Pszichológus - Avomed Pszichológiai Központ  

Sarkadi Bálint


Miben segít Bálint,

Életvezetési problémák, gyász, hangulatzavarok, szorongások, borderline személyiségzavar, önismeret fejlesztése, önértékelési problémák, párkapcsolati problémákpánikdepresszió, meddőség, férfiassággal és nőiseggel kapcsolatos problémák, idősesebbek fogadása, pszichoszomatikus zavarok, evészavar,  önbizalom fejlesztése.


Egyeztess időpontot Bálinthoz:

06 70 520 8482

Szakmai tapasztalat

Pszichológus, szexológus tanácsadó (2012 - )

- Intim tanácsadás, szexuális diszfunkciók és pszichológiai problémák kezelése.

Alosztályvezető, osztályvezető helyettes (2017. január - 2018. február) Budapesti Rendőr-főkapitányság. HSZ. Egészségügyi osztály, Pszichológiai alosztály

- Főbb tevékenységek: Alosztály vezetői feladatok ellátása, pszichológiai szűrések és mentálhigiénés ellátás szervezése, szakmai irányítása.

Alosztályvezető helyettes (2015. április - 2017. január) Budapesti Rendőr-főkapitányság. HSZ. Egészségügyi osztály, Pszichológiai alosztály

- Főbb tevékenységek: Alosztály vezetői feladatok ellátása, pszichológiai szűrések és mentálhigiénés ellátás szervezése, szakmai irányítása.

Alapellátó pszichológus (2013. szeptember - 2015. március) Budapesti Rendőr-főkapitányság. HSZ. Egészségügyi osztály, Pszichológiai alosztály

- Főbb tevékenységek: Pszichológiai szűrő vizsgálatok lebonyolítása, mentálhigiénés gondozás, pszichológiai tanácsadás.

További tapasztalat (2012 - 2013) Mentor, tanácsadó, pszichológus - NRSZH, humán szolgáltató. Mentor, HR asszisztens - Work-Force Kft. Mentor - Firmus-G Bt.

- Főbb tevékenységek: Megváltozott munkaképességű emberek rehabilitációjának és foglalkoztatásának segítése.

 

Képzettségek

 • 2013. szeptember - 2018. május: Semmelweis Orvostudományi Egyetem, Általános Orvostudományi Kar, Klinikai Pszichológiai tanszék (Felnőtt Klinikai és Mentálhigiéniai Szakpszichológus)
 • 2010. szeptember – 2012. június: Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Bölcsészet-és Társadalomtudományi Kar, Interperszonális Interkulturális szakirányon (MA képzés)
 • 2007. szeptember - 2010. június: Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Bölcsészet-és Társadalomtudományi Kar, Pszichológiai alapszak (BA képzés)

 

Kiegészítő Továbbképzések

 • 2015: Fókuszált Pszichodinamikus Pszchoterápiai - egyéni sajátélmény
 • 2014: Autogén tréning - sajátélmény (30 óra)
 • 2013 - 2015: Pszichodráma asszisztens
 • 2010 - 2013: Pszichodráma módszerspecifikus képzés és önismeret
 • 2011 - 2012: Szexológus Tanácsadó képzés

 

Bemutatkozás

Már a gimnáziumi évek alatt is az érdeklődésem középpontjában az emberek érzelmeinek és viselkedésének tanulmányozása állt. Ekkortájt kezdtem el komolyabban foglalkozni a pszichológiával. Az egyetemi évek során a pszichológián belül a párkapcsolatok pszichológiája és a szexuálpszichológia keltette fel leginkább az érdeklődésemet.

A szexuálpszichológián belül a különleges szexuális beállítottságok, a szexualitás kiteljesedése, az igények egymáshoz közelítése, valamint a párkapcsolati problémák, azok a területek, amikkel kiemelten foglalkozom.

A pszichológus diploma megszerzése után kezdetben megváltozott munkaképességű emberek munkaerőpiaci visszaintegrálásával foglalkoztam, ahol jól tudtam kamatoztatni az egyetemi évek alatt megszerzett tudásomat.

Később a Budapesti Rendőr-főkapitányságon dolgoztam, ahol alkalmassági vizsgálatokkal és mentálhigiénés ellátással foglalkoztam.

2012-óta folyamatosan fogadom a magánrendelésemen azokat a klienseket, akiket pszichológiai problémájuk hatékony kezelésében igyekszem segíteni. Modern és nyitott hozzáállással, empatikus, elfogadó attitűddel fogadom a hozzám látogatókat.

„A boldogtalanság elkerülése nem tehet minket boldoggá.” Hector a boldogság nyomában.

Adjon egy esélyt a változtatásra!  Forduljon hozzám bizalommal!

Administration of the median Theophylline dose required to achieve a therapeutic serum Theophylline concentration in a given visit this site right here A minority of patients (approximately 17%) who tested positive for anti-albiglutide.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot Sarkadi Bálint pszichológushoz:

06 70 520 8482
 

Miért nálunk válassz pszichológust?


Ki a legjobb pszichológus NEKED?

Amikor felhívsz bennünket, asszisztensünk veszi fel a telefont, aki megkér Téged, hogy töltsd ki az online kérdőívünket. Ezt a klinikai szakpszichológus kollégánk értékeli ki, mert ő pontosan ismeri a munkatársaink szakterületét, jártasságát a különböző problémákban és ennek megfelelően javasol pszichológust számodra.


Megoldás most

A jelenre fókuszálunk

A terápia kezdeti fázisában a jelen problémáira koncentrálunk, hiszen a kliens a jelenben él, most van szüksége új, kielégítőbb működésmódokra. A tartós pszichés jól-lét kulcsa az, hogy a pszichológus ne csupán tüneti kezelést adjon, hanem a mélyen gyökerező, kiváltó okokat is segítsen felderíteni.

GYÓGYSZER NÉLKÜL?

A pszichoterápia és a pszichológiai konzultáció alapvetően gyógyszerek nélkül zajlik. Viszont amennyiben szakemberünk úgy ítéli meg, hogy gyógyszeres kiegészítő kezelésre is szükség van, akkor pszichiáter kolléga bevonását javasolja, amire rendelőnk keretei között is lehetőség nyílik.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz:


A te fejlődésedre koncentrálunk

Munkatársaink elkötelezetten azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban, tartós állapotjavulást érjenek el.

Természetesen mi sem "varázspirulát" kínálunk, hiszen a valódi változás benned zajlik, amiért aktívan tenned kell, de szakembereink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megértsd a nehézségeidet és egy örömtelibb életet élhess.


Ha azt akarod, hogy a terápia valóban használjon is, és ne csak "eljárj" valahova, kérj időpontot hozzánk:

06 70 520 8482

Szeretetteljes személyiség

Munkatársnak olyan pszichológus kollégákat választunk, akik szakmailag elhivatottak, tapasztalattal rendelkeznek és személyiségükben is bizalmat hordoznak. Kollégáinkat olyan embereknek tartjuk, akikhez mi magunk is bátran fordulnánk segítségért, és kezdenénk közös munkába velük.

ELÉGEDETT kliensek

A klienseink visszajelzési és a több ajánlás útján érkező ügyfelek megerősítenek bennünket abban, hogy szakmailag kompetens kollégákkal dolgozunk, és a hozzánk fordulók problémáin a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni.

Alapos szakértelem

Rendelőnk szakmai színvonalának garanciái:

 • Pszichológus munkatársaink a pszichológus diploma megszerzése után is folyamatosan képzik magukat. Klinikai szakpszichológiai vagy PhD és különféle módszerspecifikus képzéseken vesznek részt.
 • Egészségügyi tevékenységüket az ÁNTSZ engedélyezte mind a tanácsadás, mind a pszichoterápia (klinikai szakpszichológusi képesítéssel) területén.
 • Pszichológus munkatársaink részt vesznek legalább egy módszerspecifikus képzésben is pl: Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar Pszichodráma Egyesület, Magyar Hipnózis Egyesület, Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület.

 

Sokszínű személyiség

A kiválasztás során olyan jellemzőket kerestünk a kollégák szűrése során, amelyeket értékesnek tartunk egy pszichológus személyiségében, mint például életszeretet, sokszínűség, empátiás készség és hatékonyságra törekvés, hiszen a jó szakember a személyiségével is részt vesz a gyógyításban.

Munkatársainkat nyilvános álláspályázatokon keresztül választottuk ki. Vezérelvünk az egyediség tiszteletben tartása, a tolerancia, valamint az ügyfél- és célközpontúság.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot pszichológusainkhoz:

06 70 520 8482

Szakértői felkérések

Központunk munkatársai rendszeres megkeresést kapnak az alábbi médiaszereplőktől, ahol különböző témák kapcsán kikérik a véleményünk a megjelenő anyagok elkészítéséhez.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz: