterápia.


Empátia, nyitottság

Ügyfeleink egyik gyakori visszajelzése Zsófiáról, hogy az empatikus, elfogadó és nyitott hozzáállásával milyen jól meg tudja teremteni azt a légkört, hogy már az első alkalommal egy nagyon bizalmas és építő légkör jöjjön létre.

Energia, életöröm, életszeretet árad belőle, és azt érezzük, hogy maximálisan megbízhatunk benne. Nem csak mondja, hogy hogyan kellene élnünk az életünket, hanem hiteles szakember, akin érezni, hogy maga is egyensúlyban él a világgal.Egyeztess időpontot Zsófiához:

06 70 520 8482

Képzettségek

• 2016 - KIP (katathym imaginatív pszichoterápia) képzés (Kácsándi Elvira pszichoterapeuta vezetésével)

• 2015 - PREPARE/ENRICH Tanácsadó (párkapcsolat-erősítés, házasságra való felkészítés)

• 2015 - Pályaorientációs konzulens képesítés

• 2014 - Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológia MA diploma

• 2012  -Pár- és családterapeuta képzés - 150 önismeret és 200 óra alaptanfolyam – szupervízió alatt álló család- és párterapeuta képesítés (Magyar Családterápiás Egyesület)

• 2011 - Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológia BA diploma

Önismeret:

• Több éves egyéni analitikusan orientált terápia

• Egyéni önismeret KIP módszerrel (2 év)

Folyamatban lévő továbbképzések:

• 2015 - Tündérhegyi Európai Pszichoterapeuta Képzés (TEPKI)

• 2015 - Trénerképzés (Indynamics Consulting Kft.)

Szakmai tapasztalat

• 2016 - Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, Korhatár Bizottság, pszichológus szakértő

• 2014 - Szupervízió mellett segítő beszélgetések, életvezetési tanácsadás, lelkigondozás magánszférában

• 2014 - Xpand tréner-coach közösség – tréner, pályaválasztási tanácsadó

• 2013 - 2015 - Református Missziói Központ Menekültmisszió Migráns Tanoda – pszichológus

Jelentős szakmai tapasztalatot jelentő önkéntes munkák:

• 2013 – 2014 - Péterfy Sándor utcai Kórház krízisintervenciós és pszichiátriai osztály - zenecsoport vezetése

• 2013 – 2014 - Helperek Önkéntes Segítők Közhasznú Egyesülete - pszichológus a Sziget fesztivál ambulanciáján

• 2011 – 2013 - Rákospalotai Leánynevelő Intézet


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot Záborszky Zsófia pszichológushoz:

06 70 520 8482

Bemutatkozás

Számomra a pszichológia nem szimplán munkát, hanem inkább hivatást jelent. Egészen kiskoromtól kezdve tudtam, hogy majd emberekkel szeretnék foglalkozni, és később, részben saját önismereti élményeim és tapasztalataim hatására tovább körvonalazódott, hogy legszívesebben az emberek lelki egészségével szeretnék foglalkozni.

Subjects with a diagnosis other than partial epilepsy were excluded Order ketamine prescription without review The volume of distribution at steady state is 8.

Pszichológusként azt élem meg, hogy egy szakavatott kísérő lehetek a hozzám fordulók életében: nem az én utam, és nem csak én mutatom az irányt, de egy időre a kliens mellé szegődhetek, és segíthetek kiigazodni saját élethelyzetében, gondolkodásmódjában, érzelemvilágában, kötődéseiben. Továbbá, ami nagyon fontos: észlelem és jelzem, hogy milyen súlyos a probléma, s milyen kezelést igényel a valódi változás.

Hiszem, hogy életünk ajándék, és olykor nehéz, de szép felelősség olyanná alakítani, amilyenre vágyunk, ami hozzánk illik. Mindannyian szembetalálkozunk életünk során nehézségekkel, küzdünk szorongásokkal, félelmekkel, helytelen önértékeléssel és félrecsúszott kapcsolatokkal. Azonban, ha ezek eluralkodnak rajtunk, könnyen válhatunk pszichésen beteggé (pl.: depresszióssá, kényszerbeteggé, pánikbeteggé, fóbiássá, kapcsolat-, vagy szerfüggővé, stb.), ami aztán megakadályoz a teljes életben, kibontakozásban. Ezért nagyon hasznosnak tartom egy segítő szakember felkeresését egy probléma észlelése után minél hamarabb, hogy minél hamarabb visszanyerhesse pszichés egészségét az érintett.

Pályám elején menekült és migráns fiatalokkal dolgoztam: segítettem őket háborús traumáik feldolgozásában és kulturális beilleszkedésükben. Emellett számos egyéni ügyfélnek és párnak, családnak lehettem kísérője életük egy-egy nehéz szakaszán, támogathattam őket a változásban. Az Avomed Pszichológiai Központban 2015 őszétől dolgozom, s nagyon élvezem mind a kliensekkel, mind a szuper szakmai team-mel való közös, változatos együttműködést! Szakemberként nagyon fontosnak tartom a hitelességet, így folyamatosan járok különféle szakmai továbbképzésekre és nagy hangsúlyt fektetek saját személyes önismeretem fejlesztésére.Miért nálunk válassz pszichológust?


Ki a legjobb pszichológus NEKED?

Amikor felhívsz bennünket, asszisztensünk veszi fel a telefont, aki megkér Téged, hogy töltsd ki az online kérdőívünket. Ezt a klinikai szakpszichológus kollégánk értékeli ki, mert ő pontosan ismeri a munkatársaink szakterületét, jártasságát a különböző problémákban és ennek megfelelően javasol pszichológust számodra.


Megoldás most

A jelenre fókuszálunk

A terápia kezdeti fázisában a jelen problémáira koncentrálunk, hiszen a kliens a jelenben él, most van szüksége új, kielégítőbb működésmódokra. A tartós pszichés jól-lét kulcsa az, hogy a pszichológus ne csupán tüneti kezelést adjon, hanem a mélyen gyökerező, kiváltó okokat is segítsen felderíteni.

GYÓGYSZER NÉLKÜL?

A pszichoterápia és a pszichológiai konzultáció alapvetően gyógyszerek nélkül zajlik. Viszont amennyiben szakemberünk úgy ítéli meg, hogy gyógyszeres kiegészítő kezelésre is szükség van, akkor pszichiáter kolléga bevonását javasolja, amire rendelőnk keretei között is lehetőség nyílik.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz:


A te fejlődésedre koncentrálunk

Munkatársaink elkötelezetten azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban, tartós állapotjavulást érjenek el.

Természetesen mi sem "varázspirulát" kínálunk, hiszen a valódi változás benned zajlik, amiért aktívan tenned kell, de szakembereink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megértsd a nehézségeidet és egy örömtelibb életet élhess.


Ha azt akarod, hogy a terápia valóban használjon is, és ne csak "eljárj" valahova, kérj időpontot hozzánk:

06 70 520 8482

Szeretetteljes személyiség

Munkatársnak olyan pszichológus kollégákat választunk, akik szakmailag elhivatottak, tapasztalattal rendelkeznek és személyiségükben is bizalmat hordoznak. Kollégáinkat olyan embereknek tartjuk, akikhez mi magunk is bátran fordulnánk segítségért, és kezdenénk közös munkába velük.

ELÉGEDETT kliensek

A klienseink visszajelzési és a több ajánlás útján érkező ügyfelek megerősítenek bennünket abban, hogy szakmailag kompetens kollégákkal dolgozunk, és a hozzánk fordulók problémáin a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni.

Alapos szakértelem

Rendelőnk szakmai színvonalának garanciái:

  • Pszichológus munkatársaink a pszichológus diploma megszerzése után is folyamatosan képzik magukat. Klinikai szakpszichológiai vagy PhD és különféle módszerspecifikus képzéseken vesznek részt.
  • Egészségügyi tevékenységüket az ÁNTSZ engedélyezte mind a tanácsadás, mind a pszichoterápia (klinikai szakpszichológusi képesítéssel) területén.
  • Pszichológus munkatársaink részt vesznek legalább egy módszerspecifikus képzésben is pl: Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar Pszichodráma Egyesület, Magyar Hipnózis Egyesület, Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület.

 

Sokszínű személyiség

A kiválasztás során olyan jellemzőket kerestünk a kollégák szűrése során, amelyeket értékesnek tartunk egy pszichológus személyiségében, mint például életszeretet, sokszínűség, empátiás készség és hatékonyságra törekvés, hiszen a jó szakember a személyiségével is részt vesz a gyógyításban.

Munkatársainkat nyilvános álláspályázatokon keresztül választottuk ki. Vezérelvünk az egyediség tiszteletben tartása, a tolerancia, valamint az ügyfél- és célközpontúság.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot pszichológusainkhoz:

06 70 520 8482

Szakértői felkérések

Központunk munkatársai rendszeres megkeresést kapnak az alábbi médiaszereplőktől, ahol különböző témák kapcsán kikérik a véleményünk a megjelenő anyagok elkészítéséhez.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz: