Varju Katalin


Miben segít katalin

Pánik, szorongások, depresszió, szociális fóbia, párkapcsolati problémák, bipoláris zavar, önismereti kérdések, önbizalom fejlesztése, általános életvezetési nehézségek, krízishelyzetek, stressz, kiégés.


Egyeztess időpontot Katalinhoz:

06 70 520 8482

Szakmai tapasztalat

Pszichológus, magánrendelés (2014 - )

Pszichológus (1999 - 2014) Mérei Pszichoterápiás Ambulancia (Budapest)

- Főbb tevékenységek: egyéni és csoportos pszichoterápia, család-, és párterápia

Osztályos pszichológus (1987 - 2004) Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet (Budapest)

- Főbb tevékenységek: klinikai pszichológiai vizsgálatok, osztályos nagy-, és kiscsoportok vezetése, egyéni pszichoterápia, szupervízió, gyakorlatvezetés (pszichológus hallgatóké), nővércsoportok vezetése

 

Képzettségek

• 1989 - 1991 - Klinikai szakpszichológus, Orvostovábbképző Egyetem, Orvostovábbképző Kar

• 1982 - 1987 - Eötvös Lóránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar, Pszichológia szak, Pszichológus

 

Módszerspecifikus képzések

• Relaxációs- és szimbólum terapeuta / Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület

• Pszichodráma rendező / Magyar Pszichodráma Egyesület

• Hipnoterápiás képzés / Magyar Hipnózis Egyesület

• Verbális szabad interakciós képzés / Magyar Pszichoanalitikus Egyesület

• Encaunter / Pszichoterápiás hétvége

 

klinikai tapasztalatok

• 14 éves pszichodiagnosztikai és pszichoterápiás kórházi gyakorlat az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben

• 18 éves ambuláns pszichoterápiás gyakorlat

 

egyéb személyzeti területen szerzett szakmai tapasztalat

• Személyzeti tanácsadás, szervezetfejlesztő tréningek, vezetői tanácsadás- és tréningek, szervezeti átvilágítás (AC)

 

Bemutatkozás

Hogy miért is foglalkozom az emberek gyógyításával? Úgy vélem mindenkinek van valamilyen adottsága, „csak” az a dolgunk, hogy ezt megtaláljuk. Nekem szerencsém volt, mikor harmadéves koromban klinikai gyakorlatomat egy nagy elmeosztályon töltöttem, és rájöttem, hogy nekem is van egy képességem. Képességem arra, hogy kapcsolatot teremtsek olyan emberekkel is, akik másokkal csak nagyon nehezen, vagy nem tudnak kommunikálni.

Mindig is érdekeltek az emberek, a problémáik, a gondolkodásuk. Olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy ennyi év után, még mindig kíváncsi vagyok az emberekre és a problémáikra. Még mindig örömmel tölt el, ha sikerül valakin segítenem, ha kicsit könnyebben érzi magát. Bármelyikünk kerülhet olyan helyzetbe, amit egyedül már nem képes hatékonyan kezelni, és ilyenkor mindannyiunknak jól jön a segítség.

Administration of the median Theophylline dose required to achieve a therapeutic serum Theophylline concentration in a given visit this site right here A minority of patients (approximately 17%) who tested positive for anti-albiglutide.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot varju katalin pszichológushoz:

06 70 520 8482
 

Miért nálunk válassz pszichológust?


Ki a legjobb pszichológus NEKED?

Amikor felhívsz bennünket, asszisztensünk veszi fel a telefont, aki megkér Téged, hogy töltsd ki az online kérdőívünket. Ezt a klinikai szakpszichológus kollégánk értékeli ki, mert ő pontosan ismeri a munkatársaink szakterületét, jártasságát a különböző problémákban és ennek megfelelően javasol pszichológust számodra.


Megoldás most

A jelenre fókuszálunk

A terápia kezdeti fázisában a jelen problémáira koncentrálunk, hiszen a kliens a jelenben él, most van szüksége új, kielégítőbb működésmódokra. A tartós pszichés jól-lét kulcsa az, hogy a pszichológus ne csupán tüneti kezelést adjon, hanem a mélyen gyökerező, kiváltó okokat is segítsen felderíteni.

GYÓGYSZER NÉLKÜL?

A pszichoterápia és a pszichológiai konzultáció alapvetően gyógyszerek nélkül zajlik. Viszont amennyiben szakemberünk úgy ítéli meg, hogy gyógyszeres kiegészítő kezelésre is szükség van, akkor pszichiáter kolléga bevonását javasolja, amire rendelőnk keretei között is lehetőség nyílik.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz:


A te fejlődésedre koncentrálunk

Munkatársaink elkötelezetten azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban, tartós állapotjavulást érjenek el.

Természetesen mi sem "varázspirulát" kínálunk, hiszen a valódi változás benned zajlik, amiért aktívan tenned kell, de szakembereink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megértsd a nehézségeidet és egy örömtelibb életet élhess.


Ha azt akarod, hogy a terápia valóban használjon is, és ne csak "eljárj" valahova, kérj időpontot hozzánk:

06 70 520 8482

Szeretetteljes személyiség

Munkatársnak olyan pszichológus kollégákat választunk, akik szakmailag elhivatottak, tapasztalattal rendelkeznek és személyiségükben is bizalmat hordoznak. Kollégáinkat olyan embereknek tartjuk, akikhez mi magunk is bátran fordulnánk segítségért, és kezdenénk közös munkába velük.

ELÉGEDETT kliensek

A klienseink visszajelzési és a több ajánlás útján érkező ügyfelek megerősítenek bennünket abban, hogy szakmailag kompetens kollégákkal dolgozunk, és a hozzánk fordulók problémáin a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni.

Alapos szakértelem

Rendelőnk szakmai színvonalának garanciái:

  • Pszichológus munkatársaink a pszichológus diploma megszerzése után is folyamatosan képzik magukat. Klinikai szakpszichológiai vagy PhD és különféle módszerspecifikus képzéseken vesznek részt.
  • Egészségügyi tevékenységüket az ÁNTSZ engedélyezte mind a tanácsadás, mind a pszichoterápia (klinikai szakpszichológusi képesítéssel) területén.
  • Pszichológus munkatársaink részt vesznek legalább egy módszerspecifikus képzésben is pl: Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar Pszichodráma Egyesület, Magyar Hipnózis Egyesület, Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület.

 

Sokszínű személyiség

A kiválasztás során olyan jellemzőket kerestünk a kollégák szűrése során, amelyeket értékesnek tartunk egy pszichológus személyiségében, mint például életszeretet, sokszínűség, empátiás készség és hatékonyságra törekvés, hiszen a jó szakember a személyiségével is részt vesz a gyógyításban.

Munkatársainkat nyilvános álláspályázatokon keresztül választottuk ki. Vezérelvünk az egyediség tiszteletben tartása, a tolerancia, valamint az ügyfél- és célközpontúság.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot pszichológusainkhoz:

06 70 520 8482

Szakértői felkérések

Központunk munkatársai rendszeres megkeresést kapnak az alábbi médiaszereplőktől, ahol különböző témák kapcsán kikérik a véleményünk a megjelenő anyagok elkészítéséhez.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz: