Bakonyi-Csegő Fruzsina


Miben segít Fruzsina

Pánik, szorongásokdepresszió, szociális fóbia, párkapcsolati problémák, önismereti kérdések, önbizalom fejlesztése, általános életvezetési nehézségek, krízishelyzetek, stressz, kiégés.


Egyeztess időpontot Fruzsinához:

06 70 520 8482

Szakmai tapasztalat

Bakonyi-Csegő Fruzsina az Avomed Pszichológiai Központba történő felvétele előtt is több éve pszichológusként gyarapította tapasztalatait a következő munkahelyeken:

• 2014-2016 - Egyesített Szent István és Szent László Kórház - Rendelőintézet, Neurológiai Osztály

• 2015-2016 - Merényi Gusztáv Pszichiátriai és Addiktológiai Centrum, Pszichiátriai Osztály

• 2016 - csoportvezető: Nap-kör Mentálhigiéniás Alapítvány, Dialektikus viselkedésterápiás készségfejlesztő csoport

• 2016 - csoportvezető: Önsegítő gyászfeldolgozó csoport, alapítvány szervezésében

Képzettségek

• 2015 - Gyászcsoportvezetői képzés: Napfogyatkozás Egyesület

• 2013-2015 - Pszichodráma asszisztens képzés: Magyar Pszichodráma Egyesület

• 2012-2014 - Mesterszakos diploma: Debreceni Egyetem, Népegészségügyi Kar, egészségpszichológia szak

• 2009-2012 - Alapszakos diploma: Pécsi Tudományegyetem, Bölcsészettudományi Kar, Viselkedés elemző

Folyamatban lévő képzés:

• 2015- Felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus: Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum

• 2014- Integratív hipnoterapeuta képzés: jelenleg szupervíziós szakasz Dr. Daubner Béla
kiképző pszichoterapeuta vezetésével – Integratív Pszichoterápiás Egyesület

Önismeret:

• Pszichodráma 250 órás saját élményű csoport: Magyar Pszichodráma Egyesület

• Integratív hipnoterápia egyéni sajátélmény

Egyéb tevékenység:

• 2015 - Egyesített Szent István és Szent László Kórház - Rendelőintézet által szervezett kötelező szakmacsoportos továbbképzés előadó. Téma: Konfliktuskezelés

• 2015 - Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kara által szervezett egészségügyi szakdolgozók szakmacsoportos továbbképzésben előadó. Téma: Konfliktuskezelés

• 2014 - Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán önkéntes pszichológus

• 2012-2013 - 150 órás tinédzser pszichodráma csoportban játékmester

Bemutatkozás

Tizenéves koromban szerettem bele a pszichológiába, mikor az egyik barátnőmnek sikerült segítséget nyújtanom egy pánikroham leküzdésében. Szinte ámulatba ejtett, hogy egy kis támogatással milyen sokat lehet segíteni az embereknek, így ettől kezdve tudatosan építettem az utamat, és ami akkor egy kislány álma volt, mára egy valódi hivatást jelent számomra.

Az önismerettel és az integratív hipnoterápia módszerével az egyetemi éveim előtt ismerkedtem meg. Ráláttam arra, hogy csak akkor lehetek jó szakember, ha először önmagam megismerésén és fejlesztésén dolgozom.

A pszichodráma csoportpszichoterápiás módszerével pszichológus hallgató koromban kezdtem el foglalkozni, ami hihetetlen nagy élményt jelentett számomra, mert ekkor jöttem rá, hogy a csoportmunka egy egészen más típusú segítséget nyújthat, mint az egyéni terápiás út. Úgy érzem, ezek a tapasztalatok segítettek ahhoz, hogy hiteles szakember legyek és képessé váljak arra, hogy valódi segítséget nyújtsak másoknak.

Azóta elméleti tudásomat is gyarapítottam, elvégeztem a pszichodráma 250 órás alapkurzust és az azt követő 170 órás képzés során asszisztensi fokozatot értem el. Ezután kezdtem el az integratív hipnoterápiás képzést is. Így találtam egyensúlyt az egyéni-, és a csoportterápiás módszerek között. Elméleti és gyakorlati ismereteimet azóta is folyamatosan gyarapítom, a felnőtt klinikai szakpszichológus képzés és a szakmai szupervízió segítségével. A hozzám fordulókat segíteni szeretném abban, hogy megoldást találjanak céljaik elérésére és a változás útjára lépjenek.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot Bakonyi-Csegő Fruzsina pszichológushoz:

06 70 520 8482

Miért nálunk válassz pszichológust?


Ki a legjobb pszichológus NEKED?

Amikor felhívsz bennünket, asszisztensünk veszi fel a telefont, aki megkér Téged, hogy töltsd ki az online kérdőívünket. Ezt a klinikai szakpszichológus kollégánk értékeli ki, mert ő pontosan ismeri a munkatársaink szakterületét, jártasságát a különböző problémákban és ennek megfelelően javasol pszichológust számodra.


Megoldás most

A jelenre fókuszálunk

A terápia kezdeti fázisában a jelen problémáira koncentrálunk, hiszen a kliens a jelenben él, most van szüksége új, kielégítőbb működésmódokra. A tartós pszichés jól-lét kulcsa az, hogy a pszichológus ne csupán tüneti kezelést adjon, hanem a mélyen gyökerező, kiváltó okokat is segítsen felderíteni.

GYÓGYSZER NÉLKÜL?

A pszichoterápia és a pszichológiai konzultáció alapvetően gyógyszerek nélkül zajlik. Viszont amennyiben szakemberünk úgy ítéli meg, hogy gyógyszeres kiegészítő kezelésre is szükség van, akkor pszichiáter kolléga bevonását javasolja, amire rendelőnk keretei között is lehetőség nyílik.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz:


A te fejlődésedre koncentrálunk

Munkatársaink elkötelezetten azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban, tartós állapotjavulást érjenek el.

Természetesen mi sem "varázspirulát" kínálunk, hiszen a valódi változás benned zajlik, amiért aktívan tenned kell, de szakembereink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megértsd a nehézségeidet és egy örömtelibb életet élhess.


Ha azt akarod, hogy a terápia valóban használjon is, és ne csak "eljárj" valahova, kérj időpontot hozzánk:

06 70 520 8482

Szeretetteljes személyiség

Munkatársnak olyan pszichológus kollégákat választunk, akik szakmailag elhivatottak, tapasztalattal rendelkeznek és személyiségükben is bizalmat hordoznak. Kollégáinkat olyan embereknek tartjuk, akikhez mi magunk is bátran fordulnánk segítségért, és kezdenénk közös munkába velük.

ELÉGEDETT kliensek

A klienseink visszajelzési és a több ajánlás útján érkező ügyfelek megerősítenek bennünket abban, hogy szakmailag kompetens kollégákkal dolgozunk, és a hozzánk fordulók problémáin a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni.

Alapos szakértelem

Rendelőnk szakmai színvonalának garanciái:

  • Pszichológus munkatársaink a pszichológus diploma megszerzése után is folyamatosan képzik magukat. Klinikai szakpszichológiai vagy PhD és különféle módszerspecifikus képzéseken vesznek részt.
  • Egészségügyi tevékenységüket az ÁNTSZ engedélyezte mind a tanácsadás, mind a pszichoterápia (klinikai szakpszichológusi képesítéssel) területén.
  • Pszichológus munkatársaink részt vesznek legalább egy módszerspecifikus képzésben is pl: Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar Pszichodráma Egyesület, Magyar Hipnózis Egyesület, Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület.

 

Sokszínű személyiség

A kiválasztás során olyan jellemzőket kerestünk a kollégák szűrése során, amelyeket értékesnek tartunk egy pszichológus személyiségében, mint például életszeretet, sokszínűség, empátiás készség és hatékonyságra törekvés, hiszen a jó szakember a személyiségével is részt vesz a gyógyításban.

Munkatársainkat nyilvános álláspályázatokon keresztül választottuk ki. Vezérelvünk az egyediség tiszteletben tartása, a tolerancia, valamint az ügyfél- és célközpontúság.


Gyere el hozzánk, segítünk.

Egyeztess időpontot pszichológusainkhoz:

06 70 520 8482

Szakértői felkérések

Központunk munkatársai rendszeres megkeresést kapnak az alábbi médiaszereplőktől, ahol különböző témák kapcsán kikérik a véleményünk a megjelenő anyagok elkészítéséhez.


Ha segítségre van szükséged, egyeztess időpontot munkatársainkhoz: